ne zaman forumu kapatırız tahmini @KadirBey. ??minik kelebeğim çikolatalı pastam beni özledin kavga için biliyorum ben onun için geldim ve karşına geçtim…
ne zaman forumu kapatırız tahmini @KadirBey. ??minik kelebeğim çikolatalı pastam beni özledin kavga için biliyorum ben onun için geldim ve karşına geçtim…
düşüyonuz kanka zaten sen arada gel bilgemin yookluğunu aratmazsınAy aklınca bizi düşürecen demi akıllı bıdık
Yaaa sen bana kıyamadında çömezleri çekip sen mi geldin. Canım benim. Elmalı turtamminik kelebeğim çikolatalı pastam beni özledin kavga için biliyorum ben onun için geldim ve karşına geçtim…
Bunca iltifata birde kavga mı edecen @KadirBey. Ayıpminik kelebeğim çikolatalı pastam beni özledin kavga için biliyorum ben onun için geldim ve karşına geçtim…
Biz eskiye herkes deliye mi diyorsun yanine zaman forumu kapatırız tahmini @KadirBey. ??
ne deseydim tam tersini mi deseydim ahahahhaAkıllı bıdık mı?
Bizim kavgalarımiz böyle başlıyor genelde kaancımla
Ne deseydim mi?ne deseydim tam tersini mi deseydim ahahahha
Yok sizin hazımsızlığınız var çok şükür aramızdan su sızmıyor.Ama bizden sızmayan suyu size soğuk su olarak verebilirizdüşüyonuz kanka zaten sen arada gel bilgemin yookluğunu aratmazsın
Abicim saygı değer abicim al şu yandaşlarını lütfen@Ş İ M A L nerelerdesin bı gelsene
sabah saat 5.30 da uyanırım bundan sonra sende sabah 5.29 da forumda içtima vericeksinne deseydim tam tersini mi deseydim ahahahha
he ya çömez Emirhanı çektim aradan ben geleyim dedim.Yaaa sen bana kıyamadında çömezleri çekip sen mi geldin. Canım benim. Elmalı turtam
hakimiyet var gel birde metesiz olmaz kusenhe ya çömez Emirhanı çektim aradan ben geleyim dedim.
Emirhan kardo Saltanatı ne zaman açıyoruz @EmirhanB. ???
Sen bensiz yapamıyorsun ha anladım okeysabah saat 5.30 da uyanırım bundan sonra sende sabah 5.29 da forumda içtima vericeksin
biz eskiye dönersek yenisi eskisi her gün birisi ters kelepçe başkan online hava yolları ltd şti aş kebeleğim.Biz eskiye herkes deliye mi diyorsun yani![]()
Yandaş derkenAbicim saygı değer abicim al şu yandaşlarını lütfen
tabii akşamları prpde ayin yapıyoruz ktılmak istermisin @Semih alalımmı bunu jhfggSen bensiz yapamıyorsun ha anladım okey
metesiz efesiz bide fakesiz yapamam zaten uyar Meto var mı çıktı mı içerden?hakimiyet var gel birde metesiz olmaz kusen![]()
Psikolojik baskı yok çok şükür ama daha fazla bana etiket atmayı kessinlerYandaş derkenpsikolojik baskılara aldırış etme derim
![]()