Mantıksız ca konuşmasak mi artıkO da sana vaat edilen şeylerden dolayı destek vermiştir. Makam sevdası her şeyin önüne geçer. Allah korkusunun bile (haşa)![]()
Mantıksız ca konuşmasak mi artıkO da sana vaat edilen şeylerden dolayı destek vermiştir. Makam sevdası her şeyin önüne geçer. Allah korkusunun bile (haşa)![]()
BdjdjdjdjdjdParti kapatılınca sanırım medya ajansı da kapandı. Cevap falan gelmedi çünkü![]()
Mantıksızca konuşmuyoruz ki başkanım. Siz kendi ağzınız ile söylediniz açık açık. Makam için destek veriyorum diye. Hem sizin gibi genç bir bakana bu üslup yakışıyor mu? Lütfen başkanım. Siyaset yapacaksak bilerek yapalım. Ona göre hareket edelim mümkün mertebeMantıksız ca konuşmasak mi artık
Öyle bir şeye ayak bastiniz ki konuşacak yüzleri yok başkanımParti kapatılınca sanırım medya ajansı da kapandı. Cevap falan gelmedi çünkü![]()
Öncelikle ATBP' i herkese cevabını sandıkta verir. Bunu da en iyi Altın Ok partisi bilir ki, yine aynısı olacak. Sizin partinin haber yapılmamasına gelince. Ben bir süredir yoktum olsam yapardım ki, habercilik bunu gerektirir. Detaylı bir analiz haberi gelecektir!... saygılarımlaÖyle bir şeye ayak bastiniz ki konuşacak yüzleri yok başkanım![]()
Az önce tarafsız haber yapıyoruz diyordunuz şimdi de bağlı olduğunuz partiyi savunup karşı partiye gönderme yapıyorsunuz. Nerede tarafsız habercilik? Nerede halkı düşünen medya? Ben cevabımı almış oldum. Cevabınız için teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de medya ajansınız ve partiniz için daha temkinli ve tarafsız şekilde yaklaşacağımı da belirtmek isterim. Yayın hayatınızda başarılar dilerimÖncelikle ATBP' i herkese cevabını sandıkta verir. Bunu da en iyi Altın Ok partisi bilir ki, yine aynısı olacak. Sizin partinin haber yapılmamasına gelince. Ben bir süredir yoktum olsam yapardım ki, habercilik bunu gerektirir. Detaylı bir analiz haberi gelecektir!... saygılarımla
Senin düşünsene saygım her daim sonsuzdur abiBir düzeltme geçeyim Asil Türk partisi üyeleri şuan belirttiğiniz partiye geçişlerini yapıyor Asil Türk partisi kurucusu olarak şahsım Parti'nin kapatılmasına razı olmadığım için Asıl Türk partisini tekrar devir aldım kamuoyuna arz ederim
Nerde demisimMantıksızca konuşmuyoruz ki başkanım. Siz kendi ağzınız ile söylediniz açık açık. Makam için destek veriyorum diye. Hem sizin gibi genç bir bakana bu üslup yakışıyor mu? Lütfen başkanım. Siyaset yapacaksak bilerek yapalım. Ona göre hareket edelim mümkün mertebe![]()
Bende alabilir miyim? Çok severim de özellikle böyle şeyleri izlerken çok iyi gidiyor
Tabii ki alabilirsin başkanBende alabilir miyim? Çok severim de özellikle böyle şeyleri izlerken çok iyi gidiyor![]()
Yinemi geldin senTabii ki alabilirsin başkan![]()
Geldimmm kör misenYinemi geldin sen
Tamam şimdi geri gitGeldimmm kör misen
YoTamam şimdi geri git![]()
Tamamda başka birseyse sadece makammıB12 öneriyorum başkanım. Sizin için yani. Herkeste bir ss sevdası vardı bende aranıza katıldım
Ekli dosyayı görüntüle 20592
Başka ne olabilir ki acaba? Aklıma türlü türlü şeyler geliyor ama ne olabilir ki acabaTamamda başka birseyse sadece makammı