Kurallara Aykırı Milletvekili Listesi İlanına İtiraz hk. (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ARDEN

Üye
Vatandaş
Yok önemli değil itirazini edersiniz ama centilmenlik beklerdim dedim burada hakkin yaninda olmanizi beklerdim 245 oyu bosuna almadik ya
Ittifak olarak ortak bildiri yayınladık kurala uydunuz mu dışarıdan bağımsız ayarlama yaparak seçimi milletvekili sayısını ortak olmadınız mı siz önce kendi verdiğiniz sözün arkasında durun.

Katliamm

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Ittifak olarak ortak bildiri yayınladık kurala uydunuz mu dışarıdan bağımsız ayarlama yaparak seçimi milletvekili sayısını ortak olmadınız mı
Ya ne sacmaliyosun sen basta siz yaptiniz partiyle gorusme yapilmayacak dendi don bdaha oku gkb seçiminde kızıl safaki ben mi cektim yanima buna itiraz etcek son insansiniz bak yoluna

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Ittifak olarak ortak bildiri yayınladık kurala uydunuz mu dışarıdan bağımsız ayarlama yaparak seçimi milletvekili sayısını ortak olmadınız mı siz önce kendi verdiğiniz sözün arkasında durun.
Buna patladım ya. Kskksks
Bagımsız uyeler bize attığı ıcın kural mı bozulur. Demekki sevilen taraf siz değilsiniz. Ki bizi desteklediler.

Oguzhan abiniz sıze bunları mı anlatıyor😀😀

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Şöyleki;
sıkılmadınızmı artık bu muhabbetten.Yada gerekli reaksiyonu alamamaktan mı bu kadar uzattınız lütfen sakin olunuz.Makam veya mevki derdinde olmadığımı @KadirBey. Bilir.
Ayrıca eğitim paketi almak mı kaldı allasen 😀
Dipnot: (Sağda solda sadakamız olsun diyorsunuz. Ama heryerde yazıp yazıp duruyorsunuz. Sadaka da bir ibadet biçimidir. İbadetin gizli olanı makbuldür.) Sanırım çok içerlediniz bu olaya 😀İyi oyunlar dilerim.
Ne boş bir geri cevap 🙄

Sıkılmadık her konusu açılınca gülüyoruz sarıyor yani bide video var montaj konuya cuk oturan onu da her izlediğimde gülüyorum 😂😂😂

Tek haklı olduğun nokta @KadirBey. Başkanın kimin ne olduğunu çok iyi bildiği ve idaret ettiğidir.

Yükselen Gençlik Türbesi olarak sadakaya devam ediyoruz. Paran bitince gel atarız üç beş birşey sevinirsin 😂😂😂

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Sayın Arden Başkan, bununla ilgili hangi partiden aldığımızı belirtip bununla alakalı bir kanıt sunun yoksa bunun bir iddiadan öteye gitmez. Aynı zamanda Hafızam yanıltmaz ancak o Bildiride Sizin Partinizin de imzası bulunuyor diye hatırlıyorum. Varsa eğer Vekil seçiminden önceki Genel Kurmay Seçimlerinde Bağımsız Partilerden biri olan Kızıl Şafak Partisinden Oy istemiştiniz yani burada o bildiriyi ilk siz bozmuş oluyorsunuz demektir.

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Ne boş bir geri cevap 🙄

Sıkılmadık her konusu açılınca gülüyoruz sarıyor yani bide video var montaj konuya cuk oturan onu da her izlediğimde gülüyorum 😂😂😂

Tek haklı olduğun nokta @KadirBey. Başkanın kimin ne olduğunu çok iyi bildiği ve idaret ettiğidir.

Yükselen Gençlik Türbesi olarak sadakaya devam ediyoruz. Paran bitince gel atarız üç beş birşey sevinirsin 😂😂😂
Tamam.

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bravo partileriniz ve yöneticilerinin harıl harıl çalışıyor. Tebrik ederim sizleri. Bu çalışmaları seçimlerde de gösterin size zahmet 😃 Adin tutunmaya calısanlar ve yükselen
Ufak bir analiz ile itiraz eden herkes patlar abi. Burada herkes sherlock olmuş. Özellikle bugünü seçmişler. Komedi. :)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ben ve partimden dostken kazık yemezsiniz. Kendimizden önce sizin için elimizden geleni yaparız. Rakipken de hata olursa susmamızı beklemeyiniz efendim. Bu oyunun içinde rekabetin içinde rakibi takip etmek de var. Ekrem baskan bilir, kadir bilir, hasan abi bilir bizi içimizi niyetimizi. Pek tanışıklık kurmadığımız Altın dostlarımıza bu sözüm. Şahsi bir saldırı gibi algılamayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...