Aleyküm SelamSelamss
Nasilsniz başkanımAleyküm Selam
Nasilsniz başkanım
İyi hamd olsun başkanımHamd olsun iyiyim Üstadım sen nasılsın..
Hazırlanıyorlar@KadirBey. bizim şantiye ustaları nerede inşaat yarım kaldı
Türk ulus partisindekiler Videodaki gibimiAltın ok görünce anlık türk ulusları![]()
YOK VİDEODAKİ GİBİ DEĞİL KENDİNİ ÇOKTA ŞEY SANMA!Türk ulus partisindekiler Videodaki gibimi
Kadir.kendi ayaklarına sıkıyor bunlar nasıl rakip ben eski altın ok vs Türk budunu özledim @KadirBey.
Bunlar eskiler gibi tat vermiyor dayı, çok ağlıyorlarTürk ulus partisindekiler Videodaki gibimi
Kadir.kendi ayaklarına sıkıyor bunlar nasıl rakip ben eski altın ok vs Türk budunu özledim @KadirBey.
Şaşırttı mı? Elbette hayırGünlerdir Aylardır kim şu şarkı ile gönderme yapacak kadar seviyesiz bir hal alacak acaba diye bekliyordumTeşekkürler beklentilerim son buldu
Kimseye gönderme yapmadım neden üstüne alındın ki???Günlerdir Aylardır kim şu şarkı ile gönderme yapacak kadar seviyesiz bir hal alacak acaba diye bekliyordumTeşekkürler beklentilerim son buldu
Sen çok gülüyorsun senin psikolojin bozuk git çalış bir işe yara bütün gün elinde telefon olmuyorBunlar eskiler gibi tat vermiyor dayı, çok ağlıyorlar![]()
Demekki var bir yaranız o yüzden üstünüze alındınız kimseyi etiket atıp özellikle gönderme yapmadımŞaşırttı mı? Elbette hayır![]()
Seviyemi sorgulayacak en son insanda sensin adını tanını bilmem gelip her halta atlama çekirge misin yoksaGünlerdir Aylardır kim şu şarkı ile gönderme yapacak kadar seviyesiz bir hal alacak acaba diye bekliyordumTeşekkürler beklentilerim son buldu
Benim ülkem Türkiye simge hayvanım Bozkurt canım