FORUM SOHBET ALANI (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

ErenA

Bozkurt Harekat 🐺
Vatandaş
Herkese merhaba. Durumumda konu açmak yasak olduğu için buraya yazmak istedim. 1 yıldan fazla süredir severek oynadığım bu oyunu geldiği hal sonucunda tamamen bırakmaya karar verdim. Bu zamana kadar birçok partide bulundum, yöneticilik yaptım, kurucu rolünde yer aldım. O zamanki hırsla parti adına kırdığım kalp varsa özür diliyorum ancak bireysel problem yaşayıp, hatamı kabul edip şimdiye kadar özür dilemediğim kimseden özür dilemiyorum, şimdiye kadar helallik almadığım kimseden de istemiyorum. Keşke daha beterini yapsaydım.

Börü, Turan, Altın Ok Partilerinde bulundum ve yöneticilik yaptım, baağzı kişiler aksini iddia etse de değişmeyecek olan gerçeklikle Türk Budun Partisinin kuruluşunda ve adının koyulmasında 1 numaralı isimdim, maalesef daha sonra KAHPELİKLE yön değiştirdiler, söz verip tutmadılar, bundaki sorumluluğu da asla kabul etmiyorum, kim ne yaptıysa kendine yaptı.

Buradan başta ve özellikle Kadir Aydın olmak üzere, Fatih Tutuk ve Emreİzmir üç silahşörlere yanımda oldukları için teşekkür ediyorum, hep bende yerleri ayrı olacak. Zamanında aramızın bozulduğu ama yine de sevdiğim Efe'ye teşekkür ediyorum. Ayhan Güner'e ve Özgürlük ve İrade Partisi'ne de desteği için teşekkür ediyorum. Minnoşum Alikerem'i de öpüyorum.

Orijinal bir oyunun tüm elementleriyle çalınıp yeni(!) bir oyun yapılması ve mevcut oyunun oyuncularının davet edilmesi doğru olmasa da, yönetimin bundan kendini sorgulayarak ders çıkarması gerekirken, baağzı oyuncular üzerinden artık çıkar sağlamak mı denir bilemiyorum, ayrıca TABİRİ CAİZSE OYUNCU KIYIMI YAPMAK SURETİYLE OYUNU OLANCA TATSIZLIĞA BÜRÜNDÜRMEK tarafımca oldukça nahoş bir durumdur. Oyunu bırakmamın temel sebebi budur. Biliyorum bu yazıdan sonra banlayacaksınız beni Mahmut Bey. :) Sorun değil.

Pekala. Herkese sevgiler, saygılar, vesaire.

Not: Bilgem'i hiçbir koşulda dinlemeyin. Ahahahahahahahahahahahah

Tomi out.
Türk Budun Partisinin Kurucularından biriyim sende öylesin ve evet isim konusunda da Budun ismi senden çıktı bunun aksini iddia eden birisini görmedim nereden bunu çıkardında yazdın bilemiyorum. Oyundan ve partiden bir gecede çekip gittin gitmenin sebebinin arkadında da teşekkür ettiğin ismin seni tehdit etmesi yatıyordu bunuda biliyoruz. Oyundan gittin bir kaç ay sonra döndün ve bizle bir iletişim kurmadan rakip parti ve kişilerle bir oldun. Süreci benden bizden dinlemeden o kişilerden dinleyerek kendine yol çizmişsin saygı duyduk tek kötü sözde etmedik. Geldiğimiz noktada oyundan çekip giderken yine saçmalamışsın yolun açık olsun. Ayrıca kötü sözünü aynı şekilde iade ediyorum..

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Partimize beklerim duyduğum kadarıyla Sinan Sevim Bozkurt'a gidin demiş ama kendi partimede beklerim buradan reklam yapıyorum çünkü oyun içinde kimse görmüyor