Yanlış Atama Hk. (12 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Usahinkoc

Üye
Vatandaş-2
@BaşkanOnline
İçişleri Bakanı tarafından yapılan belediye başkanı atamasında oyun kurallarına uygun olmayan bir şekilde ortaokul mezunu bir oyuncunun Giresun Belediye Başkanı olarak atanması kabul edilemez. Bu atamanın oyun kurallarına göre yeniden değerlendirilmesini ve uygun bir oyuncunun atanmasını talep ediyorum
Yanlış Atanan Oyuncu İsmi:
Kerem Osmanlı
Giresun Belediye Baskanı
Ilgili konuda, işlerin bir an önce düzene girip rayında yürümesi adına gerekli atamalri yaparken, atama yapılan kişilerin bilgilerini inceleme safhasında tarafımxa bir hata yaptigim doğrudur. Mesele kastî değil tamamen bir karışıklık sonucu olmustur. Konuyla ilgili yönetimden destek talep ederek bu hatanın bir an önce giderilmesi ve makama, şartlarını tasiyan bir badka oyuncunun atanabilmesi için, bende yönetimden cevap beklemekteyim.

Konuyla ilgili en derin ozurlerimi sunar, benzer hatanin tekrarlanmaması için elimden gelen çabayı sarf edeceğimi bildiririm. Saygılarımla.

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Ilgili konuda, işlerin bir an önce düzene girip rayında yürümesi adına gerekli atamalri yaparken, atama yapılan kişilerin bilgilerini inceleme safhasında tarafımxa bir hata yaptigim doğrudur. Mesele kastî değil tamamen bir karışıklık sonucu olmustur. Konuyla ilgili yönetimden destek talep ederek bu hatanın bir an önce giderilmesi ve makama, şartlarını tasiyan bir badka oyuncunun atanabilmesi için, bende yönetimden cevap beklemekteyim.

Konuyla ilgili en derin ozurlerimi sunar, benzer hatanin tekrarlanmaması için elimden gelen çabayı sarf edeceğimi bildiririm. Saygılarımla.
Açıklamanız için çok teşekkür ederiz başkanım. Halka ve bakanlara karşı bu şekilde şeffaf şekilde açıklama yapmak her zaman beklediğimiz şeylerdir. Sizleri bu tutumunuz için tebrik ediyor, görevinizde başarılar diliyorum. 😊🌹

Usahinkoc

Üye
Vatandaş-2
Açıklamanız için çok teşekkür ederiz başkanım. Halka ve bakanlara karşı bu şekilde şeffaf şekilde açıklama yapmak her zaman beklediğimiz şeylerdir. Sizleri bu tutumunuz için tebrik ediyor, görevinizde başarılar diliyorum. 😊🌹
Açıklama için geç kalarak bunca tepkinin odağına yerleşmek yine şahsıma ait bir hatadır. Ama takdir edersiniz ki, dışarda sürüp giden hayat mücadelesinde sürekli oyun içinde aktif olmak pek mümkün olmuyor.

Yine takdir edersiniz ki, bazı şeyleri öğrenmek ve alışmak zaman ve deneyim istiyor.

Hakkımda yapılan, edep ve ahlak kurallari içindeki eleştirileri tamamen kabul ediyor ve daha iyi bir performans için, sizlerin de beni olası hatalarımda, hakkıyla uyarmanizi rica ediyorum.

Öte yandan, kendi anlayışıma gore saygısızca bulduğum diğer eleştiriler, yalnızca sahiplerinin karakter seviyesini ortaya koyan boş laftan öteye geçmemektedir. Bunları görmezden geliyorum.

Nihayetinde bunu. Bir oyun olduğunu, oyundaki her sistemin bir şekilde yönetim tarafından oyuna entegre edildgini, oyuncular tarafından gerekli görüldüğü hallerde kullanılmak üzere mevcut oldugunu unutmuyorum.

Bir oyun için, baskasia hakaretvari konusmanin, aşağılamanin, insanlık şuuruna yakışmayacak bı davranış olduğunun bilincinde olarak etkileşime ve paylaşıma giren tüm doger oyunculara gerekli teşekkürü ve saygıyı göstermek benim uzerime en şerefli bir borçtur. Bende buna uygun hareket etmeye çalışıyorum. Dilerim ki herkes, doger herkes bir gün bu bilinç seviyesine sahip olur.

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Açıklama için geç kalarak bunca tepkinin odağına yerleşmek yine şahsıma ait bir hatadır. Ama takdir edersiniz ki, dışarda sürüp giden hayat mücadelesinde sürekli oyun içinde aktif olmak pek mümkün olmuyor.

