REFERANDUMA GİDİLMEMESİ HK. AÇIKLAMA. (19 Kişi İçeride)

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Kazanan kişi bir çok oyuncunun oy vermesiyle o makamı kazandı görevden alındığında sevinen ancak tekrar göreve geleceğini öğrenince yönetime saldıran şahısların nasıl fırıldak olduğu açıkça görülüyor. Ucu size dokunmayana kadar her şeye okeysiniz ucu dokununca balon balığı gibi savunmaya geçiyorsunuz gülünç bir durum. Ek olarak oyun yönetimi zaten üzerine düşeni yaptı görevden alınması gereken kimse görevden aldı tekrar göreve aynı kişinin gelmesi yönetimin sorumluluğu değildir nihayetinde o da oyuncuların huzuru ve oyundaki adaletin sağlanmasından sorumlu. Nitekim bu olay a kişisi veya b kişisi yerine bu sürekli atıp tutanların başına gelmiş olsaydı yine aynı şekilde savunma yaparlar mıydı tartışılır. Yönetimi verdiği adaletli karardan dolayı tebrik ediyorum.
Makamı kazanan kişiyle bir sorunumuz yok abi. Ara seçim olması için tekrardan seçim düzenleniyor ve burada 10 aday çıkıyorsa adaylar için çekilmeme yasağı getirilmedi. Çekilmek isteyen adaylar çekildi. Tek parti aday çıkardığı zaman referanduma gidiliyordu ve tüm oyuncuların rızası alınıyordu. Pekii şimdi neden atama meclise kaldı ?
Her zaman referanduma gidilirken şimdi neden atama yetkisi verildi ?
Üstelik wikide meclis başkanının oyun başkanı atama yetkisi yokken

Mr.Nihat

Üye
Vatandaş
Kazanan kişi bir çok oyuncunun oy vermesiyle o makamı kazandı görevden alındığında sevinen ancak tekrar göreve geleceğini öğrenince yönetime saldıran şahısların nasıl fırıldak olduğu açıkça görülüyor. Ucu size dokunmayana kadar her şeye okeysiniz ucu dokununca balon balığı gibi savunmaya geçiyorsunuz gülünç bir durum. Ek olarak oyun yönetimi zaten üzerine düşeni yaptı görevden alınması gereken kimse görevden aldı tekrar göreve aynı kişinin gelmesi yönetimin sorumluluğu değildir nihayetinde o da oyuncuların huzuru ve oyundaki adaletin sağlanmasından sorumlu. Nitekim bu olay a kişisi veya b kişisi yerine bu sürekli atıp tutanların başına gelmiş olsaydı yine aynı şekilde savunma yaparlar mıydı tartışılır. Yönetimi verdiği adaletli karardan dolayı tebrik ediyorum.
Fırıldaklık Derken Size Bir Dil Öğretmeni Yönlendireceğim Bir Çok Oyıncu Derken Unutmayalım 5 Oy Farkla Kazandı Ve Yaptığı Yanlış Planın İçerisinde Kendi Cezasını Aldı Senin İçin Mantık Çerçevesinden Bahaediyorum Umarım Anlarsın Biz Adeletten Bahsediyoruz Sizin Anladığınız Adeletsizlik Peki Size Sorarrım Siz En Son Ne Zaman Adil Davrandınız Bana Bunu Açıklayınız Lütfen 🙏

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Canlar bakın bir seçim gerçekleştirildi müthiş bir rekabetle geçti ve kazanan bir taraf oldu. Müthiş bir demokrasi şöleni yaşadık lakin bir yanlış anlamalar silsilesi bir tarafın yöneticileri görevden alındı, uzaklaştırıldı partileri kapatıldı. Kaybettiği oyuncuların hesabını tutan varsa söylesin. Sonrasında partilerin ilgili olayla bağlantısı olmadığı tespit edilip tekrar açıldı. Biraz elinizi vicdanınıza koyun bu şekilde kazanmak sizin içinize sinecek mıydı? Ben yönetimin bir iç hesaplaşma yaparak hatalı olduğunu düşünüp telafi etmeye çalıştığını düşünüyorum. Siz referanduma gitmeliydi burada haksızlık var diyorsunuz evet bende sizin yerinizde olsam böyle düşünürdüm ama biz bir seçim yaptık ve doğal şartlarda hiçbir dış müdahale olmaksızın kimin kazandığı ortada. Bir sonraki seçim çok daha çekişmeli geçecek hatta belki de biz geriden geleceğiz. Size tavsiyem önünüze bakmanızdır. Teşekkür ederim 🙏♥️

