Ahkamı yine keserim yiyorsa yaparsınız darbeyi elinden geleni ardınıza koymayınBilmiyorum öyle ahkam kesmekle olmuyordu bu işler![]()
Ahkamı yine keserim yiyorsa yaparsınız darbeyi elinden geleni ardınıza koymayınBilmiyorum öyle ahkam kesmekle olmuyordu bu işler![]()
Darbe yapacağız diye birşey okudunmu cok hayalperestsinAhkamı yine keserim yiyorsa yaparsınız darbeyi elinden geleni ardınıza koymayın
Darbeyi yapınca olayın oylamaya gideceğini unutuyorlar malesef. 4 komutan oyuyla olmuyor darbe bunun meclisi var ordan halk oylaması varAhkamı yine keserim yiyorsa yaparsınız darbeyi elinden geleni ardınıza koymayın
Sende çok kurnazsınDarbe yapacağız diye birşey okudunmu cok hayalperestsin
Deme ya keske olsamSende çok kurnazsın![]()
Bunlar amatör . Yapamaz darbe falanDarbeyi yapınca olayın oylamaya gideceğini unutuyorlar malesef. 4 komutan oyuyla olmuyor darbe bunun meclisi var ordan halk oylaması var
Var oğlu var
Benim bildiğim kadarıyla orduda birisi görevden alınması için Milli Savunma Bakanıyla beraber Genel Kurmay Başkanı ortak bir karar alıp görevden alınmıyormuydu Eğer öyle bir şey yoksa Milli Savunma Bakanı niye var o zamanDarbeyi yapınca olayın oylamaya gideceğini unutuyorlar malesef. 4 komutan oyuyla olmuyor darbe bunun meclisi var ordan halk oylaması var
Var oğlu var
Ali onuda al komple al kim var kim yokBenim bildiğim kadarıyla orduda birisi görevden alınması için Milli Savunma Bakanıyla beraber Genel Kurmay Başkanı ortak bir karar alıp görevden alınmıyor du Eğer öyle bir şey yoksa Milli Savunma Bakanı niye var o zaman
Genel Kurmay Başkanı istediği gibi at koşturur o zaman
Bak burda ne diyor beraber sorumludur yani beraber karar almaları lazım Genel Kurmay Başkanı tek başına hareket edemez diyorAli onuda al komple al kim var kim yok![]()
Oyun yonetimi cevapini verdi baskanim onun mesajini okumanizda fayda varSayın Genel kurmay başkanımızın uyarısını dikkate almadınız.
Sizler heralde daha oyun içerisinde ordunun konumunu kuvvettini çok hafife alıyorsunuz
Kendisi halkın menfaatleri için hiç bir parti gözetmeksizin bu hamleyi yaptıTüh ya seçtiğimiz gkb ye bak hele![]()
Öyledir öyledirKendisi halkın menfaatleri için hiç bir parti gözetmeksizin bu hamleyi yaptı
Tabi tabi çok büyük siyaset üstadısınız ya en büyük milli gençlik kurnazlar siziKendisi halkın menfaatleri için hiç bir parti gözetmeksizin bu hamleyi yaptı