MİRKUT kalk büyüğün geldi
İsmi lazim olmayan bir kardesim rica etti degistim ruh halime gore sakincasimi varYine becerememisler![]()
Lütfen telif hakki bende.
Sana saygisizlik olmasin dedim abiLütfen telif hakki bende.
İzin ver abi, yoksa zehirlencezLütfen telif hakki bende.
İnce dusuncenizden dolayi teşekkür ederim.Sana saygisizlik olmasin dedim abi![]()
Gereksiz bilgi icin alt konuda gereksiz yorumlar yaptilarda kusura bakmaa uyandirmak istemedimmYazıyı okurken şakirpaşa ailesinden bir kesit sandım pazar sabahı gözlerim kanadı gereksiz bir bilgi daha eklendi
Börte hatun çok sadık bir hanımdır ancak cengiz okadar sadık mı bilmiyorumBörte (Moğolca: Бөртэ үжин) (doğumu 1161), Moğol İmparatorluğu kurucusu Cengiz Han'ın birinci karısı. Hayatı hakkında çok az şey bilinmektedir.[1] Çok genç yaşta evlendiği ve kaçırıldığı bilinir. Kocasının onu kurtarmak için verdiği karar, dünyayı fethetme yolundaki en önemli kararlardan birisidir.Kaynak viki
Canimiz ole istedi yaptik degisirizEkli dosyayı görüntüle 20823
Cengizler ile ilgilenseydik ohooo.Börte hatun çok sadık bir hanımdır ancak cengiz okadar sadık mı bilmiyorum![]()
Birilerinden emir alarak yaptığınız belli oluyor atama yapamadıkları gibi parti logosunuda beceremiyorlarİsmi lazim olmayan bir kardesim rica etti degistim ruh halime gore sakincasimi var
Gelsene bize ogretsene . Hayirdir unlu olmayami karar verdin bana dalasarak.Birilerinden emir alarak yaptığınız belli oluyor atama yapamadıkları gibi parti logosunuda beceremiyorlar![]()
Ablasinin caniHayırlı Olsun Ablam
Valla ben kendi basima oldugumda hic bir partiyle birlestigimi hatirlamiyorum abi sen bana dair hatirliyonmu ki@Bİlgem Göktürks baskanim hayirli olsun. İlede baska partil ile birlesme planiniz var mi?
Suara moda bu parti birlestiriyorlar yonetimden kasaya parayi aliyorlar. Sonra ayni isimle birdaha parti kuruyorlar. Merakimdan soruyorum.