Arka planda ittifak yapıldı ittifakı yine de engelleyemediniz diyorlarMilletvekili seçimlerinde nasıl bir ittifak oldu?
Meclis seçimlerinde zaten aday açıklanma durumu olmadı, isteyen istediğine oy kullandı.
Arka planda ittifak yapıldı ittifakı yine de engelleyemediniz diyorlarMilletvekili seçimlerinde nasıl bir ittifak oldu?
Meclis seçimlerinde zaten aday açıklanma durumu olmadı, isteyen istediğine oy kullandı.
Türkçe konuştum ama sen hangi millettensin söyle yardımcı olayım 7 dil var bende sıkıntı yok yada sen genel başkanına benim selamımı söyle o anlatır benim dilimi sanaKral senin kelimeleri anlamıyorum o dönemin adamı değilim ben
İste bende diyorumki bu durumda ittifak olup ittifaktaki her partiye bir bakanlik veril sonrada ob sirasini milli harekat alacak olmasi size mantikli geliyormu yani bu daha nasil bi ittifak olabilir sayin yonetimMilletvekili seçimlerinde nasıl bir ittifak oldu?
Nedense vekillerin 4 te birini alan parti bakan çıkaramadı ne tuhaf 20 kusur vekil kime oy attıKapalı kapılar Wp Grupları Özel Sohbetler İttifaklar Olmadı Ricalar Olundu Diyelim Bence
Teşekkür ederim prof adamArka planda ittifak yapıldı ittifakı yine de engelleyemediniz diyorlar
Rica ederim manisalıTeşekkür ederim prof adam
Sayın yönetim zorunlu aday yoktu doğru seçim sistemini değiştirdiniz ondan dolayı zorunlu adaylar çıkarılmadı. Eskiden beri ittifak sistemi oyunda yoktu. ittifaklar partiler kendi aralarında başka yerlerde konuşuyorlardı. Forum da yada oyununun genel sohbetinde bu kişilere oy verilecek diye bir mesaj atılmadan her partinin kendi vekili var iken nasıl da farklı farklı partiden kişiler bakan oldular. Oyunda iki ittifak var iken bir taraf dağıldıklarını ilan edip ve bu seçimde oylar ile göstermiş iken diğer taraftan ses çıkmaması sizce nasıl bir durumMilletvekillerinin oy kullandığındı meclis döneminde zorunlu aday, şuna oy kullanmayın denmesi mümkün değil.
Seçim sırasında ittifak olarak adayımız şu bu denmesine izin vermedik.
Kimseye de şu milletvekiline oy kullanmayın da denmedi.
Milletvekili seçimlerinde de bir ittifak olmadı, bizim için önemli olan budur.
Birleşe birleşe kazanıyorlarBurda biz ittifaka devam ediyoruz oyunun yönetiminin kararını tanımıyoruz diyerek meydan mı okudular acaba
Genel başkanımı böyle boş beleş konularla rahatsız etmek istemem bir sorunun varsa çıkarsın karşısına kendin söylersin kapişşşTürkçe konuştum ama sen hangi millettensin söyle yardımcı olayım 7 dil var bende sıkıntı yok yada sen genel başkanına benim selamımı söyle o anlatır benim dilimi sana
Kapiş felan sana uygun kaçmaz bence bi bak kendine düzgünce konusacaksak olurGenel başkanımı böyle boş beleş konularla rahatsız etmek istemem bir sorunun varsa çıkarsın karşısına kendin söylersin kapişşş
Vekil seçimlerinde bir defa iki parti olarak girdi GökTürk ve Altın OK hatırlarsanız Göktürk partisi isyan çıkarmıştı. Yani vekil seçimlerinde öyle ittifak olmadı genel oyun hayatın da. İttifaklar olduysa da Oyun başkanlığı, meclis, genel kurmay başkanlığı, hakim ve savcı seçimlerinde olan şeylerdi.Milletvekili seçimlerinde nasıl bir ittifak oldu?
Bilmem Bilenlere Sormak Lazım Benimki Tahmin Hatta Daha İleri Bir Tahmin Daha Yapıyım Çoğunluğu Dağıtıp Yasak Denildi Azınlığa Çok Olmayın Dendi BenceNedense vekillerin 4 te birini alan parti bakan çıkaramadı ne tuhaf 20 kusur vekil kime oy attı
6.ob denemesi loadingBilmem Bilenlere Sormak Lazım Benimki Tahmin Hatta Daha İleri Bir Tahmin Daha Yapıyım Çoğunluğu Dağıtıp Yasak Denildi Azınlığa Çok Olmayın Dendi Bence
Her partinin zaten belli bir vekili var,Sayın yönetim zorunlu aday yoktu doğru seçim sistemini değiştirdiniz ondan dolayı zorunlu adaylar çıkarılmadı. Eskiden beri ittifak sistemi oyunda yoktu. ittifaklar partiler kendi aralarında başka yerlerde konuşuyorlardı. Forum da yada oyununun genel sohbetinde bu kişilere oy verilecek diye bir mesaj atılmadan her partinin kendi vekili var iken nasıl da farklı farklı partiden kişiler bakan oldular. Oyunda iki ittifak var iken bir taraf dağıldıklarını ilan edip ve bu seçimde oylar ile göstermiş iken diğer taraftan ses çıkmaması sizce nasıl bir durum
Seni hiç alakadar etmezKapiş felan sana uygun kaçmaz bence bi bak kendine düzgünce konusacaksak olur