Eyvallah dostum benimm cansınEZE EZE AİT OLDUĞUN YERDE
TEBRİK EDERİM KARDEŞİM
#ŞimdiMilliGençlikZamanı
Eyvallah dostum benimm cansınEZE EZE AİT OLDUĞUN YERDE
TEBRİK EDERİM KARDEŞİM
#ŞimdiMilliGençlikZamanı
Geç kaldın ama böyle olmazİYİLER ELBET KAZANACAK!!!
SENİ ÇOK SEVİYORUM ZAFERİN KUTLU OLSUN HER ŞEYİYLE EN ÇOK HAK ETTİĞİN YERDESİN BU YOLDA YANINDA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM
5. Rüyamda hande yener son sözü söyledim koymadı mı diyodu dedim bi uyanayım subliminal var hshshshshsGeç kaldın ama böyle olmaz
Sen ermişsinnnn shshshsh5. Rüyamda hande yener son sözü söyledim koymadı mı diyodu dedim bi uyanayım subliminal var hshshshshs
Kadir nerde kddjsjsjsj üzümlü kekimSen ermişsinnnn shshshsh
Buradarda bi yerde soda içiyordurKadir nerde kddjsjsjsj üzümlü kekim
İçirrmiş gibi Bi gece ama yine de sen bilirsin tabi jzjsjsjsjsBuradarda bi yerde soda içiyordur
Işıkların hepsini yakınca şalterler attı herhalde abi onlarla uğraşıyodur@BaşkanOnline hocam genel kurmaydan ses çıkmadı uyuyamı kaldılar ne oldu
Anlık Genel Kurmay ToplantısıIşıkların hepsini yakınca şalterler attı herhalde abi onlarla uğraşıyodur
Teşekkür ederim reis iyi ki varsınızH
A
Y
I
R
L
I
O
L
S
U
N
A
B
U
Z
E
T
BAŞARILAR , DEĞERLİ.CUMHURBAŞKANIMIZ..
Teşekkür ederim reis sizinde elinize emeğinize sağlıkHayırlı Uğurlu Olsun hak eden kazandı..
Milli Gençlik Partisi ve seçimde destek veren herkesi tebrik ederim, herkesin eline koluna sağlık
Teşekkür ederim Kraliçemiz bu yolda bana çok emeğin çok hakkı geçti her şey için teşekkür ederim iyiler hep kazanacaktırİYİLER ELBET KAZANACAK!!!
SENİ ÇOK SEVİYORUM ZAFERİN KUTLU OLSUN HER ŞEYİYLE EN ÇOK HAK ETTİĞİN YERDESİN BU YOLDA YANINDA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM