Ya bırakın maval okumayı 7-8 dönem kazanamıyoz yeter diye darbe yapıyonuz kanıtlı her şeyBiz halkın iradesine sahip çıkıyoruz !
![Gülmekten gözü yaşaran yüz :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Gülmekten gözü yaşaran yüz :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f602.png)
Ya bırakın maval okumayı 7-8 dönem kazanamıyoz yeter diye darbe yapıyonuz kanıtlı her şeyBiz halkın iradesine sahip çıkıyoruz !
Sen uğraşMardini bombalayabilir misiniz şehir mutlulugu çok düşük kimse uğraşmıyor![]()
Sana siyaseti yakında öğretecem abini izle senGerçekten canınmıyım ?
Yaaa şapşikGerçekten canınmıyım ?
HahahahahhaMardini bombalayabilir misiniz şehir mutlulugu çok düşük kimse uğraşmıyor![]()
Şimaal pembe tanklarını çıkarSen uğraş![]()
Son oyun başkanı seçiminde ortaya çıkan dengesizlik, oyun seyrini ve rekabetçi ortamı ciddi şekilde zedelemiş, adil bir mücadele ortamını ortadan kaldırmıştır.
Hiç sorma asıl bize darbe yaptılar yaw@Sevim AYDIN boşver darbeyi falan senin için çok önemli değil. Gel vergi kasalım
Ben paramı isterim baakkkHiç sorma asıl bize darbe yaptılar yaw![]()
MerhametsizSeni özel grejuva ateşi ile yakacağız![]()
vali makamında oturduğun yerin tam altında gizli yer var kasanın içinde dolarım vardı duruyomu onlar duruyorsa almaya gelcem belediye de bütçe kalmadı özel jet aldım kendime deİnan bana bende oraya yanlış geldim
Rizkimizi Hüda verir. Alnimizin teriyle uzerimize düşeni yapacağız ben ve leventlerim..Oyle gözüküyor baskanim boyle giderse cok ac kalirsiniz
Vallahi yok vergi kasmaktan ticaret yapamadım ki wksldllfBen paramı isterim baakkk![]()
AklımdaO unutulmamış mıydı![]()
Yaso dur ortalık karışık zaten şehirdeki herkes mutsuz ikimizide sürgün edecekler ses etme kimseyevali makamında oturduğun yerin tam altında gizli yer var kasanın içinde dolarım vardı duruyomu onlar duruyorsa almaya gelcem belediye de bütçe kalmadı özel jet aldım kendime de
Sen holdingmi bastın bu aradaVallahi yok vergi kasmaktan ticaret yapamadım ki wksldllf
O kazanlarda var bir bit yeniği. Onu da kıracağız..Ya bırakın maval okumayı 7-8 dönem kazanamıyoz yeter diye darbe yapıyonuz kanıtlı her şey![]()
halkın iradesi ile secilen baskanı darbe yaparak mı halkın iradesine sahip cıkıcaksanız başkanım @Gamze.27Biz halkın iradesine sahip çıkıyoruz !