Siz de kurallara göre hareket edin benceYav Avni yönetim kurallarına uygun hareket ediyor Eğer parti ismi yasaksa çözümün nasıl olacağına onlar karar verecektir.
Ben sadece kurali hatırlattım senin böyle olursa oyunda psrti kalmaz demen de sorunu çözmüyor
Güzel şarkı amaa
Siz de kurallara göre hareket edin bence
İnsanların kişisel bilgileriyle alâkadar olmayın oyununuza bakın
konuyla alakasız yerlere çekmeden kurallara odaklanalım. Burada mevzu kişisel bilgiler değil parti isminin oyun kurallarına uygun olup olmadığı. Ekrem başkandan TG isteme hikayeni ise başka bir gün dinleriz şu an önemli olan bu durumun çözülmesi.Geçen gün Ekrem başkandan TG istedim sesi çıkmadı @B E S O ama şimdi maşallah sesiniz gür çıkıyor
Benim miTik tak zaman işliyor telegram hesabınızı halen beklemekteyim @B E S O
Benim durumum daha önemli siz ne olduğunu biliyorsunuzkonuyla alakasız yerlere çekmeden kurallara odaklanalım. Burada mevzu kişisel bilgiler değil parti isminin oyun kurallarına uygun olup olmadığı. Ekrem başkandan TG isteme hikayeni ise başka bir gün dinleriz şu an önemli olan bu durumun çözülmesi.
Hiç fark etmezBenim mi
Şu anda tartıştığımız konu açık ve netparti isminin kurallara uygunluğu. Kendi meselelerin için uygun bir zaman bulur orada değerlendirirsin. Şimdilik odak noktamız bu başka bir şeye zıplamana gerek yok.Benim durumum daha önemli siz ne olduğunu biliyorsunuz
Eymencim bb ve valileri kontrol etmeyi unutma canımŞu anda tartıştığımız konu açık ve net: parti isminin kurallara uygunluğu. Kendi meselelerin için uygun bir zaman bulur orada değerlendirirsin. Şimdilik odak noktamız bu başka bir şeye zıplamana gerek yok.
Konuyu çok farklı anladım cmlsmlslflsöcldlvldöcldöxöşsxöşsö
O zaman bırakalım herkes birbirine baksınŞu anda tartıştığımız konu açık ve netparti isminin kurallara uygunluğu. Kendi meselelerin için uygun bir zaman bulur orada değerlendirirsin. Şimdilik odak noktamız bu başka bir şeye zıplamana gerek yok.
Olaydan sapmayalim lütfen.Konuyu çok farklı anladım cmlsmlslflsöcldlvldöcldöxöşsxöşsö
Ah ne mutlu bana ki o zamanda yaptıklarım hale aklınızda ne güzel hatirlamissin tespitlerimiz sayesinde oyuna gelen adama makam verdiğiniz zaman, tespitimiz sayesinde ufakta olsa sizin adam gibi yapılamadıklarinizi biz yaptıkEymencim bb ve valileri kontrol etmeyi unutma canım
Makam almaya eğitimi yetmeyenleri sen tespit ediyordun ya
Ne şanslı bir oyun yönetimi var iyiki varsın Eymen snsksnslns
SSHSBSJSNSJSNhttps://www.dunya.com/gundem/aym-kararini-verdi-turkiye-genclik-partisi-resmen-kapandi-haberi-740033
Başka parti yoksa kapanmış gözüküyor bilginize.
Makam verecek ADAM bulamıyorduk eymen napalımmAh ne mutlu bana ki o zamanda yaptıklarım hale aklınızda ne güzel hatirlamissin tespitlerimiz sayesinde oyuna gelen adama makam verdiğiniz zaman, tespitimiz sayesinde ufakta olsa sizin adam gibi yapılamadıklarinizi biz yaptık
Iyiki varsın diyerek benj hatirlamassin demekki iz bırakmışız tsskurler rica ederim Görevimizdi
Kapanmış parti sorun yokk o zaman devam edelim oyunumuzahttps://www.dunya.com/gundem/aym-kararini-verdi-turkiye-genclik-partisi-resmen-kapandi-haberi-740033
Başka parti yoksa kapanmış gözüküyor bilginize.