ALTIN OK PARTİSİ PARTİ BAŞKANI TALEBİ ÜZERİNE SİLİNMİŞTİR. (9 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Konuyu tam anlamadan verilen cezalar süreci bu noktaya getirmiştir. Herkes her şeyin farkında beni burada tutan tek şey ADİN ama herşeyin bir sınırı var sırayla herkesin tahrik edilmesi kaşınması sonra itham etti, hakaret etti diye banlanması güzel hikaye
Kimseyi tahrik ettiğimiz yok, dünden beridir ne satılmışlığımız kaldı ne namusumuz.
Bugün ceza vermeye başladık, o kadar.

ceybey

HizurAcil
Vatandaş
yönetim bağlayıcı olmalı diye düşünüyorum.. elbette bir parti yöneticisi kendi partisini silmek istedikten sonra buna yönetim yapma diye yalvaramaz, yalvarmasi doğru olmaz. talebi uygular.. ancak yönetimi, Kendi oyuncularına karşı biraz daha sağduyulu ve anlayışlı olmaya davet ediyorum.. sinirli bir baba figürü görüyoruz her seferinde..

Ş İ M A L

🐺
Vatandaş
Arkadaşlar ciddi anlamda forumda ya da genel chatte herhangi birsey oldugunda sus diyip duruyorsunuz insanlarin yorum yapma ya da yazma hakki var siz vermiyosunuz bu hakki sus , suscan demek ne demek bisey varsa raporla yönetim yapar geregini zaten istediğimiz yere yazarız yani

BurakDuman

BOZKURT HAREKAT PARTİSİ
23. Dönem Oyun Başkanı
Oyunun en kalıcı ve en uzun varlığıni sürdüren ALTINOK Partisinin genel başkanı partinin silinmesi konusunda ki kararını belirtmiş ve sizde kararı öylelece uyguladınız mı yani hocam giden gitsin deyip küstürdüğünüz bu kaçıncı parti olacak .Geri dönüşleri hususunda peki bir bilgi var mı onu da kamoyuna siz mi açıklayacaksiniz?
En kalıcı ve En uzun tabirini yanlış kullandın sanırım detaylı araştırmanı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...