53. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ YÖNTEMİ HK. (34 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Gençler siz istiyorsunuz diye ban mı yiyelim ne zamandan beri karar merci oldunuz. Bir konunun adil olduğunu şahsım adına düşünmüyorum ve şahsi fikrimi belirtiyorum. Benim için gece gündüz emek veren adam taş catlasın 30 saat paket basan adamdan daha çok hakediyor. Eğer yarışçı bir sistem kurulacaksa şahsi fikrim +1 hak verilecekse daha iyi yarışana verilmesini doğru buluyorum. Yönetimin para kazanması beni mutsuz etmez burada bir sitenin parcasıyiz elbette para kazanacak Allah daha çok versin daha da geliştiğine oyunun hep birlikte şahit olalım.Ama doğru bildiğimi ifade edip edemeyeceğine siz karar veremezsiniz.

Ş İ M A L

🐺BOZKURT HAREKAT🐺
Vatandaş
Gençler siz istiyorsunuz diye ban mı yiyelim ne zamandan beri karar merci oldunuz. Bir konunun adil olduğunu şahsım adına düşünmüyorum ve şahsi fikrimi belirtiyorum. Benim için gece gündüz emek veren adam taş catlasın 30 saat paket basan adamdan daha çok hakediyor. Eğer yarışçı bir sistem kurulacaksa şahsi fikrim +1 hak verilecekse daha iyi yarışana verilmesini doğru buluyorum. Yönetimin para kazanması beni mutsuz etmez burada bir sitenin parcasıyiz elbette para kazanacak Allah daha çok versin daha da geliştiğine oyunun hep birlikte şahit olalım.Ama doğru bildiğimi ifade edip edemeyeceğine siz karar veremezsiniz.
Size ban yemenizi istiyoruz dememişler kimse de ban yensin istemez sadece eskiden olan birseyi dile getirmişler kimse karar merci olduğunu iddia etmiyo 😂

Umutkdf16

Yükselen Gençlik Kurucu Üyesi
Vatandaş
Valla kusura bakmayın ama bunun adı üzeri kapalı kışkırtma ve hedef göstermedir. Alakanız için teşekkür ederim
Hayır Kimseyi Hedef gösterdiğimiz yok. Zamaninda biz ayni şeyleri yaşayıp ban yediğimizden, gırgır şamatayla engellemeye çalışıyoruz bilhare ban yemegin diye. Yoksa kimseyi kışkırtma hedef gösterme değil.

fedai3535

💚❤️ KARŞIYAKA💚❤️
Vatandaş
Ban yenilecek suçu işlemek çok basit ve normal bir durum o halde herkes birbirine haksızlık,saygısızlık yapabilir.

O A B İ

Vatandaş
Hayır Kimseyi Hedef gösterdiğimiz yok. Zamaninda biz ayni şeyleri yaşayıp ban yediğimizden, gırgır şamatayla engellemeye çalışıyoruz bilhare ban yemegin diye. Yoksa kimseyi kışkırtma hedef gösterme değil.
Anlıyorum niyetinizi yanlış yorumladıysam özür dilemesini bilirim. Hakkınızı helal edin baskanım

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
kurulan sistem yarışçı bir sistem, 4 tane başkanlık puanından alması sizi yanıltmasın.
6 tane gerçek bir yarışçı sistemden alıyor.
ama bşakanlık puanı da yarışçı değil demek hata olur.

O A B İ

Vatandaş
Yada şöyle olsun son on saniye oy kullanabilenin oyu +1 oy sayılsın telefonuna güvenen riski alsın nasıl fikir