Milletvekili Listesi İtiraz (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A Y A Z

DB ,HÜRRİYET (ERZURUM 2 MV)
Vatandaş
Biz zwmaninda paylastik . Bir sorunda yok . Noktalama isaretinde bir sorun olur diyede duzeltme olarak koyduk ayrica. Bir onceki partinin saatine bakarsaniz. Bir sorun olmadigini goruceksiniz tesekkurler iyi oyunlar
Zamanında paylaşmanız birşeyi ifade etmiyor siz vakit geçtikten sonra yaptıklarınız birşeyler ifade ediyor

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Diğer konuda zaten yazdım kral okumadın sanırım
Adamlar haklı partiler keyfine göre geç yazıyor Mv listesini dedim yani burda hakkına birşey diyen olmadı
Aslan91 dedi yaptırım beklenti yorumunu yorumladım sadece
Yaptırım gerekiyor doğru söylemiş. Herkes kendi kafasına göre düzeltme ayağına atsın o zaman 12 den sonra. Kurallar da boşuna o zaman. Dediğin buna çıkıyor kral.

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yunus Başkan da Hiçbir Başkan da bunun olmasını istemez ancak buradaki anlatılmak istenen tabii başınıza kötü durum gelebilir bunu anlayışla karşılanır her Partide bir Yönetici bulunmuyor bir Yönetici Listeyi atabilir. Ancak bunu zamanında atılsın ki hiçbir Parti'nin Vekillikleri yada yaptırım olmasın o anlatılıyor Başkanım.
Partide birçok yönetici var. Hiçbiri mi saat 12 den önce atamıyor? Bunlar hep böyle başkanım. İtiraz ettiğimizde neden ediyorsunuz derler. Desteğiniz için teşekkür ederim. 🌹

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Yaptırım gerekiyor doğru söylemiş. Herkes kendi kafasına göre düzeltme ayağına atsın o zaman 12 den sonra. Kurallar da boşuna o zaman. Dediğin buna çıkıyor kral.
Mv listesi paylaşım kuralı ne kral yönetimin açıkladığı
Adam diyor ki ister at ister atma atmazsan o zaman oto atarım sen karar vermezsin diyor bu bir yaptırım zaten daha ne istiyorsun, 😀

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Aslan ne yazıyon krdeşim böyle ya adamlar ben itiraz ediyorum sanıyor kdkskdkkd

1747564025225.jpg

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Mv listesi paylaşım kuralı ne kral yönetimin açıkladığı
Adam diyor ki ister at ister atma atmazsan o zaman oto atarım sen karar vermezsin diyor bu bir yaptırım zaten daha ne istiyorsun, 😀
Yönetim 12 den önce atın demiş listeleri bu hep böyleydi. Herkes atmış. Sonra bir iki parti ay biz yanlış yaptık diye tekrar atarsa (partide birden fazla yönetim var) bu onların sorunu olur. Anlatmak istediğim bu. O zaman zaten yönetim otomatik atıyor diye liste de atmayalım. Dediklerin çok çelişiyor kral 😂

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Yönetim 12 den önce atın demiş listeleri bu hep böyleydi. Herkes atmış. Sonra bir iki parti ay biz yanlış yaptık diye tekrar atarsa (partide birden fazla yönetim var) bu onların sorunu olur. Anlatmak istediğim bu. O zaman zaten yönetim otomatik atıyor diye liste de atmayalım. Dediklerin çok çelişiyor kral 😂
Yaaa dkkdkdkkdkdkdk

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Aslan91 benim partim de değil bilginize 😀

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Gözlerim yaşardı işte böyle her seçim itirazlar, takipler iptaller görmek lazım 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...