AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ PARTİ YÖNETİCİLERİ HK. (4 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Son yaşanan olaylar hakkında kısa bir açıklama yapmamız gerekirse,
Azerbaycan Türk Birliğine ait üyeler tarafından iddia edilen olayların hiçbiri gerçek olmayıp;
Yönetim tarafından yaklaşık 1 aydır rekabetin tekrar sağlanmasına yönelik görüşmeler gerçekleşmekte olup, bu sadece o parti nezdinde değil neredeyse oyundaki tüm partilerin bilgisi dahilinde olan ve içinde olduğu bir durumdur.
Yönetim olarak yaptığımız tüm hamleler, rekabetin sağlanmasına yönelik olup;
Zaten forumdan/oyundan partilerin birleşmesine yönelik hamleler, bilgilendirmeler açık bir şekilde yapmaktayız.
Bunları yönetimi oyuna müdahale ediyor diye lans etmek, tek kelimeyle akılsızlıktır.
Evet Oyun Yönetimi oyuna, rekabete müdahale etmektedir ve bunun artık sonu gelmiştir.
İttifaklar dağılmış, partiler birleşmiştir.
Her şey açık ve netken, yeni bir şey keşfetmiş gibi bunu mesele haline getiren parti üyelerine, parti yöneticileri yazık etmektedir.
Hiçbir Parti üyesiyle sorunumuz olmayıp, Parti yöneticilerinin Parti Üyelerini yalan yanlış doldurması sonucu çoğu kişi banlanmıştır.

Oyun Yönetimi olarak bu partiye mensup kişilerin dönmesine daha önce izin verdik, ancak bundan sonra geri dönüşleri mümkün değildir.
BaşkanOnline topluluğuna ait tüm partilere çağrımız, bu kişileri ivedililikle gruplarından uzaklaştırmalarıdır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Üslup olarak, diğer kişilere yaklaşımları olarak en içimin ısınmadığı tek parti Azerbaycan Türk Birliği partisiydi. Allah işte. Nasıl gücümüze gittiyse artık.. Beddua işte.. Neyse hayırlısı olsun artık ne diyelim.. 😌

sakaahmet3419

Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Son yaşanan olaylar hakkında kısa bir açıklama yapmamız gerekirse,
Azerbaycan Türk Birliğine ait üyeler tarafından iddia edilen olayların hiçbiri gerçek olmayıp;
Yönetim tarafından yaklaşık 1 aydır rekabetin tekrar sağlanmasına yönelik görüşmeler gerçekleşmekte olup, bu sadece o parti nezdinde değil neredeyse oyundaki tüm partilerin bilgisi dahilinde olan ve içinde olduğu bir durumdur.
Yönetim olarak yaptığımız tüm hamleler, rekabetin sağlanmasına yönelik olup;
Zaten forumdan/oyundan partilerin birleşmesine yönelik hamleler, bilgilendirmeler açık bir şekilde yapmaktayız.
Bunları yönetimi oyuna müdahale ediyor diye lans etmek, tek kelimeyle akılsızlıktır.
Evet Oyun Yönetimi oyuna, rekabete müdahale etmektedir ve bunun artık sonu gelmiştir.
İttifaklar dağılmış, partiler birleşmiştir.
Her şey açık ve netken, yeni bir şey keşfetmiş gibi bunu mesele haline getiren parti üyelerine, parti yöneticileri yazık etmektedir.
Hiçbir Parti üyesiyle sorunumuz olmayıp, Parti yöneticilerinin Parti Üyelerini yalan yanlış doldurması sonucu çoğu kişi banlanmıştır.

