Türkiye Gençlik Partisi Hk. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK/ Parti Sekreteri 👑
Vatandaş
Siz de kurallara göre hareket edin bence
İnsanların kişisel bilgileriyle alâkadar olmayın oyununuza bakın 😀
Geçen gün Ekrem başkandan TG istedim sesi çıkmadı @B E S O ama şimdi maşallah sesiniz gür çıkıyor 😀
konuyla alakasız yerlere çekmeden kurallara odaklanalım. Burada mevzu kişisel bilgiler değil parti isminin oyun kurallarına uygun olup olmadığı. Ekrem başkandan TG isteme hikayeni ise başka bir gün dinleriz şu an önemli olan bu durumun çözülmesi. 😀

B E S O

Vatandaş
Benim durumum daha önemli siz ne olduğunu biliyorsunuz 😀
Şu anda tartıştığımız konu açık ve netparti isminin kurallara uygunluğu. Kendi meselelerin için uygun bir zaman bulur orada değerlendirirsin. Şimdilik odak noktamız bu başka bir şeye zıplamana gerek yok. 😂

J O K E R

Üye
Vatandaş
Şu anda tartıştığımız konu açık ve net: parti isminin kurallara uygunluğu. Kendi meselelerin için uygun bir zaman bulur orada değerlendirirsin. Şimdilik odak noktamız bu başka bir şeye zıplamana gerek yok. 😂
Eymencim bb ve valileri kontrol etmeyi unutma canım
Makam almaya eğitimi yetmeyenleri sen tespit ediyordun ya
Ne şanslı bir oyun yönetimi var iyiki varsın Eymen snsksnslns

B E S O

Vatandaş
Eymencim bb ve valileri kontrol etmeyi unutma canım
Makam almaya eğitimi yetmeyenleri sen tespit ediyordun ya
Ne şanslı bir oyun yönetimi var iyiki varsın Eymen snsksnslns
Ah ne mutlu bana ki o zamanda yaptıklarım hale aklınızda ne güzel hatirlamissin tespitlerimiz sayesinde oyuna gelen adama makam verdiğiniz zaman, tespitimiz sayesinde ufakta olsa sizin adam gibi yapılamadıklarinizi biz yaptık
Iyiki varsın diyerek benj hatirlamassin demekki iz bırakmışız tsskurler rica ederim Görevimizdi

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Tuhaf bir çelişki var ortada arkadaşlar Türkiye Gençlik Partisi bugün kurulan bir parti değil üzerinden süre geçti oyun yönetimi tarafından logosu tanımlandı. Oyun yönetimimiz şeffaftır ortada herhangi bir sakıncalı durum görseydi logosunu tanımlamak yerine partiyi kapattırdı. Veya siz madem bunun yanlış olduğunu düşünüyordunuz şu ana kadar neredeydiniz? Sataşacak yer aramak yerine oyun oynamanızı öneririm.

J O K E R

Üye
Vatandaş
Ah ne mutlu bana ki o zamanda yaptıklarım hale aklınızda ne güzel hatirlamissin tespitlerimiz sayesinde oyuna gelen adama makam verdiğiniz zaman, tespitimiz sayesinde ufakta olsa sizin adam gibi yapılamadıklarinizi biz yaptık
Iyiki varsın diyerek benj hatirlamassin demekki iz bırakmışız tsskurler rica ederim Görevimizdi
Makam verecek ADAM bulamıyorduk eymen napalımm 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...