Bi an düzeldi zannettimHer zaman ki gibi hikmet ve olmayan Türkçesi
Bi an düzeldi zannettimHer zaman ki gibi hikmet ve olmayan Türkçesi
Sen yazamadığın kadar yazdığını da anlamıyorsunnur kimde ne eksiklik varsa onu hep dile getirirmiş kardeşim
Artık hiç inancım kalmadı abi onaBi an düzeldi zannettim
Hikmet şaka falan ama ciddi söylüyorum konuşurken edepli konuşuyosun. Eyvallahnur kimde ne eksiklik varsa onu hep dile getirirmiş kardeşim
AynenHikmet şaka falan ama ciddi söylüyorum konuşurken edepli konuşuyosun. Eyvallah
kontrolün bilgisayarda olan kişisel olarak birisinin yönetmedine denir ama seni yöneten kimse biraz daha geliştirmesi lazımGTA'da duvara takılmış ama yürümekten vazgeçmeyen NPC'ler var ya, o sensin sanırım.
ne zaketini bozan bir npc ci var o hariç kardeşimsinizHikmet şaka falan ama ciddi söylüyorum konuşurken edepli konuşuyosun. Eyvallah
Elon Musk'a söyleyim Neuralinkime update atsın. Eyvallah başkanımkontrolün bilgisayarda olan kişisel olarak birisinin yönetmedine denir ama seni yöneten kimse biraz daha geliştirmesi lazım
Alındım hem bende de CBR varne zaketini bozan bir npc ci var o hariç kardeşimsiniz
alınacak bir ben varım sözledin sözcük ne anlama geldini bildigim içinAlındım hem bende de CBR var
Allahım lütfen şu hikmetin türkçe öğrenmesine yardım etbayan kardeşe birşey demek istemiyorum ama hep aynı saz devam etme bence melodi degiştir rica olur
AMİNNNNNNNNNAllahım lütfen şu hikmetin türkçe öğrenmesine yardım et
AminAllahım lütfen şu hikmetin türkçe öğrenmesine yardım et
Onu bunu boşver başkanım kaçlık seninki? Bende 600rr varalınacak bir ben varım sözledin sözcük ne anlama geldini bildigim için
çok şükür türkçem ve konuşma seviyem çok yeterli adab edeb çerçevesinde biriyimAllahım lütfen şu hikmetin türkçe öğrenmesine yardım et
250 cc başkanımOnu bunu boşver başkanım kaçlık seninki? Bende 600rr var
Çok güzel motor be. Kaza bela vermesin allah250 cc başkanım