Olduğun gruptan haberin yok muGrupmu kurmuslar![]()

Olduğun gruptan haberin yok muGrupmu kurmuslar![]()
Hahahaha grubu kuran sensin darbecisizi aldık ya komtanlıktan sıra sende darbeciler sizi![]()
![]()
Süt içiyorum ki omurgasızları taşırken belim ağrımasın.
yav sana diyorum ki aynayla konuşma yinemi başladı senin değişik huyların ya .Süt içiyorum ki omurgasızları taşırken belim ağrımasın.
Sakin olunyav sana diyorum ki aynayla konuşma yinemi başladı senin değişik huyların ya .
Sakin ol şampiyonHadi arkadaşlar burayı bebe pistine çevirdiniz kaybolun zaten darbe falan da yaptığınız yok hava cıva sıkıyorsunuz 2-3 makam aldınız eğlenin sonra yine konuşuruz
Eren sensin sensin tamamHadi arkadaşlar burayı bebe pistine çevirdiniz kaybolun zaten darbe falan da yaptığınız yok hava cıva sıkıyorsunuz 2-3 makam aldınız eğlenin sonra yine konuşuruz
Dostum sen kimsinyav sana diyorum ki aynayla konuşma yinemi başladı senin değişik huyların ya .
Abi sakin olDostum sen kimsinhadi kaybol ya uğraştırma beni -3 IQ laflarından gına geldi
Onu gec siz ereni hangi grupta gazlayip yolluyonuz burayaOlduğun gruptan haberin yok mu![]()
@K A T L İ A M hadi söyle artıkEkrem ve alinin kurduğu darbe grubundan en ilk kim çıktı çabuk söyle
darbeci olsam komtanlar bende yaynılarım darbemi kim tutar beniHahahaha grubu kuran sensin darbeci
Açtığınız darbe grubunda gazlıyorumOnu gec siz ereni hangi grupta gazlayip yolluyonuz buraya![]()
iyi gazla iyi çalışsın ama çenesi değil iş yapsın biraz.Açtığınız darbe grubunda gazlıyorum
Beni neden görevden aldırmak istediğini herkes biliyor alicim sen giderken biz dönüyorduk wikiyi oku biraz daha belki kural hatırlarsındarbeci olsam komtanlar bende yaynılarım darbemi kim tutar beni![]()
![]()
Kim cikmis soyle bakim@K A T L İ A M hadi söyle artık
Gruptan neden ilk sen çıktın?iyi gazla iyi çalışsın ama çenesi değil iş yapsın biraz.
Valla Ali burası sanal ortam yani telefon dan oynanan bir oyun sen bana bunları desen ben alınmam neden biliyor musun oyundan çıkınca telefonu kapatınca cebime atınca görmüyorum zaten niye dert edeyim ki Güler Geçerimo zaman sana hıyar desem olurmu etik olurmu yada kabak seni desem bunlarda sebze.