Son Olaylar HK. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Bunun sebebini merak ediyorsanız gidin bilgemle konuşun deyin ki cengize nasıl iki yüzlülük yaptın bu tarafa ayrı o tarafı nasıl gizli sinsi planlar yaparak cengizi nasıl sattığını sorgulayın siz

D E N İ Z

GÖKTÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANI 🇹🇷
Vatandaş
Aynen konu açıp biz ağladık dimi üyelerimizi tehdit ediyorlar baskı yapıyorlar vs diye 😁
aynen cengiz o yüzden ittifak grubuna Göktürk üyelerimize yazıyor diye ağlandı dimi 😂 yöneticilerin gelip açıklamasını yapsın yapacak açıklamamız olmayınca anca böyle gülüyoruz dersiniz 🙂

Ş İ M A L

🐺BOZKURT HAREKAT PARTİ SÖZCÜSÜ🐺
Vatandaş
Bir de dostu düşman yapma çabaları gerçekten komik sanki biz üyemizi oraya kalıcı olarak göndermişiz gibi bir de üyemizi bize düşman yapmaya çalışıyorlar. Arkadaşlar ne oluyor? Kendinize gelin ne bu çaba bir de üyemiz üzerinde baskı uygulamışsınız partinizde kalmak istemedi diye mfldmfldmlgd
Öncesinde partimize gelip partimizi seven üyeye yazıp vicdan yaparken kendi partinize çekerken iyiydik şimdi destek amaçlı gönderdiğimiz üye parti sıralamaya girsin diye kendi partisine gitmesi sorun mu oldu?
Bu kadar hırsa gelmeyin arkadaşlar bakın asılsız bir şey söylemiyorum diriliş sizi istemiyor göz baka baka kendinizi kullandırıyorsunuz. Kendinize gelin 😅
Hoşgeldin tekrardann 😃

HASRET

🧚🏻‍♀️
Vatandaş
aynen cengiz o yüzden ittifak grubuna Göktürk üyelerimize yazıyor diye ağlandı dimi 😂 yöneticilerin gelip açıklamasını yapsın yapacak açıklamamız olmayınca anca böyle gülüyoruz dersiniz 🙂
Yöneticim yok benim ta kendisiyim ben verecek cevabım olmadığı için değil komik olduğunuz için gülüyorum 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...