Teklifimi kabul ediyor musunuz ?Gel size geri iade edelim bakanlikta
Teklifimi kabul ediyor musunuz ?Gel size geri iade edelim bakanlikta
3 e 3 yapalim diyoruz gelen kisi yok karsiya ben napim garibim bize laf yetistiriyor anca isi yok herhalde onunda3 e karşı tek olmaz ama ayıp sıra sıra lütfen rica ediyorum
Olur arada dahil olurum yeterki işteSende hep izliyon ya arada dahil olsana eglenceli oluyor
Ben girersem çok adaletsiz olur durun birini bulup geliyom3 e 3 yapalim diyoruz gelen kisi yok karsiya ben napim garibim bize laf yetistiriyor anca isi yok herhalde onunda
İcisleri olmaz ya simdi seni adamlara atama felan yaparsin oyun oynanmaz sonra aman diyim sen alma onu sana daha safe bi bakanlik verelimTeklifimi kabul ediyor musunuz ?
Ne teklifiTeklifimi kabul ediyor musunuz ?
Tamam Avni seni kırmayacam3 e karşı tek olmaz ama ayıp sıra sıra lütfen rica ediyorum
Biliyor musun esnaf dün çok üzülmüş dün seçim olduğunu bildiklerini için stok yapmışlar yine ama satamadılar alışmışlar tabi size sürekli müşteri kaybettiler esnaf ile konuştum ilk seçimde almaya gelirler dedimElimizde vardı aslında. Dün gece seçim sonuçlarını gören Altın Ok partisine dağıttık. Hâliyle bitti
Avni kimTamam Avni seni kırmayacam
İçişleri veriyosanız verin +5000 taş ileİcisleri olmaz ya simdi seni adamlara atama felan yaparsin oyun oynanmaz sonra aman diyim sen alma onu sana daha safe bi bakanlik verelim
Ne anlatıyon MXPAMLDÖSLCÖŞSLCLDCBiliyor musun esnaf dün çok üzülmüş dün seçim olduğunu bildiklerini için stok yapmışlar yine ama satamadılar alışmışlar tabi size sürekli müşteri kaybettiler esnaf ile konuştum ilk seçimde almaya gelirler dedim
Kendin gibi hileli birini bulma banaBen girersem çok adaletsiz olur durun birini bulup geliyom
Ne teklif ettin kiTeklifimi kabul ediyor musunuz ?
6-7 parti birleşip ortak bi oyun başkanı çıkarmak başarı oluyor yaniBu siyaset içinde her zaman ittifaklar ve koalisyonlar vardır. Burada eğerki Partiler birbirleri ile anlaşıp çatıda buluşurlar. Burada Biz niye güçlü partileri ikna edip ittifak olamadık diye sorgulayacağınıza Altın Okun nasıl seçim kazandığını sorguluyorsunuz. Yanlış yerde sorgulamayın. Kendinizi iyi Sorgulayıp Seçim stratejilerinizi iyi belirleyip Her zaman kazanın. İyi oyunlar Hanımefendi.
Aha beklediğim an TG deki kadar kibar konuşmam haberin olsunKendin gibi hileli birini bulma bana
O kimse işte biri gelsinAvni kim
alışıksınız papatya çayına onu anlatıyorumNe anlatıyon MXPAMLDÖSLCÖŞSLCLDC
Kanki rahatsız oluyorsan raporla etiket atmaBöyle Konuşmak Normelleşti mi Artık Başkanım? @BaşkanOnline
Normelse bizde böyle konuşalım
Herşeyin bilincindeyim hiç şüphen olmasın makam sevdalısıSana bergamot aromalı çay öneriyorum.
Bir de bilmediğin konuya muhalefet olmamanı tavsiye ediyorum
Üslubun neyse ona göre cevap alırsın her zaman.Aha beklediğim an TG deki kadar kibar konuşmam haberin olsun