Yine takdir edersiniz ki, bazı şeyleri öğrenmek ve alışmak zaman ve deneyim istiyor.

Hakkımda yapılan, edep ve ahlak kurallari içindeki eleştirileri tamamen kabul ediyor ve daha iyi bir performans için, sizlerin de beni olası hatalarımda, hakkıyla uyarmanizi rica ediyorum.

Öte yandan, kendi anlayışıma gore saygısızca bulduğum diğer eleştiriler, yalnızca sahiplerinin karakter seviyesini ortaya koyan boş laftan öteye geçmemektedir. Bunları görmezden geliyorum.

Nihayetinde bunu. Bir oyun olduğunu, oyundaki her sistemin bir şekilde yönetim tarafından oyuna entegre edildgini, oyuncular tarafından gerekli görüldüğü hallerde kullanılmak üzere mevcut oldugunu unutmuyorum.

Bir oyun için, baskasia hakaretvari konusmanin, aşağılamanin, insanlık şuuruna yakışmayacak bı davranış olduğunun bilincinde olarak etkileşime ve paylaşıma giren tüm doger oyunculara gerekli teşekkürü ve saygıyı göstermek benim uzerime en şerefli bir borçtur. Bende buna uygun hareket etmeye çalışıyorum. Dilerim ki herkes, doger herkes bir gün bu bilinç seviyesine sahip olur.
Nazik üslubunuz ve değerli açıklamanız için öncelikle şahsım adına çok teşekkür ederim başkanım. Evet hepimiz insanız ve hata yapabiliriz bu çok doğal bir durum. Elbette buraya entegre yaşamıyoruz, hepimizin gerçek dünyada sürdürmesi gereken bir hayatı ve yaşam mücadelesi mevcut. Bu platformu gerçek dünyanın stresinden uzaklaşmak ve kafa dağıtmak için kullanıyoruz zaten. Bu durumda kalp kırmak, kötü söz söylemek elbette ki çok yanlış bir durum.

Ben de fark ettiyseniz her daim halkın yanında bir tavır sergiliyorum. Hiçbir şekilde bir partiye üyeliğim ya da bir taraf tutma durumum söz konusu değil. Darbe konusundaki fikrim yukarida da mevcut zaten. Bu değişmez de. Ancak bu şekilde bir açıklamayı da tarafsız biri olarak her daim destekliyorum. Keşke diğer ordu mensubu bakanlar da sizin gibi açıklama yapsalardi. Ancak onlar karşı tarafı tamamen saf dışı birakmak için entegre olmuş gibiler. Bu konuda da karşı tarafı savunmak en doğal hakkimdir.

Tekrardan açıklamanız için şahsım adina sizlere teşekkür ederim. Umarım görevinizi halk için layıkıyla yerine getirirsiniz. Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle. Yeni görevinizde başarılar dilerim başkanım 😊🌹

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Estağfurullah hocam ne demek, sen haric yaklaşık 500 oyuncu , işimiz gücümüz de yok zaten, senin oyuna ayıracak vaktin yokken aldığın makamı, aktif olamadığın ama darbe yaptığın bir düzene alışmanı bekleriz.
Lafı olmaz lütfen, sen yeter ki makamını al.
Bekleriz biz işimiz ne

Usahinkoc

Üye
Vatandaş-2
Estağfurullah hocam ne demek, sen haric yaklaşık 500 oyuncu , işimiz gücümüz de yok zaten, senin oyuna ayıracak vaktin yokken aldığın makamı, aktif olamadığın ama darbe yaptığın bir düzene alışmanı bekleriz.
Lafı olmaz lütfen, sen yeter ki makamını al.
Bekleriz biz işimiz ne
Ister beğen ister beğenme hocam. Durum bu.

Usahinkoc

Üye
Vatandaş-2
Estağfurullah, bekliyoruz biz keyfini arkadaşlarla.

Ama makam ehline verilmeli diye de bir söz var, düşünmeden de edemiyoruz beklerken..
Ehli olup olmadığım, yaptığım tek bir hata ile karara bağlanıyor ise, tarihteki hiç bir lider, başkan, öncü, sanatçı, aşçı, mimar, muhendiz hatta peygamber, yaptığı hiç bir işte asla ama asla ehil olamamış demektir.

Sizi sabırlı ve yapici olmaya davet ediyorum.
Sanmıyorum ki siz hayatınızın hiç bir aşamasında hiç bir hata yapmamış olasınız. Bu kadar talepkar olmaya kendinizi nasıl layık buluyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...