Gelin gelin dedikodu var🖐️ (14 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Bİlgem Göktürks
  • Başlangıç tarihi
B

Bİlgem Göktürks

Ziyaretçi
Evettt oncelikle Oyun Yonetimi.
Lutfen oyunda olmayan oyuncularinizin forumda da olmamalari icin bir yontem bulunuz rica ediyorum.
Gelelim bu yine ne diyora. İlk once FATİH TUTUK guzel ve etik bir dusman oldugun icin tesekkur ederim.
Ben oyun icerisinde yada disinda iletisim kanallarimizda bir kisi haric hic kimseye sahsina ailesine karakterine laf etmedim. Attiniz tutunuz kendinizce bisiler cikarip kendinizce cikarimlarda bulundunuz. Benimle ilgili herseyi soylediniz Umrumda oldugu zamanlar oldu ama gitmycem kendi elimle.yetistiedigim oyunda isim yapmis bir dunya kardesim var partilerin yarisi GOKTURK emeklerinin karsiliklarini alan kardeslerim.
GELELİM asil konuya
@Sevim AYDIN @niko_23 @İsmail bozkaya ve bilimum ULUSAL yoneticileri dedikodu yaparken duzgun yapin oyunda olmayan bir kisiyi grubunuzda yonetici yapip partiyi millete heder ettirmeyin.
benim sahsi meslegim hastaligim yada herhangi bisiyim sizi ilgilendirmez dost meclisi demisizdir konusmusuzdur. Sizlerin bana soylenen hicbirseyi yok mu saniyorsunuz kendi isinize bakin adam gibi parti yonetin ve adam gibi hakkinizi alin.
Simdi giderken Emanet ettigim tum kardeslerim sizler ablaniza hakaret edilmesine izin veriyorsunuz oylemi.Ben kardesim ban almasin diye banlanirken hesabim partim silinirken bisi demedim oynamicam ben diyip GKK ligi giderken yonetime soyleyip ozel durumu kollarken hain ilan edildim kendi kurdugum partide yasakli uye ilan edildim.Semihi korudum diye oyunun en iyi ikinci partisi olan partiyi hortlattim hic bi zaman karsinizda durmadim ozelden hic saygisizlik etmedim diyin hanginizi sattim.Gitmiyorum.bir yere kapansin bir daha acicam hatta bir daha.
Simdi ekte
1.ozurlu raporumun bir kismi.
2 .ulusal yoneticilerinin gruplarinda yaptiklari ithamlar sayin yonetim @BaşkanOnline sizede soylenenler
Buyuk ihtimal banlanicam hakkim bir cogunuza helal degil.
#KUTLU GÖKTÜRK MİRASİ YARİNLARİMİZİN TEMİNATİ.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025_0225_131609~2.jpg
    Screenshot_2025_0225_131609~2.jpg
    77.8 KB · Görüntüleme: 78

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyunda olmayan nikoyla dedikodu yapmaya ayrı bir parantez açalım.
Bu adamlar giderken bir daha dönmem diyerek giden kişiler.
Oyuna bir gram katkısı olmayıp hala sağda solda bizi konusuyor demek ki.

Resim paylasımı yasak.
Resimleri kaldırdık, bir ceza almanızı gerektiren bir durum yok.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Bana söylediklerimizi ifade edip şifa diledim bilgem hanım herkese farklı şeyler anlatmanız benim sorunum değil. Size ss atanlardan konuşmanın tamamını istemenizi öneririm. Bu grup oyun içi veya forumda değil özel alanlarda kimin bulunduğu kimseyi ilgilendirmez. Niko abi oyunda veya partinin içinde değil arka planda oyuna müdahale de etmiyor parti yönetimi ile bir bağlantısı da yok bu yüzden ortada bir mesele yok herkesin ifade özgürlüğü var.

B

Bİlgem Göktürks

Ziyaretçi
Oyunda olmayan nikoyla dedikodu yapmaya ayrı bir parantez açalım.
Bu adamlar giderken bir daha dönmem diyerek giden kişiler.
Oyuna bir gram katkısı olmayıp hala sağda solda bizi konusuyor demek ki.