Oyun Yönetimi olarak bu partiye mensup kişilerin dönmesine daha önce izin verdik, ancak bundan sonra geri dönüşleri mümkün değildir.
BaşkanOnline topluluğuna ait tüm partilere çağrımız, bu kişileri ivedililikle gruplarından uzaklaştırmalarıdır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
Biri gelir darbe yapar
Biri gelir istifa eder
Her biriniz farklı bir moda soktunuz oyunu
Bundan tüm partiler suçlu
Sizler oyundan insanları soguttunuz
Simdide burada
Böyle bir açıklamaya gerek yok
Kendinizce eğlenin işte

Tebrik ederim hepinizi ayrı ayrı

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Hocam önümüzdeki ilk seçimde 100+ oy farkı görürsek adımlarınızı gözden geçirecek misiniz? Yada yeni kurallarda iyileştirmeler olacak mı bir oyuncu ve bir parti yöneticisi olarak merak ediyorum sadece. Teşekkür ederim 🙏
@BaşkanOnline

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam önümüzdeki ilk seçimde 100+ oy farkı görürsek adımlarınızı gözden geçirecek misiniz? Yada planda iyileştirmeler olacak mı bir oyuncu ve bir parti yöneticisi olarak merak ediyorum sadece. Teşekkür ederim 🙏
@BaşkanOnline
İttifağın olmadığı bir sistem istedik ve bunu yaptık, bu kadar basit.
Bundan sonra biraz akışına bırakıp müdahale etmeyeceğiz.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Arkadaşlar herkes seçim odaklı düşünüyor burada. İttifak yada değil, kimse birleşmek zorunda değil, yeni bir sistem geldi denenir olur biter. Bi görelim akışına bırakalım. Zaten oyunda kaç seçim yapılıyor ki artık.

Ama bunları tartışmak yerine kadir ve fatih hain denilmesi, arkadan iş çevirdiler bizi banlattılar denilmesi işin rengini değiştirir. Altın ok yöneticileri de sizinle beraber banlandı. Herkes ittifakı reddetti, ben en sonunda durumu açıkladım konu açarak banlarımız beraber açıldı. Neden hain biz olduk. Neden yönetimle iş yapan biz olduk. Altın okun daha 2 ay öncesine kadar durumunu herkes biliyor burada. O yüzden kendi boş boğazlıklarını bizim üzerimizden kapatmasınlar.

Kazanınca iyi tabi niko ve xalil efendiye. Ama kaybedince hemen kapılara gitmeler.

@O A B İ @EKREM ben size ittifak bitecekmiş, önlem olarak benim daha farklı fikirim var demedim mi. Size diriliş partisini kurarız bizde o halde daha da güzel olur tek parti devam ederiz demedim mi. Ayrıntısına kadar anlatırız demedim mi. Azerbaycan bunu kabul etmedi de , neden bizi hain göstererek başka parti ile birleşti.
Buyursunlar versinler cevabı

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Arkadaşlar herkes seçim odaklı düşünüyor burada. İttifak yada değil, kimse birleşmek zorunda değil, yeni bir sistem geldi denenir olur biter. Bi görelim akışına bırakalım. Zaten oyunda kaç seçim yapılıyor ki artık.

Ama bunları tartışmak yerine kadir ve fatih hain denilmesi, arkadan iş çevirdiler bizi banlattılar denilmesi işin rengini değiştirir. Altın ok yöneticileri de sizinle beraber banlandı. Herkes ittifakı reddetti, ben en sonunda durumu açıkladım konu açarak banlarımız beraber açıldı. Neden hain biz olduk. Neden yönetimle iş yapan biz olduk. Altın okun daha 2 ay öncesine kadar durumunu herkes biliyor burada. O yüzden kendi boş boğazlıklarını bizim üzerimizden kapatmasınlar.

Kazanınca iyi tabi niko ve xalil efendiye. Ama kaybedince hemen kapılara gitmeler.

@O A B İ @EKREM ben size ittifak bitecekmiş, önlem olarak benim daha farklı fikirim var demedim mi. Size diriliş partisini kurarız bizde o halde daha da güzel olur tek parti devam ederiz demedim mi. Ayrıntısına kadar anlatırız demedim mi. Azerbaycan bunu kabul etmedi de , neden bizi hain göstererek başka parti ile birleşti.

