GÖLGE OYUNLARI (10 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

- Y U N U S -

Ziyaretçi
Sıkıntım sizin bu hareketleriniz İsmail. Düşman miyiz hayırdır böyle tavırlı tavırlı konuşmalar falan. Arkamdan da biri birşey diyorsa gelsin bana soylesin. Delikanlı gibi. Buradan herkese diyorum. Ama HERKESE
@B E S O başkan diyor ya senin hakkında söylenenler iyi değil diye. Gelsinler yüzüme de söylesinler. Delikanlıyım diye geziniyorlar ya

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
E kaybetme kafada kurmuyoruz soruyoruz herkesin hakki vardir degilmi soru sormaya. Zamaninda esdeger bir konuda bazi aciklamalar varmis bakalim dedim. Sayin baskan. İyi aksamlar o zaman size konu degeri sizin icin kalmamis demektir.
Ben de diyorum ki bu parti içi bir karar ve stratejik hamle ; kuralları ihlal etmediği için de kimseyi alakadar etmez.

U S K A

Üye
Vatandaş
Arkadaşlar konu farklı yerlere çekilmesin lütfen haksız olduğunuzun farkındasınız afallıyonuz şusn

B E S O

Hürriyet Kurucu Bsk. / 53.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Sıkıntım sizin bu hareketleriniz İsmail.
Biz bir sıkıntı yapmadık ki , bize lat atmaya başlayan sen ve 1 2 kişi ki senle yine sorunumuz olmadı bu zamana kadar hani bana dedin ya gaza gelme bilgemin gazına, ben gelmiyorumda lütfen sende gelme
Sorunumuz yokken sorunlu olmayalım ne gerek var ❤️

ismaildkul

Milli Gençlik 🌹
Vatandaş
Sıkıntım sizin bu hareketleriniz İsmail. Düşman miyiz hayırdır böyle tavırlı tavırlı konuşmalar falan. Arkamdan da biri birşey diyorsa gelsin bana soylesin. Delikanlı gibi. Buradan herkese diyorum. Ama HERKESE
Benim sana tavırlı konuştuğumu iddia edemezsin konuşmadım çünkü senin tavrına laf ettim. Kimse arkandan da konuşmuyo iyi tanırsın bizi

Y

- Y U N U S -

Ziyaretçi
Benim sana tavırlı konuştuğumu iddia edemezsin konuşmadım çünkü senin tavrına laf ettim. Kimse arkandan da konuşmuyo iyi tanırsın bizi
Bana laf anlatmayın artık. Kim ne yapıyormuş kim kimin arkasından konuşuyormuş zerre umrumda değil. İsteyen istediğini söyler. Ben yokum artık.

U S K A

Üye
Vatandaş
Ben de diyorum ki bu parti içi bir karar ve stratejik hamle ; kuralları ihlal etmediği için de kimseyi alakadar etmez.
Seçim sonuçlarını doğrudan ilgilendirir herkes kendi partisine ya da ittifakına oy atmak zorundadır siz strateji diyerek buradaki herkesin hakkını yiyorsunuz gizli saklı anlaşmalar yasak diye düşünüyordum dimi @BaşkanOnline

Y

- Y U N U S -

Ziyaretçi
Kimse sana laf anlatmıyo kral senin olaylarla hiçbir ilgin yok çünkü sen de bize laf atıp durma 😃
Sizi artık tanımıyorum kardeşim. Herkes kendi yoluna. Allah'a emanet olun. Ben sizin entrikalarınızla veya triplerinizle çocukça hareketlerinizle uğraşmam. İşimiz gucumuz var

BİLGEM GÖKTÜRKS

Üye
Vatandaş
Kim bilebilir değil mi?
Ama öğrenmeye çalışıldı yani bütün üyelerimize Parti giriş çıkışları kapanana kadar Bilgehan hanım tarafından bizzat partilerine davet mesajları atıldı bana kendisi atmamış üyesi atmış neyse bizim üyelerimize de sormuşlar yükselen ne yapmaya çalışıyor diye . Herkes de bir merak da bir kuşku bir kurgu aman Allah'ım buna kafa yordukları kadar oyunda katsayı kassalardı zaten seçim alırlardı 😂
Aynen disarda olan her uye davet edilir . Bizim katsayimiz yada muhabbetimizde sizi ilgilendirmez biz almak icin bir sey demiyoruz zihniyet burada degisiyor. Biz yapilani.soyluyoruz. kurgun10 numara ama vallahi bak bence siz bi oyunculugu dusunun.

Metin Palas

☝️
Vatandaş
Seçim sonuçlarını doğrudan ilgilendirir herkes kendi partisine ya da ittifakına oy atmak zorundadır siz strateji diyerek buradaki herkesin hakkını yiyorsunuz gizli saklı anlaşmalar yasak diye düşünüyordum dimi @BaşkanOnline
Onlarda emek veriyor onlarda haklarını tabikide alacaklardır. Yasaklık bir durum yok ayrıca partilerin yapacağı anlaşmalarının herkese açık olacak diye bi kaide de yok diye düşünüyorum

ismaildkul

Milli Gençlik 🌹
Vatandaş
Sizi artık tanımıyorum kardeşim. Herkes kendi yoluna. Allah'a emanet olun. Ben sizin entrikalarınızla veya triplerinizle çocukça hareketlerinizle uğraşmam. İşimiz gucumuz var
Kimin çocukça hareketi varya konuşmak için konuşma laf atan siz konuşan siz. Kim sizi entrikalara karıştırıyo bizim sizinle sıkıntımız mı var asıl siz çocukça davranmayın bu zamana kadar kaç kez yazdım size forumda da triplerimizle uğraştım asıl ben sizi tanımıyorum ne ara bu kadar düşman oldunuz bize haberimiz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...