neyin ne oldugunun farkındayız.Tek tarafi suclamak hersey acik net ortadayken mantikli gelmiyor bana
neyin ne oldugunun farkındayız.Tek tarafi suclamak hersey acik net ortadayken mantikli gelmiyor bana
Böyle bir ittifak yokAyni durumu diger ittifak içinde bekleriz.
İsmail sen benim muahttabim degilsin. İki kurusa satilanlarla isimiz olmaz. Kenara cekil ezilip gitme burdan.Ilk başta bana adımla hitap edemezsin ben sana Başkanım diyorum Ayrıca sen git Hadi sana mı soracağım aradan çekilip çekilmeyecek misin sen işine bak
Oğuzhan yapma nasıl yok nasıl aynı adaya oy verdiniz darbe sürecini nasıl başlattınız bal gibi var işteBöyle bir ittifak yok
Başkanım çok ayıp ama öyle şeyler söylenir mi burda sohbet ediyoruzİsmail sen benim muahttabim degilsin. İki kurusa satilanlarla isimiz olmaz. Kenara cekil ezilip gitme burdan.
Konuşma İsmail saygısızlık yapmaIlk başta bana adımla hitap edemezsin ben sana Başkanım diyorum Ayrıca sen git Hadi sana mı soracağım aradan çekilip çekilmeyecek misin sen işine bak
Diriliş ittifakından rahatsız olan halk var burdaOğuzhan yapma nasıl yok nasıl aynı adaya oy verdiniz darbe sürecini nasıl başlattınız bal gibi var işte
Ben satılan bir insan değilim Sen önce terbiyene takın benim en azından değerim var senin tek kuruşluk bile değerin yok Sen benim muhatabımsın seninle adamakıllı konuşmaya çalışıyorum Boş yapıyorsun Senin kadar Mantıksız bir insan görmedim Sen ezilip gidersin yakında göreceğiz bakalım kim eziliyor ezilmiyor yeter be hepinizi raporlayacağım edemeğim kimse beni tehdit edemez Sen oyunu çok ciddiye alıyorsun benimle böyle konuşamazsın şimdi Satın almış beni hayırdır yaİsmail sen benim muahttabim degilsin. İki kurusa satilanlarla isimiz olmaz. Kenara cekil ezilip gitme burdan.
Ne saygısızlığı ya Hayırdır siz yaKonuşma İsmail saygısızlık yapma
Oyun başkanının meclisi çağırması bekleniyor başkanımÇok diriliş konuştuk bence darbe unutuldu
Hocam iyice cırkı çıktı oyunun banlamalar geri açmalar ne derlerse yapılıyor sonra başka bişe bırakında oyun oynayalımMahmutun kaseti mi var acaba