İlk Adım Yeniden Mecliste! (8 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
npc demendeki durum kendi açından düşünülerek mi bir sözcükte bulundun seni burda farklı birisini yönetiyor bu algıya kapıldın
Az önce önümüzdeki hafta yapacağım fen bilimleri sınavlarımı hazırlıyordum milli eğitim sistemi geçen yıl değiştirerek senaryo sistemine göre yapmaya başladı bu da ucu açık sorular ile öğrenmeye yönlendirmek için yapıldı eğitim sisteminin düzeleceğine dair bir umut belirmişti içinde ta ki bu gün hikmet çıkıp gelene kadar içimdeki mumu söndürdün yemin ederim

Son düzenleme:

Pembe

Üye
Vatandaş
Az önce önümüzdeki hafta yapacağım fen bilimleri sınavlarımı hazırlıyordum milli eğitim sistemi geçen yıl değiştirerek senaryo sistemine göre yapmaya başladı bu da ucu açık sorular ile öğrenmeye yönlendirmek için yapıldı eğitim sisteminin düzeleceğine dair bir umut belirmişti içinde ta ki bu gün hikmete çıkıp gelene kadar içimdeki mumu söndürdün yemin ederim
EPELSMSJIZZJNZNSKZKZNSNENSKZKZMAPKSNXNZMMX

NNur

Üye
Vatandaş
Az önce önümüzdeki hafta yapacağım fen bilimleri sınavlarımı hazırlıyordum milli eğitim sistemi geçen yıl değiştirerek senaryo sistemine göre yapmaya başladı bu da ucu açık sorular ile öğrenmeye yönlendirmek için yapıldı eğitim sisteminin düzeleceğine dair bir umut belirmişti içinde ta ki bu gün hikmete çıkıp gelene kadar içimdeki mumu söndürdün yemin ederim
JDKSLSĞSÜSĞSÜSĞAKALSPAĞAĞĞS