Ekonomi Bakanı Teşekkür Mesajı (10 Kişi İçeride)

Darksoul

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkanı
17. Dönem Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,

52.Dönem Ekonomi Bakanı olarak bu önemli göreve layık görülmekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerin güveni ve desteği, bu yolda attığımız adımları daha güçlü ve kararlı kılıyor.

Ekonomi Bakanlığı görevimde, oyun içerisindeki ekonomik sistemi daha verimli, adil ve rekabetçi bir yapıya kavuşturmak için özveriyle çalışacağım. Şeffaflık, hesap verebilirlik ve ortak akıl, politikalarımızın temelini oluşturacak.

Hep birlikte, oyun ekonomisini daha ileri bir noktaya taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

Saygılarımla,

52.Dönem Ekonomi Bakanı

NightKing
Hayırlı uğurlu olsun 🎉

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş

52.Dönem Ekonomi Bakanı olarak bu önemli göreve layık görülmekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerin güveni ve desteği, bu yolda attığımız adımları daha güçlü ve kararlı kılıyor.

Ekonomi Bakanlığı görevimde, oyun içerisindeki ekonomik sistemi daha verimli, adil ve rekabetçi bir yapıya kavuşturmak için özveriyle çalışacağım. Şeffaflık, hesap verebilirlik ve ortak akıl, politikalarımızın temelini oluşturacak.

Hep birlikte, oyun ekonomisini daha ileri bir noktaya taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

Saygılarımla,

52.Dönem Ekonomi Bakanı

NightKing
Hayırlı olsun başkanım yeni görevinizde başarılar dilerim 🙏

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Başarılar 🙏

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş

Saygılarımla,

52.Dönem Ekonomi Bakanı

NightKing
Hayırlı uğurlu olsun başkanım daha nice zaferlere inşallah 🌹

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş

Saygılarımla,

52.Dönem Ekonomi Bakanı

NightKing
Hayırlı uğurlu olsun başkanım 🌹
Yolunuz bahtınız açık olsun Allah utandırmasın 🙏

Alparslan

Kutlu Birlik Partisi Genel Başkanı 🤝
Vatandaş
Zaryus sen ve senin gibilerin en büyük sorunu bu oyunu yaşamlarının merkezine konumlandırmanız. Zihinsel gelişim açısından lütfen bu oyunu bu kadar ciddiye almayın. İlk Adım ile Bozkurt Harekat’ın arasında hiçbir sorun olmadı. Birlikte oyun başkanı bile çıkartmıştık. Dönemin parti başkanı @Tolga başkan beni ve nasıl bir insan olduğumu bilir. Onun başkanlığı devrettiği arkadaş ile aramızda forum üzerinden açılan bir konu sebebiyle bir anlaşmazlık oldu ve ittifaktan ayrılmayı kendileri istemişti. Bahsettiğiniz gibi magazinsel bir durum aramızda hiçbir zaman yaşanmadı. Allah fitne ve şer odaklarına fırsat vermesin. Kapı arasında sinsice el oluşturanlar günün sonunda hüsrana uğrarlar.