MARKA TABİ. DEĞİL Mİ HE , SEN SÖYLE DEĞİL MİBirde derler altın ok markadır diye iftira atmamnin en iyi markası altın ok ve özgür iradenin tam kendisidir
MARKA TABİ. DEĞİL Mİ HE , SEN SÖYLE DEĞİL MİBirde derler altın ok markadır diye iftira atmamnin en iyi markası altın ok ve özgür iradenin tam kendisidir
Ob seçimi bitsin dağılırlarBaşarılar...Ne zaman dağıtacaksınız ittifakı?.Ay başını görür mü bu ittifak ? Ona göre aksiyon alalım![]()
Abi siz asil türkü ne zaman kapatıp sonra geri kuruyosunuz baya oldu yapmayalıBaşarılar...Ne zaman dağıtacaksınız ittifakı?.Ay başını görür mü bu ittifak ? Ona göre aksiyon alalım![]()
Ben ob seçimini de göreceğini sanmıyorum daOb seçimi bitsin dağılırlar
Siz yok oldugunuzde sizi ve bazı densizleri çöp kovasına atacağız sonra kayboluruz bizBaşarılar...Ne zaman dağıtacaksınız ittifakı?.Ay başını görür mü bu ittifak ? Ona göre aksiyon alalım![]()
Bu aydan sonra Bozkurt Hareket e katılalim diyorum sen ne diyorsunAbi siz asil türkü ne zaman kapatıp sonra geri kuruyosunuz baya oldu yapmayalı![]()
Çok ayıp. Senin gibi bir alime-i efendiye yakışmadı bu. Kınadım seniSiz yok oldugunuzde sizi ve bazı densizleri çöp kovasına atacağız sonra kayboluruz biz![]()
Siz yok oldugunuzde sizi ve bazı densizleri çöp kovasına atacağız sonra kayboluruz biz![]()
Neye neyeÇok ayıp. Senin gibi bir alime-i efendiye yakışmadı bu. Kınadım seni
Alime-i efendiyeNeye neye![]()
Ne demek o benim tevellut eski ama o kadar da değil @KUTALMIŞ BEY hele bı gel gardaş ne bu Alime-i efendiyeAlime-i efendiye
Başkanım NasılsınNe demek o benim tevellut eski ama o kadar da değil @KUTALMIŞ BEY hele bı gel gardaş ne bu Alime-i efendiye
SananeBaşkanım Nasılsın
Ben kara iblisim tanislam Ankara gelde 7 ci cadde yada cincineÇöp kovası değil ki o şu kovasına benziyor.Anladim tamam bir birinizi bir kova suda boğacaksınız yine
Ya sana mı diyorum ben Yeter be Coşkun başkana dedim ben kendisini severim ama seni sevmemSanane
Bende seni sevmiyorum o zaman. GitYa sana mı diyorum ben Yeter be Coşkun başkana dedim ben kendisini severim ama seni sevmem
Ben de seni sevmiyorum ve hiçbir yere gitmiyorum bir sebep yokken kavga çıkarmaya çalışıyorsun sen Umurumda bile değilsin Coşkun başkanı severim ondan nasılsın diye yazdım Sen umurumda değilsin Emin olBende seni sevmiyorum o zaman. Git