Kurallara Aykırı Milletvekili Listesi İlanına İtiraz hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ben bu paylaşım işlerini Artık gelecekteki kardeşlerime bırakıyorum sizin için bu çok önemliyse vekillerimin Hepsini iptal edebilirim seçim kazanmanız gerekiyorsa bunu yapabilirim
Konu kazanmak değil kankam biz hep böyle değilmiydik. Takip edip kural dışı bir şey tespit edersek itiraz ederiz. Oyunu takip etmek gerekiyor. Şahsi bir konu değil yani bu.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Konu kazanmak değil kankam biz hep böyle değilmiydik. Takip edip kural dışı bir şey tespit edersek itiraz ederiz. Oyunu takip etmek gerekiyor. Şahsi bir konu değil yani bu.
Tebrik ediyorum çalışmalarınız için ama gereksiz bir konu üzerinden vurmaya çalıştınız olmaz sonuçta Berk'in başkan benim partimin aylardır yönetim ekibinden

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi
Vatandaş
Milletvekili listesi paylaşımına Partinin diğer yöneticilerinden bir itiraz gelmediyse , görevlendirilmiş bir kişinin listeyi paylaşmasında ne sıkıntı var Allah aşkına abartmayın. Bunu kural delinsin diye söylemedim.
Burada kıstas bu şekilde olmalı. Yönetim de listeyi onaylıyor.

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Zamanında itiraz eden olmus mudur?

Konuda açıkça parti yöneticilerinin paylaşacağı belirtilmiştir.

Hatta şunu da ekleyim. Bizim listeyi ben hazirladim. Aktif olarak yönetici vasfım olmadığı için Zafer Baskana ulaşıp ona atmasını söyledim. Biz dikkat ediyorsak kurallara herkesin de uymasını bekleriz.
Valla oyundaki sizin açıklamanızı beğenen şahısların partileri de zamanında bu hareketi yaptı ama Altın Ok yapınca göze battı demek ki. Umarım espiridir. Bugün espiri kaldıracak durumda hiç değilim maalesef. 😌

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...