halkın parasını buralarda yiyormuș demmekkiOyun başkanı şuan diskoda merkez bankası parasını yiyor![]()
![Kahkahalara boğulmak :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f923.png)
halkın parasını buralarda yiyormuș demmekkiOyun başkanı şuan diskoda merkez bankası parasını yiyor![]()
PuhahahahahahahagahgahshshshsgAğlayan sensin kadir bu arada sizin yaptığınız darbe bizim sayemizde oldu kendine sürekli pay çıkarıyorsun![]()
Asıl darbeyi bana yapmıştın da neyse sjjsjssAğlayan sensin kadir bu arada sizin yaptığınız darbe bizim sayemizde oldu kendine sürekli pay çıkarıyorsun![]()
İşler boşta gönder başkanımYaw bi vergi kasıyordum rahat vermediniz . Oyun başkanı çağrı bekliyorum hadi işim gücüm var vergi kasacam.
Sen kas kas bakma kimseyeYaw bi vergi kasıyordum rahat vermediniz . Oyun başkanı çağrı bekliyorum hadi işim gücüm var vergi kasacam.
Oğuzhan ne güzel ağlıyorsunAğlayan sensin kadir bu arada sizin yaptığınız darbe bizim sayemizde oldu kendine sürekli pay çıkarıyorsun![]()
TmOğuzhan ne güzel ağlıyorsun
Soda içicem kral az dur heleDarbe marbe diyolar ne diyonuz
Ne oyunu dünya yıkılsa vergi kasacam dkfklflflfSen kas kas bakma kimseyeoyun yıkılsa vergi kasacan
Vergi eşim var başkanım eyvallahİşler boşta gönder başkanım
Yav beni oyalıyorlar kusura bakma@Sevim AYDIN
ișleri onayla kanka
Oyunla yaptığı mesleğin ne alakası var yaptığı mesleğe saygım sonsuz mesajımı neden siliyor muşumAbuzeyt başkan askerlik yapıyor mehmetciğe saygın varsa mesajı silersin
Ne alakası var hodri meydan diyordu nerde demiş nxkxkcldld sakin lütfenAbuzeyt başkan askerlik yapıyor mehmetciğe saygın varsa mesajı silersin
Transferleri onaylasana iki dkOyunla yaptığı mesleğin ne alakası var yaptığı mesleğe saygım sonsuz mesajımı neden siliyor muşum