Milli Harekat Birleşme Bildirisi (18 Kişi İçeride)

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK" 🏹
47. Dönem Oyun Başkanı
Boş konuşuyorsun be başkan bu lafı 6 dönemdir kaybeden partiye söylüyorsun. Madem söylediklerini sen neden yapmadın kazanırken ? Sürekli kazanırken hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyordu 😄😄
Hani ben boş konuşuyorum ya, madem kazanmak adına aklını kullanacak projeler üretebiliyordun zamanında neredeydin yiğidim, dur ben cevap vereyim boş boş oyuna girip çıkıyordun dimi sürekli yeneni yenecek formül bulamıyordun şimdi bizim başlattığımız birleşme fikri ile bizimi yıkacaksınız siz..

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
az önce kendi içimden vermiş oldugum yemin. her şeyden önce kendisine saygısı olan bir insan oldugum için olabilir. bence insan her şeyden önce onuru için yaşamalıdır bu hayatta. onurun olmadigi yerde sadakatten bahsedilemez ve Sinan Sevim başkanımın yanında olacağıma bu davada birlikte olacağım için onurlu ve gururluyum 🐺🐺 #Daimamilliharekat
Ali bu sen misin gardaş 🤔

Ali Ergün

| 49 . Dönem meclis başkanı
Vatandaş
Fatih tutuk düşmanmıyız altın ok bana düşman olan varmı ben giderken ne kavga ettim nede kalp kırdım hakkımı da sonuna kadar da helaldir varsa içini dökmek isteyen ağzımı açmıcam ?
@KadirBey.

Son düzenleme:

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Fatih tutuk düşmanmıyız altın ok bana düşman olan varmı ben giderken ne kavga ettim nede kalp kırdım hakkımı da sonuna kadar da helaldir varsa içini dökmek isteyen ağzımı açmıcam ?

Onurum ve gururum gereği cevap vermek çok mantıklı gelmiyor 👍
Bol şans

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Ben anlamıyorum biri parti değiştirince düşmanmı oluyor anlamadım yapmayın beyler oyununuzu oynayın. Bu birleşme tüm platforma hayırlı uğurlu olsun inşallah. Nice başarılar dilerim 🌹🌹🌹🌹

Ali Ergün

| 49 . Dönem meclis başkanı
Vatandaş
Fatih ben çok kaşar gördüm kendini satan partiden çıkıpda anasına sövdüren he. Bana düşman olucaksanda hodri meydan kimseden korkum yok varsa bana düşman olucak gidipde kendi partisine darbe yaptıracak insana laf söyleyin ben geldiğim yeri unutmadım burda gelip de bana ağız lafı yapma !!!

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Fatih ben çok kaşar gördüm kendini satan partiden çıkıpda anasına sövdüren he. Bana düşman olucaksanda hodri meydan kimseden korkum yok varsa bana düşman olucak gidipde kendi partisine darbe yaptıracak insana laf söyleyin ben geldiğim yeri unutmadım burda gelip de bana ağız lafı yapma !!!

Peki, hodri meydan 😅