Resim paylasımı yasak.
Resimleri kaldırdık, bir ceza almanızı gerektiren bir durum yok.
Valla sayin yonetim oyuncularin hepsi yalanci demeyi adet edindikleri icin ispatla konusalim istedim artik hatta diplomamida size ozelden atayim dilerseniz yayinlayin

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Bu nasıl bir teşkodur. Niko yazmış bide mahmut adaleti getirirse oyuna dönerim. Ve bunu derken ulus partisinde yönetici konumunda😀😀
Ayrıca ameliyat olmuş yada olmamış size yakıştıramadım sevim bajgan

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bana söylediklerimizi ifade edip şifa diledim bilgem hanım herkese farklı şeyler anlatmanız benim sorunum değil. Size ss atanlardan konuşmanın tamamını istemenizi öneririm. Bu grup oyun içi veya forumda değil özel alanlarda kimin bulunduğu kimseyi ilgilendirmez. Niko abi oyunda veya partinin içinde değil arka planda oyuna müdahale de etmiyor parti yönetimi ile bir bağlantısı da yok bu yüzden ortada bir mesele yok herkesin ifade özgürlüğü var.
Bunları yönetim getiriyor demesi yönetimi kötülemeye girmiyor mu?
Bir oyun reklamı karşısınıza çıkmış, indirmişsiniz, sonra birilerinin whatsapp grubuna girmişsiniz.
Bir tane dangalak oyunu kötülüyor.
Otomatik olarak oyunun kötü bir yer oldugunu düşünüyorsunuz.
Böyle olmuyor mu?
Bu eminim sadece görünen kısımdır, neler diyordur.

B

Bİlgem Göktürks

Ziyaretçi
Hayatta hic bisi sizin sorunuz degil dost meclisi dost meclisinde kalir .ifade ozgurlugu dediginiz sey kisisel alana girene kadardir eger kisisel alana girerseniz ifade ozgurlugu degil iftira ve karalama olur suan oldugu gibi o yuzden oyunda kalan bir karakter olmak istiyorsaniz once icraatalriniz olsun

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Bu nasıl bir teşkodur. Niko yazmış bide mahmut adaleti getirirse oyuna dönerim. Ve bunu derken ulus partisinde yönetici konumunda😀😀
Ayrıca ameliyat olmuş yada olmamış size yakıştıramadım sevim bajgan

Ayrıca sevim başgan Multi hesaplar konusu u açarak oyunda adalet aramış 😃
@Sevim AYDIN oyunda adalet yok mu da getirmeye çalışıyoruzsunuz Sevim Başgan

Ömer.0123

Altınok Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Sifadan ziyade biraz dalga gibime geldi herkesin ifade özgürlüğü var evet ama bunu gidipte oyun içindeki sevmediği kişi hakkında konuşması sizce normal mi burada oyun oynuyoruz hirslariniz yüzünden birinin hastalığıyla dalga geçilmesi normal mi

B

Bİlgem Göktürks

Ziyaretçi
Ayrica sevim.hanim konunun devami olmadan oyle ssler dolastiki bu oyunda umrumda bile degil gordugumu soledim gordugumu yazdim bu kadar

AKTO

BHP | Bozkurt Media 👑
Vatandaş
Sifadan ziyade biraz dalga gibime geldi herkesin ifade özgürlüğü var evet ama bunu gidipte oyun içindeki sevmediği kişi hakkında konuşması sizce normal mi burada oyun oynuyoruz hirslariniz yüzünden birinin hastalığıyla dalga geçilmesi normal mi
Ek birşey daha var. Bir başkasının hastalığı başka bir grupta konuşulmasıda yanlış bir konu

B

Bİlgem Göktürks

Ziyaretçi
Sahsi hic bi zaman hicbirinize saldirmadim oyunla ilgili herseyi yaptim yaparizda yine dusman oluruz oyun bu dusman olmadan eglencesi yok ama karakter ve kisisel girince tadi kaciyor