Kalitesiz bir yapım istiyorsan milli harekata gidebilirsin gördüğün üzere Türkçe bile yazamıyorlarOlurrr yiyelim . Önerdiğin dizi film var mı ?
Şu sıralar kaliteli yapım bulmakta zorlanıyorum
Kalitesiz bir yapım istiyorsan milli harekata gidebilirsin gördüğün üzere Türkçe bile yazamıyorlarOlurrr yiyelim . Önerdiğin dizi film var mı ?
Şu sıralar kaliteli yapım bulmakta zorlanıyorum
EOEKSJIZJZBZHSUSNSNSMSKZKZMSMSKSOZKMSMSOSOSMSMSKSOSKSMSMSKKSKKalitesiz bir yapım istiyorsan milli harekata gidebilirsin gördüğün üzere Türkçe bile yazamıyorlar
npc demendeki durum kendi açından düşünülerek mi bir sözcükte bulundun seni burda farklı birisini yönetiyor bu algıya kapıldınHikmet başkanım NPC sanırım
İzlemedim listeme ekleyeceğim. Bende Inside no. 9 ' ı öneririm . Her bölümü farklı ve çok iyi ters köşeleri varSupacell izlemediysen tavsiye ederim
Ona artık korkmuyorum yaDabbe serileri de olabilir
Hikmet seni çok tebrik ederim burda tek başınasın tüm parti arkadaşların ortadan kayboldunpc demendeki durum kendi açından düşünülerek mi bir sözcükte bulundun seni burda farklı birisini yönetiyor bu algıya kapıldın
NPC nedir bilir misin başkanım benim?npc demendeki durum kendi açından düşünülerek mi bir sözcükte bulundun seni burda farklı birisini yönetiyor bu algıya kapıldın
Ama Türkçen konusunda değilHikmet seni çok tebrik ederim burda tek başınasın tüm parti arkadaşların ortadan kayboldu
bilmesem bir cevabta ve bulunmazdım satenNPC nedir bilir misin başkanım benim?
Az önce önümüzdeki hafta yapacağım fen bilimleri sınavlarımı hazırlıyordum milli eğitim sistemi geçen yıl değiştirerek senaryo sistemine göre yapmaya başladı bu da ucu açık sorular ile öğrenmeye yönlendirmek için yapıldı eğitim sisteminin düzeleceğine dair bir umut belirmişti içinde ta ki bu gün hikmet çıkıp gelene kadar içimdeki mumu söndürdün yemin ederimnpc demendeki durum kendi açından düşünülerek mi bir sözcükte bulundun seni burda farklı birisini yönetiyor bu algıya kapıldın
benim dostlugum birileri olması için veya beni desteklemesi olmadı durumundan aramam kimseyi hayatta da böyledir benim için...Hikmet seni çok tebrik ederim burda tek başınasın tüm parti arkadaşların ortadan kayboldu
EPELSMSJIZZJNZNSKZKZNSNENSKZKZMAPKSNXNZMMXAz önce önümüzdeki hafta yapacağım fen bilimleri sınavlarımı hazırlıyordum milli eğitim sistemi geçen yıl değiştirerek senaryo sistemine göre yapmaya başladı bu da ucu açık sorular ile öğrenmeye yönlendirmek için yapıldı eğitim sisteminin düzeleceğine dair bir umut belirmişti içinde ta ki bu gün hikmete çıkıp gelene kadar içimdeki mumu söndürdün yemin ederim
JDKSLSĞSÜSĞSÜSĞAKALSPAĞAĞĞSAz önce önümüzdeki hafta yapacağım fen bilimleri sınavlarımı hazırlıyordum milli eğitim sistemi geçen yıl değiştirerek senaryo sistemine göre yapmaya başladı bu da ucu açık sorular ile öğrenmeye yönlendirmek için yapıldı eğitim sisteminin düzeleceğine dair bir umut belirmişti içinde ta ki bu gün hikmete çıkıp gelene kadar içimdeki mumu söndürdün yemin ederim
Olum sen niye sürekli devrik cümle kuruyorsunbenim dostlugum birileri olması için veya beni desteklemesi olmadı durumundan aramam kimseyi hayatta da böyledir benim için...
GTA'da duvara takılmış ama yürümekten vazgeçmeyen NPC'ler var ya, o sensin sanırım.bilmesem bir cevabta ve bulunmazdım saten
Keşke yanında olsalardı da Türkçeni düzeltselerdibenim dostlugum birileri olması için veya beni desteklemesi olmadı durumundan aramam kimseyi hayatta da böyledir benim için...
Her zaman ki gibi hikmet ve olmayan TürkçesiBen birşey kaçırdım mı ? Göremedim bir an mesajları.
nur kimde ne eksiklik varsa onu hep dile getirirmiş kardeşimKeşke yanında olsalardı da Türkçeni düzeltselerdi