Yargı İttifakı Duyurusu 📣 (3 Kişi İçeride)

Kaan_Çelik

Özgürlük ve İrade Parti Başkanı
Vatandaş
Milletimizin geleceği, devletimizin bekası, adaletin tesisi ve Türk Dünyası'nın dirilişi için yola çıktık.

Bozkurt Harekat Partisi,
Turan Harekat Partisi,
Yükselen Gençlik Partisi,
Göktürk Partisi ve
Siyah Sancak Partisi olarak, ortak değerler etrafında kenetlenerek YARGI İTTİFAKI çatısı altında birleştik.
Ekli dosyayı görüntüle 22267
Bizler;
• Adaleti her alanda hâkim kılmayı,
• Türk millî kimliğini yüceltmeyi,
• Gençliğe sahip çıkmayı,
• Tarihimizden aldığımız güçle geleceği inşa etmeyi,
• Mazlumun yanında, zalimin karşısında durmayı
görev bilmiş bir iradeyiz.

Bozkurt Harekat Partisi’nin cesareti,
Turan Harekat Partisi’nin idealleri,
Yükselen Gençlik Partisi’nin dinamizmi,
Göktürk Partisi’nin köklü mirası ve
Siyah Sancak Partisi’nin kararlılığı,
bu ittifakta tek bir yürek, tek bir ses olmuştur.

YARGI İTTİFAKI, Türk milletinin özüne dönüşüdür. Bu ittifak, sadece bir seçim birlikteliği değil; kökleri derinlerde, hedefi Turan ufkunda olan bir dava ortaklığıdır.
Milletimize söz veriyoruz: Adaletle yürüyecek, birlikle güçlenecek, inançla başaracağız!
YARGI İTTİFAKI

Birlikte Adalet, Birlikte Güç, Birlikte Gelecek!
Başarılar

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Ne küçükle konuşmayı biliyon ne büyükle devlette terbiye verememiş sana yazık bee... Sevim ablana soyleyim ilgilensin senle biraz
Yav ben bu zamana kadar mesleğimi öne sürerek bu kadar demagoji yapmadım. Siz nasıl oluyorsa bu konu üzerinde tribe giriyorsunuz. Sakin olun. Küçük büyük bilmem ben. Dik duran adama canım feda o kadar. Saygı mayıs yok. Zoruna gidecek bir durum oluyorsa uzarsın bu kadar basit

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş

Yav ben bu zamana kadar mesleğimi öne sürerek bu kadar demagoji yapmadım. Siz nasıl oluyorsa bu konu üzerinde tribe giriyorsunuz. Sakin olun. Küçük büyük bilmem ben. Dik duran adama canım feda o kadar. Saygı mayıs yok. Zoruna gidecek bir durum oluyorsa uzarsın bu kadar basit
Sen kimsin be uzayacakmisim,tribe sokcaksin bizi bide, kendini bilmezin birisin yazma kardeşim herşeye sana alerjim var her yerde karsindayim ayarım sana

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Sen kimsin be uzayacakmisim,tribe sokcaksin bizi bide, kendini bilmezin birisin yazma kardeşim herşeye sana alerjim var her yerde karsindayim ayarım sana
Sanane , seni ilgilendiren bir durum varmı paşa. Seni etiketledim mi ben. Sana yazdım mı. Sen laf attın. Atarsan cevabını alırsın. Yazamazsın edemezsin de demiyorum bak. Yazarsan cevabını alırsın. Bana alerjin varsa demek ki canını yakmışım. Gel panzehirinde bende 😂

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
Sanane , seni ilgilendiren bir durum varmı paşa. Seni etiketledim mi ben. Sana yazdım mı. Sen laf attın. Atarsan cevabını alırsın. Yazamazsın edemezsin de demiyorum bak. Yazarsan cevabını alırsın. Bana alerjin varsa demek ki canını yakmışım. Gel panzehirinde bende 😂
Sen kimsin be kendini ne sanıyorsun gevezenin tekisin bos teneke gözüm görmesin kaybollll

Mehmet 09

Sarı Hilal - Genel Bşk Yard.
Vatandaş
Birde derler altın ok markadır diye iftira atmamnin en iyi markası altın ok ve özgür iradenin tam kendisidir

Parti olarak şu ana kadar hiç bir partiye böyle bir sözümüz olmadı. Ağzına partimin adını bir daha alma. Kendi ittifak bildirge konunuz da bize saldıracak kadar canını mı yaktıkta bize iftiracı diyorsun :)
Kaancım bu şahış ltd şti. Yani kurumsal kimliği var tüzel bir kişi heralde ! Sözüne itibar etmemiz lazım 😂😂😂
Bunun gibi yeni caylaklar çok geldi geçti hepsi de kayboldu gitti ama biz burdayız.
Cevap verdik diye sevinecek ama sağlık olsun. Bizi tanımadığı için görmezden gelelim.