GÖKTÜRK PARTİSİ YENİDEN KURULUŞ BİLDİRİSİ. (6 Kişi İçeride)

D E N İ Z

GÖKTÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANI 🇹🇷
Vatandaş
Bildiğiniz üzere bir zamanlar oyunun tüm dengelerini değiştiren Göktürk Partisinin bir mensubuydum. Bugün ise eski dostlarım ve Millli hareket partisinde tanıştığım yeni dostlarım ile beraber, bu büyük camiaya Göktürk Partisinin Yeniden Doğuşunun Bir Adımı olarak aynı çatı altında toplanmış bulunuyoruz. Yeniden GÖKTÜRK Adı altında Birliğimizi devam ettireceğimize herkese bildiririz. Herkese kapımız açıktır iyi oyunlar dilerim 🌹

OmerFaruk21

Birlik ve Adalet Partisi Kurucusu/Genel Başkanı
Vatandaş
Bildiğiniz üzere bir zamanlar oyunun tüm dengelerini değiştiren Göktürk Partisinin bir mensubuydum. Bugün ise eski dostlarım ve Millli hareket partisinde tanıştığım yeni dostlarım ile beraber, bu büyük camiaya Göktürk Partisinin Yeniden Doğuşunun Bir Adımı olarak aynı çatı altında toplanmış bulunuyoruz. Yeniden GÖKTÜRK Adı altında Birliğimizi devam ettireceğimize herkese bildiririz. Herkese kapımız açıktır iyi oyunlar dilerim 🌹
Yolunuz açık olsun istediğiniz hedefe en kısa sürede ulaşırsınız inşallah başarılar dilerim

A L İ G.

Üye
Vatandaş
Son genel başkanı olduğum bu kutlu parti ye tekrardan siyaset hayatında başarılar diler eski gücüne bir an önce kavuşmasını ve güçlenerek ilerlemesini temenni ederim.

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Sizi tebrik ederim ama bağımsızlara yazmanızı tavsiye ederim oyundan yazıyor musunuz bilmem
Sosyal medyadan da yazmayın tebrik ederim hayırlı olsun

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Göktürk partisinin en son sloganını uzun zaman önce ben yazmıştım eski gücümüze kavuşmak dileğiyle.

“Kutlu Göktürk Mirası, Güçlü Yarınlarımızın Teminatı.”

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Yükselen Gençlik Partisi olarak,

D E N İ Z başkan önderliğinde kurulan Göktürk Partisi yönetimi ve üyelerini kutluyor ve daim başarılar diliyoruz .
İleride yollarımızın iyi niyetler için kesişmesini umut ederek ; oyunumuz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Cehaletin korkulu rüyası arkadaşım hayırlı olsun. Başarılar 🙏