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
evet her Parti aday çıkarmak zorundaydı hani çekilenleri cezalar verilip yaptırımlar uygulanacaktı o kurallara ne oldu? ayrıca getirdiğiniz kuralları oyunculara bildirmediniz herkes referandumu beklerken siz yeni Kural deyip referandumu iptal ettiniz kuralların böyle işleyeceğini biliyor olsaydım adaylığımı çekmezdim. bunu belirtmediğiniz için siz de hatalısınız sayın Yönetim @BaşkanOnline
sayın Yönetim bu konu hakkında açıklama talep ediyoruz kuralların değişikliğini oyunculara eksik iletmenizden kaynaklı bu sonuçlar ortaya çıkmıştır, olması gereken referanduma gidilmesi idi referanduma gidilmeyeceğini biraz önce açıkladınız. Ben oyun başkanı adayı olarak bu durumu bilseydim adaylığımı çekmezdim bu duruma itirazım var. @BaşkanOnline

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Merakımdan soruyorum İttifaktakiler tüm adayların çekilip tek aday kaldığında seçim ya da referandum olmayıp meclis başkanının ataması ile oyun başkanının atanacağını nereden biliyordu 🤔 Böyle bir bilgi verildiyse bu bilginin diğer tarafada verilmesi adil olmaz mıydı? Bu bilgi 10 aday adayıyla paylaşılsa belki adaylıktan çekilmeyecek kişiler olacaktı. Adalet ise herkese adalet.
Bu bilginin verildiğini kim söyledi peki ?

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Merakımdan soruyorum İttifaktakiler tüm adaylar çekilip tek aday kaldığında seçim ya da referandum olmayıp meclis başkanının ataması ile oyun başkanının atanacağını nereden biliyordu 🤔 Böyle bir bilgi verildiyse bu bilginin diğer tarafada verilmesi adil olmaz mıydı? Bu bilgi 10 aday adayıyla paylaşılsa belki adaylıktan çekilmeyecek kişiler olacaktı. Adalet ise herkese adalet.
O ayrı bir olay bahsedilen ittifakta 6 oyuncu var aday çıkabilecek neden geri çekildiler 😁 çekilmeleri de bizim hatamız mı

Darksoul

Üye
17. Dönem Oyun Başkanı
Merakımdan soruyorum İttifaktakiler tüm adayların çekilip tek aday kaldığında seçim ya da referandum olmayıp meclis başkanının ataması ile oyun başkanının atanacağını nereden biliyordu 🤔 Böyle bir bilgi verildiyse bu bilginin diğer tarafada verilmesi adil olmaz mıydı? Bu bilgi 10 aday adayıyla paylaşılsa belki adaylıktan çekilmeyecek kişiler olacaktı. Adalet ise herkese adalet.
Güzel bir bakış açısı şeffaf bir şekilde tüm bu sorular açıklanmalı ki iki tarafta gerçekten rahat etsin

KORKUT SÖNMEZAY

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Yazışmalardan ne yapıldığı belli oluyor ben dillendirince mi mesele oldu :DD
Sen dillendirince mesele olmadı burda amacının ortalığı karıştırmak olduğunu gayet iyi biliyorum sürekli yaptığınız şey zaten kuralda Meclis Başkanı 20.günden sonra atama yapar diyor 20.gün olmadan böyle bir karar verilmesi kurallara aykırı sürekli kural değişecekse işimiz var

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Böyle bir bilgiyi hiç kimse bilmiyordu ki. Hatta çoğunluk sinan ob olsunda bitsin bu ızdırap diye çekildi😅

J O K E R

Üye
Vatandaş
Oyun başkanı görevden alınırken bu suça ortak olanlarda en ağır cezayı alacak denildiğinden apar topar bizim haberimiz yok kendi başına yapmış gibi açıklamalar yapanlar bize fırıldak diyor 😂😂

Yazıcıoğlu

Milli Harekât Partisi | Neferi 🇹🇷
Vatandaş
Bu konudan şunu anlıyoruz sn oyun yönetimim. Yarın öbür gün bu tarz olaylar, yasaklı oyuncular getirilmeye çalışıldığında olaylar büyüdüğünde artık kimse görevden alınacağım bir korkusu olmayacak zaten oyun yönetimi göreve iadesini yaptırıyor.

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Burda boşuna gürültü yapmayınız millet.Geçen oyunda, kurallara aykırı olmayan bir meselede, oyun başkanı seçilmiş bir şahıs, oyun yönetiminin istemediği bir kişiyi affettiği için görevden alındı. O zaman bu duruma sessiz kaldınız, çünkü işinize geliyordu. Yönetimin bu kararını görmezden geldiniz.Şimdi, benzer bir durumda sesinizi yükseltmeniz samimi bir yaklaşım değil. Önce tutarlı olun ve her durumda aynı duruşu sergileyin. Eğer adaleti savunacaksanız, sadece size uygun olan durumlarda değil, her zaman savunmanız gerekir. Bu tutumla kimseyi ikna edemezsiniz.