Şimdi sv_gravity 1 yazacam hepiniz havada kalacaksınızBizim zamanımızda AEZIKMI vardı HESOYAM vardı bu da oy çalma hilesi mi acaba
Şimdi sv_gravity 1 yazacam hepiniz havada kalacaksınızBizim zamanımızda AEZIKMI vardı HESOYAM vardı bu da oy çalma hilesi mi acaba
ElendikŞimdi sv_gravity 1 yazacam hepiniz havada kalacaksınız
Hoppp 10000 yaptım yere çakıldınızElendik
amx_ban kadirbey 9999999999amx_votekick @KadirBey.
Oylama başlamıştır.
Amx_cvaramx_ban kadirbey 9999999999
Bilmediğin yere yorum yapma kardeşDemekki Sinan ve Naz dogru yoldalar bu kadar taş ondan
Knki geride durr. Ortalık karışıkkavga mı var bi dizi izleyek diye vpn açtık kaçırmışız almanyadan bağlanıyorum durun az mısır yok alıp gelem
Vermiyor işte kabul ediyorlar yaptıkları ahlaksızlığı ama burası siyaset arenasi bu isler böyle yürüyorsa yeni gelen dostlar madem böyle devam edecekler diriliş ittifakı hariç tüm partiler artık etiğimde değilVeremez cevap abi
kankam sen kimdendin çıkaramadım bizdenmi karşıdanmı ortadanmı ona göre durayım yada durmayım unuttumKnki geride durr. Ortalık karışık
Herzaman Ortada knkam. Bunun Bir oyun olduğu.Bu Oyununda Bir Kuralı Olduğunu Gerek Partice Gerek İttifak Yaparak Kazanılan Seçim vs vs.ben Oyunda çok Eski Değilim Çoksa Yeni Değilim çoğu Zaman Burada Bütün Yorumları Okuyorum Ama Eskiye Dönük Bir Bilgi Sahibi Olmadığım İçin yorum Yapma Gereği Duymuyorum.kankam sen kimdendin çıkaramadım bizdenmi karşıdanmı ortadanmı ona göre durayım yada durmayım unutt
Abi vali maaşı önemliOmurgalı biri istifa eder , sabahtandır yazılanları görüyor çıldırıyordur buna eminim sinirden ama yanındakiler şey diyorlar kesin sakın istifa etme sen hak ettin o şu bu , sinan seni biz makam sahibi yaptık seni ben atadım , seni ben affettim , ben olmasaydım şuan ne bu makamda olabilirdin nede o partide , o zaman ki ittifak partilerin oyu ile ordasın , hak hukuk bilsen dik durmayı bilsen 1 dk durmazsın orada ama hala rezil ediyorsun kendini , bak bir makam için tüm herkesin gözünde zerre değilsin belki bu senin için önemli değildir tabi gerek duymuyosundur orası ayrı tabi
Hala devamm diyorsun aslında devam eden sensin biz senin bu haline gülüyoruz , sayın amatör küme başkanı , ben utanıyorum partiyi sana devrettiğim için gerçekten, bide kalkmış diyor ki sen karar veriyorsun ben birşey yapamıyorum Allahtan ona izin vermedim yoksa vay halimize , Biraz onurun gururun varsa burada hakaret etmiyorum sadece soruyorum eğer varsa şimdi sonuca geliyorum istifa edersin , hakkın olmayan makamı terket , parayla binlerce kez eğitim paketi alabilirsin ama sonuç asla değişmez aylarca 100 bin ₺ harcayıp birinci olsanda 100 oy çıkarsan da hiçbirşey kazanamazsın, kazanacağın tek şey ay sonu vali maaşı
Partinin hiçbir önemi yok kanki benim gözümde de öyle güzel düşüncelerin için ben teşekkür ediyorum asıl çok sağolHerzaman Ortada knkam. Bunun Bir oyun olduğu.Bu Oyununda Bir Kuralı Olduğunu Gerek Partice Gerek İttifak Yaparak Kazanılan Seçim vs vs.ben Oyunda çok Eski Değilim Çoksa Yeni Değilim çoğu Zaman Burada Bütün Yorumları Okuyorum Ama Eskiye Dönük Bir Bilgi Sahibi Olmadığım İçin yorum Yapma Gereği Duymuyorum.
Ben Oyuna Başladıktan Sonra oyunu Bırakıyorum Deyip Parti Kuran Kişiler olmuştur. ONEMLİ olan Açık Sözlü Olmak partiden Çıkan Kişi Direk Düşman gözüyle Görülüyor anladığım Veya Parti Kuran Kişi bu nlarin Normal Karsilanmasi Gerekiyor. Dediğim Gibi Suanki Olayla Eskiye Dayalı Olduğu İçin Yorum Yapmak Bana Düşmez Herkesin Kendince Bir Oyun Anlayışı Ahlaki Var ama dürüst ama Yalan Dolan. Ama Oyunda Guruplasma Var Telleri oğulları Ve Sefer oğulları Misali
Benim herkesle Aram İyi
Coşkun Abiyle Abi kardeş Gibiyiz
Sinanla Arkadaş Dost gibi
Bir Çok kişi Var bu şekilde
ARKADASLARİMİN DİGER KİSİLERLE ARASİNİN KOTU OLMASİ BENİMDE KÖTÜ OLACAK DİYE BİR MANTİK KABUL ETMİYORUM ETMEMDE
O partiye Gitme Düşman Bu Partiye Gittme Düşman O mantık.Bana Göre Değil KİMLE aram.Guzelse oraya Giderim
BANA oyunu Öğreten Kişiler var.
Kaan-Kubilay--Simal--Ecemm
Bunlarada Teşekkür Ederim
Benim için bu Bir Oyundur Yeterki Herkes Büyüğünü Küçüğünü Bilsin.
İyi Olanlar Dürüst Olanlar Herzaman Kazanır.Bende Tekrardan Teşekkür Ederim SizlereePartinin hiçbir önemi yok kanki benim gözümde de öyle güzel düşüncelerin için ben teşekkür ediyorum asıl çok sağol
Arada çürük elmalar çıkarsa atarız çöpe Adana'nın gülüüyene sahip çık kral taşla makamla mevkiyle giden çok adam olur şahsen sinan bana 90 k taş atsın oy atabilirim misal demi sinan
Gta mı oynuyoruz kardeşimBizim zamanımızda AEZIKMI vardı HESOYAM vardı bu da oy çalma hilesi mi acaba
Bizde başari kazandilar sanip birde tebrik ettik bunlari ama alttan neler neler dönmüş bizler fazla iyi niyetliymişiz.Vermiyor işte kabul ediyorlar yaptıkları ahlaksızlığı ama burası siyaset arenasi bu isler böyle yürüyorsa yeni gelen dostlar madem böyle devam edecekler diriliş ittifakı hariç tüm partiler artık etiğimde değil
Vice cityGta mı oynuyoruz kardeşim