ağlanacak halinize gülüyorsunuz diye buna deniyor işteAz daha devam etsenize hadi okurken eğleniyorum baya
Aynen konu açıp biz ağladık dimi üyelerimizi tehdit ediyorlar baskı yapıyorlar vs diyeağlanacak halinize gülüyorsunuz diye buna deniyor işte
Olur hep eglenirsinis inşAz daha devam etsenize hadi okurken eğleniyorum baya
Siz böyle devam ettiğiniz sürece eğleniriz tabi eğlencemizi dert etmeyin bariOlur hep eglenirsinis inş
Bizde egleniyoruz sorun yokkSiz böyle devam ettiğiniz sürece eğleniriz tabi eğlencemizi dert etmeyin bari
Anma şunun adını be abi ağzına yakışmıyorYine Cengiz yine Kaos yine Huzursuzluk
aynen cengiz o yüzden ittifak grubuna Göktürk üyelerimize yazıyor diye ağlandı dimi yöneticilerin gelip açıklamasını yapsın yapacak açıklamamız olmayınca anca böyle gülüyoruz dersinizAynen konu açıp biz ağladık dimi üyelerimizi tehdit ediyorlar baskı yapıyorlar vs diye
Hoşgeldin tekrardannBir de dostu düşman yapma çabaları gerçekten komik sanki biz üyemizi oraya kalıcı olarak göndermişiz gibi bir de üyemizi bize düşman yapmaya çalışıyorlar. Arkadaşlar ne oluyor? Kendinize gelin ne bu çaba bir de üyemiz üzerinde baskı uygulamışsınız partinizde kalmak istemedi diye mfldmfldmlgd
Öncesinde partimize gelip partimizi seven üyeye yazıp vicdan yaparken kendi partinize çekerken iyiydik şimdi destek amaçlı gönderdiğimiz üye parti sıralamaya girsin diye kendi partisine gitmesi sorun mu oldu?
Bu kadar hırsa gelmeyin arkadaşlar bakın asılsız bir şey söylemiyorum diriliş sizi istemiyor göz baka baka kendinizi kullandırıyorsunuz. Kendinize gelin
Hoşbuldumm canısıHoşgeldin tekrardann
Ulan küfür haydo kadına köpek diyen haysiyetsizsin senn senin konuşmana hakkın yokAnma şunun adını be abi ağzına yakışmıyor
Ağladı diyor djdjdjjsjd ittifak grubu diyoraynen cengiz o yüzden ittifak grubuna Göktürk üyelerimize yazıyor diye ağlandı dimi yöneticilerin gelip açıklamasını yapsın yapacak açıklamamız olmayınca anca böyle gülüyoruz dersiniz
Yöneticim yok benim ta kendisiyim ben verecek cevabım olmadığı için değil komik olduğunuz için gülüyorumaynen cengiz o yüzden ittifak grubuna Göktürk üyelerimize yazıyor diye ağlandı dimi yöneticilerin gelip açıklamasını yapsın yapacak açıklamamız olmayınca anca böyle gülüyoruz dersiniz
Nedense bunu hep sen söylüyorsun kim neyin ne olduğunu biliyor seninde ne olduğunu biliyor 36. Paket mi oldunuz gene ablanızdanUlan küfür haydo kadına köpek diyen haysiyetsizsin senn senin konuşmana hakkın yok
Gardaşım öyle olmaz roket at roketNedense bunu hep sen söylüyorsun kim neyin ne olduğunu biliyor seninde ne olduğunu biliyor 36. Paket mi oldunuz gene ablanızdan