İsime gelmemistirAyıp bak tanımadı beni
İsime gelmemistirAyıp bak tanımadı beni
Heyecanlı şimdi benimle konuşuyor özlemiş beni ondanAyıp bak tanımadı beni
Fatihi çağıralım sana bir daha darbe yapsın mıİsime gelmemistir
Ask olsun yaa olur ole sey canimm herkes yapar parti isleriniVallahi çok özledim. Yapamadık parti işini ya biraz önce yazdım yönetime silinmesi için
Eh ozlemedim desem yalan olur. Hepppinizi cok ozledim ozelliklede seni semihi emreyiHeyecanlı şimdi benimle konuşuyor özlemiş beni ondan
Sen yoktun yol gösteren olmadıAsk olsun yaa olur ole sey canimm herkes yapar parti islerini
Kur bir partide oy verelim sana sözEh ozlemedim desem yalan olur. Hepppinizi cok ozledim ozelliklede seni semihi emreyi
Sana yaptigi gibimi . Ne o fatihsiz yapamiyonuzmu siz bak nasilda sevindiniz oyuna hareket geldiFatihi çağıralım sana bir daha darbe yapsın mı
Bende özlemişim ne yalan söyleyeyim semihi bile özledimEh ozlemedim desem yalan olur. Hepppinizi cok ozledim ozelliklede seni semihi emreyi
En son böyle dediğimizde Göktürkü kurmuştuKur bir partide oy verelim sana söz
Dimi dimi ne o hep sessiz hep ayy tebrikler kadir baskanim.aahhh benim papatya cayimi getirirdi simdi .Bende özlemişim ne yalan söyleyeyim semihi bile özledim
Fatihle kadir gelirse ben giderim baştan söyleyeyim ablaSana yaptigi gibimi . Ne o fatihsiz yapamiyonuzmu siz bak nasilda sevindiniz oyuna hareket geldi
Peki....İsime gelmemistir
Ya fayikacım olmuyor böyle amaSana yaptigi gibimi . Ne o fatihsiz yapamiyonuzmu siz bak nasilda sevindiniz oyuna hareket geldi
Aynen ama başarılıda olmuştuEn son böyle dediğimizde Göktürkü kurmuştu
Uzulme beeePeki....