Aynen kardeşim anlaştık, 10 gün önce oyuna geldim
8 gün forum banıyla
6 gün oyun banıyla geçti. 😃

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş

Herkesin olduğu yerde konuştuk hatta diriliş ismine yönetim müdahale edebilir ismini biraz değiştirelim diye o an isimler üzerinden geyik yaptık diye hatırlıyorum da net önerileri hatırlayamadım Dirilemeyenler falan mıydı 😂

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Yani azerbaycan partisi gidip birleşmiş, umurumda değil. Tabiki de bizden tepki alacak. Aylarca beraber olupta salladığın adamların yanına gidersen hemen, bizde deriz ki sırtına aç omurgana bakacaz. Buna hiç kızmayacaksın. Alınmayacaktır niko ve xalil. Kendini haklı çıkarmak içinde iftira atmana gerek yok Evet biz yaptık İşinize bakın de yeterli

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Herkesin olduğu yerde konuştuk hatta diriliş ismine yönetim müdahale edebilir ismini biraz değiştirelim diye o an isimler üzerinden geyik yaptık diye hatırlıyorum da net önerileri hatırlayamadım Dirilemeyenler falan mıydı 😂
Fatih tutunamayanlar istedi herzaman ki gibi. Bizde dirilemeyenler diye geyik yapmıştık :)

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Aaa öyle olur mu? 8 aydır sayısız bakanlık,komutanlık,oyun başkanlığı kazandıkları ittifakta dağıldığı gün 'biz ittifakta yoktuk, neden bizim adımızı geçirdi kadir' cümlesini okudu bu gözler 😃

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ
Vatandaş
Yani azerbaycan partisi gidip birleşmiş, umurumda değil. Tabiki de bizden tepki alacak. Aylarca beraber olupta salladığın adamların yanına gidersen hemen, bizde deriz ki sırtına aç omurgana bakacaz. Buna hiç kızmayacaksın. Alınmayacaktır niko ve xalil. Kendini haklı çıkarmak içinde iftira atmana gerek yok Evet biz yaptık İşinize bakın de yeterli
Sayin başkanim niko xəlil devri biti biz bence seçime odaklanalim 😇

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
Yasaklı Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
@KadirBey. Benimde anlamadığım o ilk bunu sen teklif ettin. Ozaman aylarca birlikte yol yürümenize rağmen sıcak bakmadılar daha sonradan karşı taraf ne teklif ettide şartsız şurtsuz kabul ettiler.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Aaa öyle olur mu? 8 aydır sayısız bakanlık,komutanlık,oyun başkanlığı kazandıkları ittifakta dağıldığı gün 'biz ittifakta yoktuk, neden bizim adımızı geçirdi kadir' cümlesini okudu bu gözler 😃
Zaten sorun şu, Azerbaycan Türk Birliği partisi dışında herkes ittifak olduğunu kabul etti ancak bu arkadaslarda sorun var.
Arkadaşlar ittifak değil, söz verdik ondan oy kullandık, iş birliği yaptık diyorlar.
Sanki hiç beraber hareket etmemiş gibi :D

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
@KadirBey. Benimde anlamadığım o ilk bunu sen teklif ettin. Ozaman aularca birlikte yol yürümenize rağmen sıcak bakmadılar daha sonradan karşı taraf ne teklif ettide şartsız şurtsuz kabul ettiler.

Teklif falan yokmuş 🤣 xalil parti kurmuş milli harekat , yükselen gençlik, asil Türk (bir kısmı) nolur bizde gelelim diye yalvarmis xalile 🤣🤣

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
@KadirBey. Benimde anlamadığım o sen ilk bunu sen teklif ettin. Ozaman aularca birlikte yol yürümenize rağmen sıcak bakmadılar daha sonradan karşı taraf ne teklif ettide şartsız şurtsuz kabul ettiler.
Bende bunu anlamıyorum işte. Hayır ben bunu sinana bile dedim gelmeden önce 😀 Sinanın ss alıp sağa sola atacağını bildiğim için konuştum anlattım biz diriliş partisi kurar bakarız yolumuza her türlü plan hazır dedim 🤣