bugün tamire verdim telefonu kadirin bir görüntüsü denk geldi kamera çatladıDırek orjin
bugün tamire verdim telefonu kadirin bir görüntüsü denk geldi kamera çatladıDırek orjin
Skkskskskbugün tamire verdim telefonu kadirin bir görüntüsü denk geldi kamera çatladı
0:28 kadir klasdklasdklaskldasdasdasdadNot:Aşırı duygusallık içerir, mendil bulundurunuz!
bizim partidede yunus var sen o değilsin dimi
2 kg domates
Daha vakti gelmedi onun biraz daha eğlensin ondan sonra alırız
İçerde sana kuru ekmek yeter bence2 kg domates
1 kg biber
Yarım kg soğan
15 de yumurta alın
Menemen yapacam.
Öyle bişey olsa bizzat sana haber ederdimbizim partidede yunus var sen o değilsin dimi
Ben istihbaratım akılı olunİçerde sana kuru ekmek yeter bence
Dediğimi yapİçerde sana kuru ekmek yeter bence
tamam bizden değilmişsin kaynak yapma konuya çıkÖyle bişey olsa bizzat sana haber ederdim![]()
Kurtlar Vadisi çok izlemişsin abi menemen sevdan ordan kaldı galiba. Şimdi KGT yi de kurar devirirsin bizi hee2 kg domates
1 kg biber
Yarım kg soğan
15 de yumurta alın
Menemen yapacam.
tam saatleri 1-3 nöbetinde yemekhane nöbetçisi uyuyordur çal seri malzemeleri asdklasdklasskld2 kg domates
1 kg biber
Yarım kg soğan
15 de yumurta alın
Menemen yapacam.
kadirin maks izleyeceği dizi sihirli annemdir çikolatalı sütünü alır her gece uyumadan önce izler filmine gidecekmiş şimdi onu bekliyormuşKurtlar Vadisi çok izlemişsin abi menemen sevdan ordan kaldı galiba. Şimdi KGT yi de kurar devirirsin bizi hee![]()
Kvp candır.Kurtlar Vadisi çok izlemişsin abi menemen sevdan ordan kaldı galiba. Şimdi KGT yi de kurar devirirsin bizi hee![]()
İyi seyirler @KadirBey.kadirin maks izleyeceği dizi sihirli annemdir çikolatalı sütünü alır her gece uyumadan önce izler filmine gidecekmiş şimdi onu bekliyormuş
Hadi Ekremin hayrına kuru ekmek + soğan yaparım sanaDediğimi yap