Hadi hayırlısı Sinan Başkan. Sen hep var ol....
Sen şu destek alıp seçimi kazanan ardından kendim kazandım diyen Niko değil misin ?Oylar Sinan Sevime
Yo ben asla kendim kazandım demedimki?Sen şu destek alıp seçimi kazanan ardından kendim kazandım diyen Niko değil misin ?
Çıkaramadım
Sizden destek aldım oyun hakimi oldum sağolasınız.Sen şu destek alıp seçimi kazanan ardından kendim kazandım diyen Niko değil misin ?
Çıkaramadım
İttifaksız seçime katılan mı mxpsflsllvldYo ben asla kendim kazandım demedimki?
Ben ittifaksız seçjme katılan. Dostlarım taraflndan ve karşı ittifakdayı dostlar tarafından bana kullanılan oylarla kazanan nikoyum
Opss sizin biraz oyun hakkında ve partiler hakkında bilgi almanız gerekiyor sanırımSizden destek aldım oyun hakimi oldum sağolasınız.
Burda yalnış ne varki?
Evet ittifaksız katıldım seçime. Hangi ittifak vardiki diriliş dağılmışdıİttifaksız seçime katılan mı mxpsflsllvld
Ne olacak sizin bu oyu aldıktan sonra birbirinizi tanımamanız
Kimse söylemediki oylardan anlamadınızmı?Opss sizin biraz oyun hakkında ve partiler hakkında bilgi almanız gerekiyor sanırım
Kim söyledi size bu bilgiyi
Bizim oylarımızı tam zaten sizin hesap kitapta bir sorun var sanırımKimse söylemediki oylardan anlamadınızmı?
Galiba siz oyunu bilmiyorsunuz bir hesap kitap yapın sizin ittifakdan bana kaç oy geldiyini anlarsınız. Bende karşılığını vericem önümüzdeyi dönem oy sizin ittifaka kullanacam
Ne kadar da ayıp. Yakıştı mı şimdi Oyun Hakimine ?Sonra neden kazanamıyoruz diye ağlamayın lütfen.
gerçekten mi buna inanmamizi beklemiyordum sanırım demiEvet ittifaksız katıldım seçime. Hangi ittifak vardiki diriliş dağılmışdı
İnanma 10 tane parti birleşib 100 oy çıkardınız hiç düşünmedinizmi?gerçekten mi buna inanmamizi beklemiyordum sanırım demi
Nasıl yanı tam 240 tane üyesi olan Milli hareket ve onunla beraber olan 9 parti. Hiçmi düşünmediniz neden bizden 100 oy çıkdı diye?Bizim oylarımızı tam zaten sizin hesap kitapta bir sorun var sanırım
Destekleriniz karşılıksız kalmayacak. Teşekkür ederim.Ne kadar da ayıp. Yakıştı mı şimdi Oyun Hakimine ?
Şuanki üye sayımız ile seçime girsek tek parti adına daha fazla oy çıkarabiliriz.Nasıl yanı tam 240 tane üyesi olan Milli hareket ve onunla beraber olan 9 parti. Hiçmi düşünmediniz neden bizden 100 oy çıkdı diye?