Oğuzhan yanına yoldaş buldu :d1 ay olmuş, ama bencede haklı . Oguzhanı gram sevmiyorum,ama hak veriyorum.
Oğuzhan yanına yoldaş buldu :d1 ay olmuş, ama bencede haklı . Oguzhanı gram sevmiyorum,ama hak veriyorum.
tövbe deOğuzhan yanına yoldaş buldu :d
İyi en azından çayımı getirirOğuzhan’la kadir koğuş arkadaşı olacak
Kadir de kufur etsin baride boşa gitmesin o zaman adam kufur etmedi birsey yapmadiOğuzhan’la kadir koğuş arkadaşı olacak
Hadi lan ordan yerleri temizle ben gelene kadarİyi en azından çayımı getirir![]()
Yükselen okOğuzhan’la kadir koğuş arkadaşı olacak
Sen önce ellerini aç olmayan şeyler için rabbine dua et daha çok nefes alırsın@Oğuzhan Ülker minik kelebeğim senin için dua edeceğim![]()
Kendi yazdığına bile inanmadan boşa sallıyorsun kadir konuştukça kendini rezil edersin sen. Biz senle birbirimize sövmedik kadir yalanı bırakmıyorsun bari azaltBak mesela oguzgurt, buradan bana salça olamıyor, telegramdan yazıyor. Korkuyor burada yazmaya rezil edecem onu cunkü.hayır tg de kızdırıyor benı küfür yiyor sonra ben kötü oluyorum
Tamam sen bunları düşünme şimdilik.Sen önce ellerini aç olmayan şeyler için rabbine dua et daha çok nefes alırsın
kadire getir götür yapmaktan bir şeyi anlatamaz ki
Abilerine yalakalık yapma uza
Tmm ayakçıAbi kadire getir götür yapmaktan bir şeyi anlatamaz ki
Noldu ekoşcum ya ne güzel@BaşkanOnline Hocam bunun 2 saati dolmadımı çok konuştu![]()
@KadirBey. samet konusunda hem fikir isen oyun yöneticimiz gereğini yapsın kadına hakaret edildiği için aradan zaman geçmesi kadına hakaret edilmediği anlamı gelmez @BaşkanOnline
Bırak abi konuşsun içerde zaten konuşamayacak@BaşkanOnline Hocam bunun 2 saati dolmadımı çok konuştu![]()