Dikkat Şiddet Ve Korku İçerir 🚨 (5 Kişi İçeride)

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi
Vatandaş
Oyun başkanlığını kazanan Magarsus'u tebrik ederim. Çok rahat bi şekilde fark atarak kazandı ve muradına erdi 😃
Göktürk adayı Tuna başkan da kendi adına 25 katsayı yapmış büyük emek vermiş. Onu da tebrik ederim.
Ancak bizim yıldız ittifakı adayı Ender Yılmaz hiç puan kasmamış 1 katsayı ile seçimi bitirmiş bu durum bir oyun başkanı adayına yakışmaz.
Kazanma ihtimali var ya da yok , işi vardır vakti yoktur bunlar da olabilir ama oy verdiğimiz kisinin puan mucadelesi yapmaması beni üzdü.
Hilal ittifakını tebrik ederim. Hayırlı olsun.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Oyun başkanlığını kazanan Magarsus'u tebrik ederim. Çok rahat bi şekilde fark atarak kazandı ve muradına erdi 😃
Göktürk adayı Tuna başkan da kendi adına 25 katsayı yapmış büyük emek vermiş. Onu da tebrik ederim.
Ancak bizim yıldız ittifakı adayı Ender Yılmaz hiç puan kasmamış 1 katsayı ile seçimi bitirmiş bu durum bir oyun başkanı adayına yakışmaz.
Kazanma ihtimali var ya da yok , işi vardır vakti yoktur bunlar da olabilir ama oy verdiğimiz kisinin puan mucadelesi yapmaması beni üzdü.
Vallahi ben de zahmet edip adaylık hakkında bir yazı bir şey paylaşmasını beklerdim neyse sağlık olsun medeni cesaretimi tebrik ederim 🙏🏻

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Ender adamdır.
Ama aday Şimal değil miydi??

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Yaaa yapma ya sen çok komiksin burda ne işin var sirkete fln işe başlasana
Değerli başkanım üzüntünü anlayabiliyorum bir kayıp yaşadın fakat bunu sorumlusu ben değilim evvela göstermediğin çabaya sonra yanında olmayanlara bak.

Hakaret veya eleştiri içeren hiçbir şey paylaşmadık bir mizah videosuydu bu kadar kırılgan olacağını düşünemedik kusura bakma.

Sizlere karşı çizgimizi aşmıyoruz aynısını siz de yaparsanız iyi olur

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Haklısın sevim başkanım yani oyun başkanı adayı , adaylığının hakkını sonuna kadar vermelidir.
Elimizden geldiğince adayımızın reklamını yapmaya çalıştık biz keşke karşıda da böyle bir seçim hazırlığı olsaydı diye de konuştuk. Rekabetli güzel bir seçim olabilirdi. Açıkçası Tuna başkanı tebrik ediyorum gerek vergi gerek diğer alanlarda çok değerli ittifak arkadaşlarım ve partidaşlarım onunla yarıştı kaybetmiş olabilir ama hakkını verdi

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Değerli başkanım üzüntünü anlayabiliyorum bir kayıp yaşadın fakat bunu sorumlusu ben değilim evvela göstermediğin çabaya sonra yanında olmayanlara bak.

Hakaret veya eleştiri içeren hiçbir şey paylaşmadık bir mizah videosuydu bu kadar kırılgan olacağını düşünemedik kusura bakma.

Sizlere karşı çizgimizi aşmıyoruz aynısını siz de yaparsanız iyi olur
Onu bunu bosverde oguzhan ne zaman tahliye

Ender Yılmaz

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
Sev
Elimizden geldiğince adayımızın reklamını yapmaya çalıştık biz keşke karşıda da böyle bir seçim hazırlığı olsaydı diye de konuştuk. Rekabetli güzel bir seçim olabilirdi. Açıkçası Tuna başkanı tebrik ediyorum gerek vergi gerek diğer alanlarda çok değerli ittifak arkadaşlarım ve partidaşlarım onunla yarıştı kaybetmiş olabilir ama hakkını verdi
Sevim abla yaş olarak büyüğümsün eyer kırdıysam affola gece yarısı işten eve geliyorum hayır kazanamıyacağımı biliyorum bende farkındayım hatta sizleri tebrik ederim ama ben şuna takıldım ben bu zamana kadar kimseye bi edit yapmadım veyahut dalga geçmedim forumda çok aktif olan biride değilim ama sizden beklediğim şuydu ben size edit yapmıyor ve tebrik ediyorsam karşılığı bu olmamalıydı size karşı olan bakış açım günden güne çok değişiyor