Msb ile görüşme Hk. (5 Kişi İçeride)

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Komutanlarınız gelip burda msb ye yükleneceğine kendisiyle iletişime geçip ortak bir yol bulmaya çalıştı mı yoksa canları sıkılmış birilerine sataşmak için gelip iki eğlence çevirelim mi demişler?
Biz sadece gkb ye bagli komutanlariz burada kimse ahkam kesemez "yiyosa gelin" gibi cumleler kuruldu meclis baskanida olayi uzaktan izlemedi ve tepkisini koydu olay bundan ibaret

A M İ R A L

Milli Gençlik Parti Sözcüsü / Deniz K. K.
Vatandaş
Meclis ile ordu arasında bağ olması gereken msb orduya meydan okuyor ve meclisin konuyla hiç alakası yok?

Meclis olaya el atınca da tiyatro diyorsunuz?

Nabalim arkadaşlar iki tarafin dalaşından kendimizi mi harcatalım?
Bizim meclisle bir sorunumuz yok yukarda da söyledim bizim isteğimiz meclis ve ordunun arasının düzelmesi ama ne yazık ki MSB bu konuda yetersiz kaldı demek isterdim ama o aksine arayı dahada bozma taraftarı

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Bizim meclisle bir sorunumuz yok yukarda da söyledim bizim isteğimiz meclis ve ordunun arasının düzelmesi ama ne yazık ki MSB bu konuda yetersiz kaldı demek isterdim ama o aksine arayı dahada bozma taraftarı
😄😄 parti parti gezip başkanlarından destek istediğiniz destek bulamayınca da biz darbeci değiliz demeniz halis mi 😃

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Siz onursal başkan olarak arayı yapmak yerine nifak tohumu ekmeye devam ediyorsunuz.
siz yazmadınızmı hadi yapında görelim diye .
Sen başından beri bizim darbeyle bağımız yok alakamız yok diyipte arka kapılarda darbe planı yaparken nifak sokmuyorsunda ben mi sokuyorum.

Ş İ M A L

🧘🏻‍♀️
Vatandaş
Bunlara ne demeli
Adam yapın darbe diyo laf ediyosunuz ordumuzun yanındayım diyo laf ediyosunuz ama biriniz de “en başında” demiyo ki biz buna yazalım konuşalım belki bizi destekler bize hak verir ama yok. İçişleri bakanına daha 24 saat dolmadan atama yapmıyo diye bi gaza geldiniz bu adamla da konuşmadan etmeden gitsin diye uğraşıyosunuz.

A L İ G.

GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Sen başından beri bizim darbeyle bağımız yok alakamız yok diyipte arka kapılarda darbe planı yaparken nifak sokmuyorsunda ben mi sokuyorum.
Biz isteseydik zaten darbeyi yapardık ama biz demekrasinin yanındayız ama söz konusu partinize bağlı komtanlar ve msb düzensizliği orduyla meclis bağını kurmadı istifasını talep ediyoruz.

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Adam yapın darbe diyo laf ediyosunuz ordumuzun yanındayım diyo laf ediyosunuz ama biriniz de “en başında” demiyo ki biz buna yazalım konuşalım belki bizi destekler bize hak verir ama yok. İçişleri bakanına daha 24 saat dolmadan atama yapmıyo diye bi gaza geldiniz bu adamla da konuşmadan etmeden gitsin diye uğraşıyosunuz.
@EKREM burda laf senin hakkın bence

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Gitsin