Madem birilerini yalnız bırakmamak konusunda iyiydinKadiri yanlız bırakmam
Nihat doğan'ı niye yalnız bıraktın kflflgllglglflfl
Madem birilerini yalnız bırakmamak konusunda iyiydinKadiri yanlız bırakmam
BaşarılarMilletimizin geleceği, devletimizin bekası, adaletin tesisi ve Türk Dünyası'nın dirilişi için yola çıktık.
Bozkurt Harekat Partisi,
Turan Harekat Partisi,
Yükselen Gençlik Partisi,
Göktürk Partisi ve
Siyah Sancak Partisi olarak, ortak değerler etrafında kenetlenerek YARGI İTTİFAKI çatısı altında birleştik.
Ekli dosyayı görüntüle 22267
Bizler;
• Adaleti her alanda hâkim kılmayı,
• Türk millî kimliğini yüceltmeyi,
• Gençliğe sahip çıkmayı,
• Tarihimizden aldığımız güçle geleceği inşa etmeyi,
• Mazlumun yanında, zalimin karşısında durmayı
görev bilmiş bir iradeyiz.
Bozkurt Harekat Partisi’nin cesareti,
Turan Harekat Partisi’nin idealleri,
Yükselen Gençlik Partisi’nin dinamizmi,
Göktürk Partisi’nin köklü mirası ve
Siyah Sancak Partisi’nin kararlılığı,
bu ittifakta tek bir yürek, tek bir ses olmuştur.
YARGI İTTİFAKI, Türk milletinin özüne dönüşüdür. Bu ittifak, sadece bir seçim birlikteliği değil; kökleri derinlerde, hedefi Turan ufkunda olan bir dava ortaklığıdır.
Milletimize söz veriyoruz: Adaletle yürüyecek, birlikle güçlenecek, inançla başaracağız!
YARGI İTTİFAKI
Birlikte Adalet, Birlikte Güç, Birlikte Gelecek!
Bizde diyince tuhaf oluyo bizimle daha sağlıklıBelki de hepimiz aynı yerdeyizdir arkadaşlar![]()
Yav ben bu zamana kadar mesleğimi öne sürerek bu kadar demagoji yapmadım. Siz nasıl oluyorsa bu konu üzerinde tribe giriyorsunuz. Sakin olun. Küçük büyük bilmem ben. Dik duran adama canım feda o kadar. Saygı mayıs yok. Zoruna gidecek bir durum oluyorsa uzarsın bu kadar basitNe küçükle konuşmayı biliyon ne büyükle devlette terbiye verememiş sana yazık bee... Sevim ablana soyleyim ilgilensin senle biraz
Cengo bunlarla kavga falan edilmiyor. Acil seninle savaş başlatmamız lazım. Bir biz kaldık kardeş bir bizKadiri yanlız bırakmam
Bunu sadece sen kabullenmiş gibisin sankiBelki de hepimiz aynı yerdeyizdir arkadaşlar![]()
Daha ne istiyorsun bak siz değil biz olduk bizde işte sende bizdesin bende bizdeyim herkes bizdeBizde diyince tuhaf oluyo bizimle daha sağlıklı![]()
Sen kimsin be uzayacakmisim,tribe sokcaksin bizi bide, kendini bilmezin birisin yazma kardeşim herşeye sana alerjim var her yerde karsindayim ayarım sanaYav ben bu zamana kadar mesleğimi öne sürerek bu kadar demagoji yapmadım. Siz nasıl oluyorsa bu konu üzerinde tribe giriyorsunuz. Sakin olun. Küçük büyük bilmem ben. Dik duran adama canım feda o kadar. Saygı mayıs yok. Zoruna gidecek bir durum oluyorsa uzarsın bu kadar basit
Ob de destek verin kaybolun diye yorumladım dkkdkdDaha ne istiyorsun bak siz değil biz olduk bizde işte sende bizdesin bende bizdeyim herkes bizde![]()
Olur olur zamanla olurBunu sadece sen kabullenmiş gibisin sanki![]()
Asla öyle bir insan değilim.Ob de destek verin kaybolun diye yorumladım dkkdkd
Sanane , seni ilgilendiren bir durum varmı paşa. Seni etiketledim mi ben. Sana yazdım mı. Sen laf attın. Atarsan cevabını alırsın. Yazamazsın edemezsin de demiyorum bak. Yazarsan cevabını alırsın. Bana alerjin varsa demek ki canını yakmışım. Gel panzehirinde bendeSen kimsin be uzayacakmisim,tribe sokcaksin bizi bide, kendini bilmezin birisin yazma kardeşim herşeye sana alerjim var her yerde karsindayim ayarım sana
Aynen öyleDaha ne istiyorsun bak siz değil biz olduk bizde işte sende bizdesin bende bizdeyim herkes bizde![]()
Nihatı yanlız bıraktığımıza şükret sjsjsMadem birilerini yalnız bırakmamak konusunda iyiydin
Nihat doğan'ı niye yalnız bıraktın kflflgllglglflfl
Sen kimsin be kendini ne sanıyorsun gevezenin tekisin bos teneke gözüm görmesin kaybollllSanane , seni ilgilendiren bir durum varmı paşa. Seni etiketledim mi ben. Sana yazdım mı. Sen laf attın. Atarsan cevabını alırsın. Yazamazsın edemezsin de demiyorum bak. Yazarsan cevabını alırsın. Bana alerjin varsa demek ki canını yakmışım. Gel panzehirinde bende![]()
Ağlama oynaSen kimsin be kendini ne sanıyorsun gevezenin tekisin bos teneke gözüm görmesin kaybollll
Kavga dersi itina ile verilir ücretsiz kadir aydın destekli fon ile buna çözüm bulabiliriz dskskksCengo bunlarla kavga falan edilmiyor. Acil seninle savaş başlatmamız lazım. Bir biz kaldık kardeş bir biz
Birde derler altın ok markadır diye iftira atmamnin en iyi markası altın ok ve özgür iradenin tam kendisidir
Kaancım bu şahış ltd şti. Yani kurumsal kimliği var tüzel bir kişi heralde ! Sözüne itibar etmemiz lazımParti olarak şu ana kadar hiç bir partiye böyle bir sözümüz olmadı. Ağzına partimin adını bir daha alma. Kendi ittifak bildirge konunuz da bize saldıracak kadar canını mı yaktıkta bize iftiracı diyorsun![]()
Hshshsjdjfjd hemen barış abinleNihatı yanlız bıraktığımıza şükret sjsjs
Bekliyoruz...Kavga dersi itina ile verilir ücretsiz kadir aydın destekli fon ile buna çözüm bulabiliriz dskskks