HmmmKendisi burda gelip elinizden geleni ardınıza koymayın diyecek bizde sessiz mi kalacaktık

HmmmKendisi burda gelip elinizden geleni ardınıza koymayın diyecek bizde sessiz mi kalacaktık
anlık psikolojime bağlı qhwhqbwkqsSende birisine hak ver herkese hak verdin ben gibi![]()
Bunlara ne demeli
Biz sadece gkb ye bagli komutanlariz burada kimse ahkam kesemez "yiyosa gelin" gibi cumleler kuruldu meclis baskanida olayi uzaktan izlemedi ve tepkisini koydu olay bundan ibaretKomutanlarınız gelip burda msb ye yükleneceğine kendisiyle iletişime geçip ortak bir yol bulmaya çalıştı mı yoksa canları sıkılmış birilerine sataşmak için gelip iki eğlence çevirelim mi demişler?
Meclis ile ordu arasında bağ olması gereken msb orduya meydan okuyor ve meclisin konuyla hiç alakası yok?Bunlara ne demeli
Neden hocam Milli Savunma Bakanı Palyaçomu Sadece GKB ye bağlısınızBiz sadece gkb ye bagli komutanlariz burada kimse ahkam kesemez "yiyosa gelin" gibi cumleler kuruldu meclis baskanida olayi uzaktan izlemedi ve tepkisini koydu olay bundan ibaret
Biz sadece halkımıza bağlıyızNeden hocam Milli Savunma Bakanı Palyaçomu Sadece GKB ye bağlısınız
Bizi atayan emir komuta merkezi odur hocam istifa edip guven tazelerse msb yede bağlılığımızı dile getiririzNeden hocam Milli Savunma Bakanı Palyaçomu Sadece GKB ye bağlısınız
Bizim meclisle bir sorunumuz yok yukarda da söyledim bizim isteğimiz meclis ve ordunun arasının düzelmesi ama ne yazık ki MSB bu konuda yetersiz kaldı demek isterdim ama o aksine arayı dahada bozma taraftarıMeclis ile ordu arasında bağ olması gereken msb orduya meydan okuyor ve meclisin konuyla hiç alakası yok?
Meclis olaya el atınca da tiyatro diyorsunuz?
Nabalim arkadaşlar iki tarafin dalaşından kendimizi mi harcatalım?
ekrem sen bi dur ya wkeowkekwksdkBiz sadece halkımıza bağlıyız
Anlıyorum hocam sevgiler saygılarBizi atayan emir komuta merkezi odur hocam istifa edip guven tazelerse msb yede bağlılığımızı dile getiririz
Muş cumhuriyetine bağlıyız kısacasıBiz sadece halkımıza bağlıyız
Bizim meclisle bir sorunumuz yok yukarda da söyledim bizim isteğimiz meclis ve ordunun arasının düzelmesi ama ne yazık ki MSB bu konuda yetersiz kaldı demek isterdim ama o aksine arayı dahada bozma taraftarı
Siz onursal başkan olarak arayı yapmak yerine nifak tohumu ekmeye devam ediyorsunuz.parti parti gezip başkanlarından destek istediğiniz destek bulamayınca da biz darbeci değiliz demeniz halis mi
![]()
Bu laf sanki tanıdık geldi banparti parti gezip başkanlarından destek istediğiniz destek bulamayınca da biz darbeci değiliz demeniz halis mi
![]()
Sen başından beri bizim darbeyle bağımız yok alakamız yok diyipte arka kapılarda darbe planı yaparken nifak sokmuyorsunda ben mi sokuyorum.Siz onursal başkan olarak arayı yapmak yerine nifak tohumu ekmeye devam ediyorsunuz.
siz yazmadınızmı hadi yapında görelim diye .
Adam yapın darbe diyo laf ediyosunuz ordumuzun yanındayım diyo laf ediyosunuz ama biriniz de “en başında” demiyo ki biz buna yazalım konuşalım belki bizi destekler bize hak verir ama yok. İçişleri bakanına daha 24 saat dolmadan atama yapmıyo diye bi gaza geldiniz bu adamla da konuşmadan etmeden gitsin diye uğraşıyosunuz.Bunlara ne demeli
Biz isteseydik zaten darbeyi yapardık ama biz demekrasinin yanındayız ama söz konusu partinize bağlı komtanlar ve msb düzensizliği orduyla meclis bağını kurmadı istifasını talep ediyoruz.Sen başından beri bizim darbeyle bağımız yok alakamız yok diyipte arka kapılarda darbe planı yaparken nifak sokmuyorsunda ben mi sokuyorum.
@EKREM burda laf senin hakkın benceAdam yapın darbe diyo laf ediyosunuz ordumuzun yanındayım diyo laf ediyosunuz ama biriniz de “en başında” demiyo ki biz buna yazalım konuşalım belki bizi destekler bize hak verir ama yok. İçişleri bakanına daha 24 saat dolmadan atama yapmıyo diye bi gaza geldiniz bu adamla da konuşmadan etmeden gitsin diye uğraşıyosunuz.
GitsinAdam yapın darbe diyo laf ediyosunuz ordumuzun yanındayım diyo laf ediyosunuz ama biriniz de “en başında” demiyo ki biz buna yazalım konuşalım belki bizi destekler bize hak verir ama yok. İçişleri bakanına daha 24 saat dolmadan atama yapmıyo diye bi gaza geldiniz bu adamla da konuşmadan etmeden gitsin diye uğraşıyosunuz.