Kamuoyuna Duyuru 📣 (13 Kişi İçeride)

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Kamuoyuna Duyurulur
55.Dönem Genelkurmay Başkanı tarafından yapılan boşta belediye başkanlıklarına dair açıklama, yeni göreve başlayan meclis üyeleri ve İçişleri Bakanı’na karşı açık bir baskı niteliği taşımaktadır. Bu müdahaleci tavrı kınıyor, her kurumun kendi yetki sınırları içinde hareket etmesi gerektiğini hatırlatıyorum.

-53.Dönem Onursal Başkanı

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Genel kurmay başkanının bildirisi yerinde ve gerekli bir eylemdir.
Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek görevini yapmalıdır

ErenA

🫳 🐺
Genel kurmay başkanının bildirisi yerinde ve gerekli bir eylemdir.
Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek görevini yapmalıdır
Daha 1 gün önce verilen yetki dahilinde boşta ki şehir valilerinin atamaları gerçekleşti boşta ki şehir başkanlıkları içinde atamalar yapılıyor yapılacak. Bu bir sorumluluk bilinci değil siyasi ve askeri bir baskı aracıdır. İyi oyunlar

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı
Kamuoyuna Duyurulur
55.Dönem Genelkurmay Başkanı tarafından yapılan boşta belediye başkanlıklarına dair açıklama, yeni göreve başlayan meclis üyeleri ve İçişleri Bakanı’na karşı açık bir baskı niteliği taşımaktadır. Bu müdahaleci tavrı kınıyor, her kurumun kendi yetki sınırları içinde hareket etmesi gerektiğini hatırlatıyorum.

-53.Dönem Onursal Başkanı

Bildiri yapılmak için yapılmıştır artısı eksisi yoktur belli

A M İ R A L

Milli Gençlik Parti Sözcüsü
Vatandaş
Yerinde olan baskı doğru ve gerekli olan bir baskıdır makam sahibinin üzerinde baskı olacak ki işini zamanında yapsın bunu geçen dönemlerde gördük geçen dönemlerde makam sahipleri üzerinde baskı olmadığı için görevleri geç yapıyorlardı

Ş İ M A L

BH-GBV🐺UBY (Umuta bağlı yönetim) Üyesi
Vatandaş
Yerinde olan baskı doğru ve gerekli olan bir baskıdır makam sahibinin üzerinde baskı olacak ki işini zamanında yapsın bunu geçen dönemlerde gördük geçen dönemlerde makam sahipleri üzerinde baskı olmadığı için görevleri geç yapıyorlardı
Daha 1 gün olmamış atama hakkı tanımlanalı ay ortasına gelinmişte atama yapılmıyomuş gibi bir tavır takınılması normal mi ?

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı
Daha 1 gün oldu neyin baskısı 😂😂

A L İ G.

GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Oyun işleyişi ve halkın tüm çıkarlarını düşünmek ordunun görevidir Ordu her daim görevinin başında oyunun her alanındadır. Sayın onursal başkana konu için teşekkür ediyorum.

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı

Oldu olcak yemeyelim içmeyelim atama için 24 saat uğraşalım

ErenA

🫳 🐺
Sayın genel kurmay başkanının uyarıda bulunması bencede hata.
Uyarmakla zaman harcamak yerine direk yönetime el koyması gerekiyordu
Deneyebilirsiniz tabi diğer Komutanların ve Milli Savunma Bakanının da onayı varsa

Ş İ M A L

BH-GBV🐺UBY (Umuta bağlı yönetim) Üyesi
Vatandaş
hak tanınalı 1 gün olmamış ki hiç atama yapılmamış değil istek gelince uygunluk sağlanıyosa atamalar yapılmaya başlandı kime neyin baskısını yapıyosunuz yapmaya çalışıyorsunuz ki yani