GAZZE İÇİN İSRAILE BOYKOT (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Yuce ırk demek biraz ağır
Herkes kendi ırkını yüceltebilir bu yüceltme diğer ırkları aşağılamak değildir. Naziler gibi üstün ırkız demiyor kimse burada bahsedilen Türk Irkını korumak, yüceltmek daha iyi yerlere taşımak sevmek, güçlendirmek vs vs. Irkçı bir bakış açısı değil vatan sevgisi bakış açısından bakılmalı.

Emil Aliyev

TÜRK ULUS PARTİSİ İZMİR-2 Milletvekili
Vatandaş
Kralım almanlar atilla'dan sonra devletleşmesine rağmen iki kez dünyaya tek başına meydan okumuş, bunu teknolojik ve tıbbi devrimlerle başarmış, son asırda iki kez büyük yıkımlara uğramasına rağmen şu an dünyanın en zengin ülkelerinden birisi olmuş. Çalışkanlıksa çalışkanlık zekilikse zekilik. Biz onlardan daha yüce nasıl olduk şimdi😅 bu ünvanı kim bağşetti bize şok markette mi satılıyor
Reis bende biliyorum ama Onlar Bizden Çok ilerideler Adamlar 17-18 yüzyılda Sanayı devrimi yaptı Şimdide En güçlü En zengin Devlet Almanya ama Belke bir umut bizde iyiye gideriz

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Reis bende biliyorum ama Onlar Bizden Çok ilerideler Adamlar 17-18 yüzyılda Sanayı devrimi yaptı Şimdide En güçlü En zengin Devlet Almanya ama Belke bir umut bizde iyiye gideriz
Umut etmek başkaaa yüce ırkız diye dolanmak başka. Önce kim olduğumuzu bilelim sonra ne yapacağımızı konuşuruz

Emil Aliyev

TÜRK ULUS PARTİSİ İZMİR-2 Milletvekili
Vatandaş
Abd yle işbirliği yapmıyor olsak filistinden farkımız yoktu bugün :d hayallerde yaşamaya gerek yok. Maalesef hem cahiliz hem güçsüzüz üstün müstün de değiliz. Kendimizi boş boş gazlayacağımıza önce aydınlanıp sonra da üretmemiz lazım
Elbette bir zaman Dahada iyi aydınlatın ileride olacağız

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Herkes kendi ırkını yüceltebilir bu yüceltme diğer ırkları aşağılamak değildir. Naziler gibi üstün ırkız demiyor kimse burada bahsedilen Türk Irkını korumak, yüceltmek daha iyi yerlere taşımak sevmek, güçlendirmek vs vs. Irkçı bir bakış açısı değil vatan sevgisi bakış açısından bakılmalı.
Evet ama bence kesin sonuç gözüyle bakılmalı
yani en yüce ırklardan biridir demek bana daha mantıklı geliyor o da bence vatan sevgisini aynı şekilde gösterebilir diye düşünüyorum
Yani kesin sonuç olarak en yüce ırk Türkler demek biraz ağır oluyor ve ek Türkler dünya oluşumundan sonra dolayı zaten güçlü bir ırk tır benim görüşüm

SILA

ATATÜRK🇹🇷
Vatandaş
Ülkenin halini bende görüyorum ama demek istediğim yavaştan altarantifleri oluşuyorken
Bunun boykot edilmesine ben mantıklı bulmuyorum ama dediğim bir malın alınması yada alınması büyük ülkeler için geçerli olmaz tabi ama ülke bu haldeyken her tarafa karşı saygı duyulması gerektiğini düşünmekteyim
Saygı duyuyorum duymadığımı kim söyledi önce Türklük ondan sonra masumlar

Akın Cınar

Türk, Türkcü, Atatürkcü.
Vatandaş
Kralım almanlar atilla'dan sonra devletleşmesine rağmen iki kez dünyaya tek başına meydan okumuş, bunu teknolojik ve tıbbi devrimlerle başarmış, son asırda iki kez büyük yıkımlara uğramasına rağmen şu an dünyanın en zengin ülkelerinden birisi olmuş. Çalışkanlıksa çalışkanlık zekilikse zekilik. Biz onlardan daha yüce nasıl olduk şimdi😅 bu ünvanı kim bağşetti bize şok markette mi satılıyor
Türkler, tarih boyunca 16 büyük imparatorluk kurmuş, sadece kendi milletine değil, farklı dinlerden, ırklardan milyonlara hükmetmiş bir millettir.

Mete Han’dan Alparslan’a, Yavuz’dan Atatürk’e kadar Türk liderleri, kurdukları devletlerle dünya tarihine yön vermiştir. Sadece Çanakkale’ye bakmak bile yeterlidir. Tüm dünyanın birleşip üzerine geldiği bir millet, yokluk içinde destan yazmıştır.

Bugün “disiplinli, zeki, çalışkan” denilen Almanların, 2. Dünya Savaşı’nda nasıl yerle bir olduğu, Berlin’e Rus bayrağı dikildiği gün nerede oldukları ortadadır.

Evet, belki bugün o eski kudretimizde değiliz. Ama bu, kim olduğumuzu unutacağımız anlamına gelmez.

Tarihte “en uzun yaşayan millet kimdir” diye sorsalar mesela, cevabı nettir: Türkler ve Çinliler. Hatta, Çin devleti binlerce yıl sürmüş olabilir, ama Türk milleti devlet kurma kabileti ile efsaneleşmiştir. Çin Seddini unutmamak gerek.

Irklığmızın yüce olması buralardan gelir yani bunlar sadece belli örnekler. Gaz vs değil tarihin gerçekleri.

SILA

ATATÜRK🇹🇷
Vatandaş
Bu ünvanı sana kim bahşetti biliyor musun şu an bu yazıları yazıyorsun ya türkçe konuşuyorsun ya onu sana veren kişi bahşetti

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Türkler, tarih boyunca 16 büyük imparatorluk kurmuş, sadece kendi milletine değil, farklı dinlerden, ırklardan milyonlara hükmetmiş bir millettir.

Mete Han’dan Alparslan’a, Yavuz’dan Atatürk’e kadar Türk liderleri, kurdukları devletlerle dünya tarihine yön vermiştir. Sadece Çanakkale’ye bakmak bile yeterlidir. Tüm dünyanın birleşip üzerine geldiği bir millet, yokluk içinde destan yazmıştır.

Bugün “disiplinli, zeki, çalışkan” denilen Almanların, 2. Dünya Savaşı’nda nasıl yerle bir olduğu, Berlin’e Rus bayrağı dikildiği gün nerede oldukları ortadadır.

Evet, belki bugün o eski kudretimizde değiliz. Ama bu, kim olduğumuzu unutacağımız anlamına gelmez.

Tarihte “en uzun yaşayan millet kimdir” diye sorsalar mesela, cevabı nettir: Türkler ve Çinliler. Hatta, Çin devleti binlerce yıl sürmüş olabilir, ama Türk milleti devlet kurma kabileti ile efsaneleşmiştir. Çin Seddini unutmamak gerek.

Irklığmızın yüce olması buralardan gelir yani bunlar sadece belli örnekler.
İşte bu türk liderleri olduğu tam belli değil içinde yüzlerce şöylenti varr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...