kanka ben bahçede fm oynuyorum ayşegül içeride kırgın çıçekler izliyor dedi herşey okey ama tek sorun attğı fotoda arkada duvar var fhuııugfugreÇay al gelirken shshshhs
Biz ne yaşadık shshhs
kanka ben bahçede fm oynuyorum ayşegül içeride kırgın çıçekler izliyor dedi herşey okey ama tek sorun attğı fotoda arkada duvar var fhuııugfugreÇay al gelirken shshshhs
Biz ne yaşadık shshhs
applamla roma tatline gidicez ayşegül börek yapKapıda kaldım!!
kanka ben bahçede fm oynuyorum ayşegül içeride kırgın çıçekler izliyor dedi herşey okey ama tek sorun attğı fotoda arkada duvar var fhuııugfugre
Ayşgl sn bnmsn anldn mı?applamla roma tatline gidicez ayşegül börek yap
Ve bende sizin yazışmalarınzı sadece okdum. Bndn n istdnz beÇocuk uyumuyor dedi, 2 saat telefonda taktik verdim ve sıkılmadan dinledi...
Bilgemin çocuğunu story atmış birde canimmm diye yazmis altınaÇocuk uyumuyor dedi, 2 saat telefonda taktik verdim ve sıkılmadan dinledi...
Hayir benim oldu o istesin kiraz bahcesi alirim onaAyşgl sn bnmsn anldn mı?
Kandırıldım ve sen hiçbir şey yapmadın..Ve bende sizin yazışmalarınzı sadece okdum. Bndn n istdnz be
Dua et cyprus dışına çıkamıyor. Yasağı varHayir benim oldu o istesin kiraz bahcesi alirim ona
İnanmışlık............Kandırıldım ve sen hiçbir şey yapmadın..
AyseguluNeyi paylaşamadınız yine
Mekan basıyor kameralardan görüntü gösterecekti en son @Fatih TutukDua et cyprus dışına çıkamıyor. Yasağı var
O hangisi oluyorAysegulu
EfeyiNeyi paylaşamadınız yine
Kanka bide şaplakçı vardı kimdi o yaMekan basıyor kameralardan görüntü gösterecekti en son @Fatih Tutuk
Mekan basıyor kameralardan görüntü gösterecekti en son @Fatih Tutuk
Ümit ndjdjjdjdjdjdjdjdj tek tokata hapishaneye atmışlar ndjsjsjsjjsjs azerbaycandaki adalete bak @ÜmitZehraKanka bide şaplakçı vardı kimdi o ya![]()
Ben sana numara vereyim amerikan no ara belki sevinirEngellemis heryerden, kesinlikle ulaşamıyorum Pargalı ilkcana..