Diriliş İttifaki Kuruluş Bildirgesi (2 Kişi İçeride)

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
DİRİLİŞ İTTİFAKI
YENİDEN KURULUŞ BİLDİRGESİ
“Birlik olmadan diriliş, diriliş olmadan istiklal olmaz.”

Bizler;
Altın Ok Partisi
Asil Türk Partisi
Göktürk Partisi
Hürriyet Partisi
Özgürlük ve İrade Partisi

Tarihin ve milletin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğu idrak ederek, bir kez daha Diriliş İttifakı çatısı altında birleşiyoruz.

Çünkü biliyoruz ki:
Bu topraklar ne boyun eğmeyi bilir, ne de esaret altında yaşamayı kabul eder.
Bu millet, binlerce yıllık şanlı mazisinden aldığı güçle bugün de ayağa kalkmaya muktedirdir.

Diriliş İttifakı, sadece bir siyasi birleşme değildir.
Bu, Türk milletinin özüne dönüşüdür.
Bu, özgürlüğün, iradenin, hürriyetin yeniden şahlanışıdır.

Her biri kendi meşalesini taşıyan bu partiler, artık tek bir ocakta, tek bir bayrak altında yanmaktadır:
Vatan, millet ve istikbal için!

Bugün, bu bildiriyle sadece ittifak değil, bir ruh ilan ediyoruz.
Mazlumun sesi, suskun çoğunluğun haykırışı, tarihin çağrısıyız.

Türk Milleti bilsin ki:
Diriliş yeniden başlamıştır.
Birliğimiz sarsılmaz, davamız kutludur, yolumuz Türk'ündür!

Yaşasın Diriliş İttifakı!
Yaşasın Hür Türk Milleti!
İstiklal, İrade ve Hürriyet İçin: Sonsuza Dek Var Olacağız!

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi
Vatandaş
Bu ittifağın her bir üyesi adına hayırlı olsun. Geçmişte bir takım laf atmalar , tartışmalar ve problemler yaşamış oyuncularda aramızda vardır.
Ama ileriye bakmak lazım , hedeflere odaklanmak lazım. Birlik olmak gerekiyorsa saygı ve sevgi ile emek vermek için odaklanalım.
Nice başarılara #dirilişittifakı yeniden 🤝

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
İttifakımıza hayırlı olsun.

Geçmişte yaşanan tartışma ve fikir ayrılıklarına rağmen, ortak bir hedef doğrultusunda bir araya gelmemiz, siyasi olgunluğun ve uzlaşma kültürünün önemli bir göstergesidir. Bu ittifak, ülke menfaatleri doğrultusunda yapıcı bir siyaset anlayışını yansıtmaktadır.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
DİRİLİŞ İTTİFAKI
YENİDEN KURULUŞ BİLDİRGESİ
“Birlik olmadan diriliş, diriliş olmadan istiklal olmaz.”

Bizler;
Altın Ok Partisi
Asil Türk Partisi
Göktürk Partisi
Hürriyet Partisi
Özgürlük ve İrade Partisi

Tarihin ve milletin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğu idrak ederek, bir kez daha Diriliş İttifakı çatısı altında birleşiyoruz.

Çünkü biliyoruz ki:
Bu topraklar ne boyun eğmeyi bilir, ne de esaret altında yaşamayı kabul eder.
Bu millet, binlerce yıllık şanlı mazisinden aldığı güçle bugün de ayağa kalkmaya muktedirdir.

Diriliş İttifakı, sadece bir siyasi birleşme değildir.
Bu, Türk milletinin özüne dönüşüdür.
Bu, özgürlüğün, iradenin, hürriyetin yeniden şahlanışıdır.

Her biri kendi meşalesini taşıyan bu partiler, artık tek bir ocakta, tek bir bayrak altında yanmaktadır:
Vatan, millet ve istikbal için!

Bugün, bu bildiriyle sadece ittifak değil, bir ruh ilan ediyoruz.
Mazlumun sesi, suskun çoğunluğun haykırışı, tarihin çağrısıyız.

Türk Milleti bilsin ki:
Diriliş yeniden başlamıştır.
Birliğimiz sarsılmaz, davamız kutludur, yolumuz Türk'ündür!

Yaşasın Diriliş İttifakı!
Yaşasın Hür Türk Milleti!
İstiklal, İrade ve Hürriyet İçin: Sonsuza Dek Var Olacağız!
Hayırlı olsun Gün Diriliş vaktidir Diriliş ittifakının her bir delikanlı sözüne sadık bireylerini tebrik ederim gün bizim günümüzdür.

Dündar

A D İ N - İnsanı insan yapan edeptir.
Vatandaş
Hayırlı olsun dileklerimle beraber şunu da soylemem gerekiyor ki oyunda su anda 1., 3., 4.,7. ve 9. Sıradaki partilerin biraraya gelmesi güç dengesizliği yapacağından rekabet sağlanamayacağından oyun yönetiminin onay vermeyeceğini düşünüyorum. Geriye kalan benzemez partilerin biraraya gelmesi hem siyaseten zor hem de biraraya gelse bile güç yine dengeye gelmiyor. Zaten 3 partinin uzerindeki ittifaklari da ben doğru bulmuyorum @BaşkanOnline

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Aynı bayrağın gölgesinde, aynı duanın izinde buluşan yüreklerin ittifakıdır bu… Diriliş İttifakı, yalnızca bir siyasi birlik değil; bir milletin özüne, geçmişine ve istikbaline yeniden sarılışıdır. Gönüller bir oldu, yollar bir oldu. Tebrik ediyor, bu kutlu yolda Rabbimden güç, milletimizden destek diliyoruz. Şimdi diriliş vaktidir

Ekli dosyalar

• f81a6a0e109341469d59917db89ddc29.mp4
    16.8 MB · Görüntüleme: 2

sakaahmet3419

MİLLİ GÖRÜŞ PARTİSİ KURUCU GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Hayırlı olsun dileklerimle beraber şunu da soylemem gerekiyor ki oyunda su anda 1., 3., 4.,7. ve 9. Sıradaki partilerin biraraya gelmesi güç dengesizliği yapacağından rekabet sağlanamayacağından oyun yönetiminin onay vermeyeceğini düşünüyorum. Geriye kalan benzemez partilerin biraraya gelmesi hem siyaseten zor hem de biraraya gelse bile güç yine dengeye gelmiyor. Zaten 3 partinin uzerindeki ittifaklari da ben doğru bulmuyorum @BaşkanOnline
Denesinler Başkanım ama senin düşünceni kimse düşünmemiştir milletvekili seçiminde belli olur bu durum

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Göktürk: 320
Altın ok: 193
Hürriyet:145
Asil Türk:133
Övip: 100

TOPLAM : 891 OY

Yükselen: 262
Adin: 187
Yeniden doğuş:185
Bozkurt :149
Mkp: 136
Demir yumruk: 46
Milli görüş:11
Kızıl elma:8
Alayına devrim:3

TOPLAM:987 OY

Bu tabloda birşeyler anlamışsınızdır umarım. Biz ittifakımızı 5 parti olarak oluşturduk . Geriye 9 parti daha var. Sizlerde bir masaya oturup anlaşarak ittifak yaparsınız diye umuyoruz. Geriye kalan partiler belli ,oyları belli. Bu durumda strateji konuşur hocam. Kusura bakmayın buraya gelip bu yorumu yapmanız çok amatörce oldu biraz.