Sorun nedir?HAK VE ADALET BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLDUM SADECE ALKIŞLIYORUM.
Ağmet aman ofa basma patlarızBurada toplanalım merak içerisinde bekliyoruz açıklamayı
Sakının öyle daha güzelOfa basmazsam saçmalamalar ortaya çıkıyor
Şehir içi sakinlerinin başkanlık puanı üzerinden bir sıralama yapılıyor ve başkanların seçimleri bu sistem üzerinden yapılyor.Sorun nedir?
Zaten bir sonraki sistemde bu atama şekli geçerli olmayacak ancak Şehir sistemi aktif değilken buna geçmemiz mümkün değil.Şehir içi sakinlerinin başkanlık puanı üzerinden bir sıralama yapılıyor ve başkanların seçimleri bu sistem üzerinden yapılyor.
Benim önerim şu şekildedir.Şehir katkılarına emek verecek başkanlarımın şehir verdi katkı puanı üzerinden vali ve belediye başkanların seçilmesi önerim içerisinde bunun nedeni ise daha adil olacagı yönündeyim.Eski oyuncuların kat etti yol bizlerden çok önde ticaretten gelişim saglıyoruz ama sendifika almak ve şirketleri yükseltmek çok fazla oyun parası olması gerekliligini gösteriyor.
Demek istedim.Vali ve belediye başkan seçimlerin şehirine verecegi katkı puan sistemiyle atamaların gerçekleştirilmesi daha adil olabilecegini düşünüyorum.Bu önerim sayın onlien yönetiminin degerlendirimesini rica ediyorum.
Rekabet sistemi adil ve demokratik olması lazımdır.Şehirine katkıda bulanan başkanın seçilmesi daha uygun olarak görüşlerimin içerisindedir.
Günler öncesinde öneri sunmuştum bu konu üzerine başkanım teşekkür ederiz demiştiniz.Ben de bunun için teşekkür ediyorum.Anlamış oldum yani
Yönetim gerekli açıklamayı yaptı. Burda da bişey çıkmadıYine uzun yazmış biri özet grcsjn ahmet ofa bas gardas
Çok uzun yazılınca yarıya geliyo sıkılıyorum az yazın öz yazınYönetim gerekli açıklamayı yaptı. Burda da bişey çıkmadı
Yakında öneriyle geliceö hepsini okursun inşallahÇok uzun yazılınca yarıya geliyo sıkılıyorum az yazın öz yazın
Ben açıkcası şehir sistemi geldinde eski sistem geri devam edecek sandım bundan dolayı kusura bakmayın yeni seçim sistemi için teşekkür ederim.Zaten bir sonraki sistemde bu atama şekli geçerli olmayacak ancak Şehir sistemi aktif değilken buna geçmemiz mümkün değil.
Bir sonraki atama başkanlık + vergi + eğitim + şehir katkısı ile oluşacak atanma puanı üzerinden olacak.
Ancak bu seçimde geçerli değil.
Ağmet bak bu sefer ben ofa basarım görürsünYakında öneriyle geliceö hepsini okursun inşallah
Evet ancak henüz gelmedi, şu an güncellemede gelmiş gibi gözükse de Şehir ekranına girdiğinizde bu alanı şimdilik ciddiye almayın yazıyor zaten.Ben açıkcası şehir sistemi geldinde eski sistem geri devam edecek sandım bundan dolayı kusura bakmayın yeni seçim sistemi için teşekkür ederim.
Yani biraz daha itiraz edile bilir aslındaBen açıkcası şehir sistemi geldinde eski sistem geri devam edecek sandım bundan dolayı kusura bakmayın yeni seçim sistemi için teşekkür ederim.