İstenmeyen Oyuncu İlanı hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Burda hepimiz sevim başkana kabul edilemez davranışı savunurken sinan başkan ve Oğuzhan geçmişi karıştırmaya başladı onlar geçmişi karıştırınca bende geçmişte olan bir bir şeyi söyledim
Evet buna bende katılıyorum. Sinan ve deniz gelmiş kadir de küfür etti diyor. Evet ettim itiraz mi ettim. Banımı da yedim cezamı da cektım neden olayı farklı yere cekıyorsunuz yani

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Rahatsız oluyorsan girmeyeceksin foruma tekrar diyorum hak edene hak ettiği gibi davranırım bu kadar basit , o kadar tartışdığım insan var birine hakaret ettim mi ? Haftalardır kimseye cevap verdim mi ? Burada ben yokken bile neler yazdılae yönetim de biliyor karşılık dahi vermedim kalkıp bunu yazacak son kişisin
Hadi ordan son kisiymisim saanane istedim gibi cevap veririm hak edene hak etti gibi diye bir dunya yok babanin çiftliği mi burasi yazamasisn hakarette edemezsin çok delikanlysan suratina gidersin edersin sosyal medyadan sallamazsin ben senin yaptiklarinin doğru olmadini burdaki kurallara uymadini soyluyorum beni bile tahrik edici konusuyorsun bak senin karsinda tartistigin çocuklar yok kendine gel yanlış yapiyorsan yaptim de

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Ülke Yangın yerine dönmüşken bizim BaşkanOnline Üyeleri 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...