Sana bir kitap oturuyordum da yaşın tutmaz sana büyük gelirHelal sana iki gözüm acaba Roman kitabında yer verdilermi kitap okumayı severimde![]()
Sana bir kitap oturuyordum da yaşın tutmaz sana büyük gelirHelal sana iki gözüm acaba Roman kitabında yer verdilermi kitap okumayı severimde![]()
Oyundan değil forumdanSenin oyun isimin ney
Yo onun yaşı tutuyorda sadce senin okuduğunu dinlemezSana bir kitap oturuyordum da yaşın tutmaz sana büyük gelir
Ha ss Al o zaman her zaman ki halinzMesajlar duruyor
Bu yalvarmakmiOyundan değil forumdan
Aman kitap senin olsun kendine oku ben katsayısına devam edeyim çalışayım birazSana bir kitap oturuyordum da yaşın tutmaz sana büyük gelir
KdkdkdkkdkskksksksskO yok ben varım
Patlamış mısırda hazırKdkdkdkkdkskkskskssk
koş çay kap gel o zaman
Devamı nerdeBu yalvarmakmi![]()
Burda sadce bu mesaj var gerisi yokDevamı nerde
Vallah abilik bende yapa bilirim sana benden sence abi olurmuSu çoluk çocuk yazışmaları bırakın ve yaşınıza göre davranın davranıyorsanız söyleyin size abilik yapayım
Sen katsayısı ekranına gelde sayı say biraz bak bakim bende kaç yazıyor iki gözümDevamı nerde
Evet öyle kral az okumayı öğrenHangi roman kitabında yazıyor![]()
Tamam kralEvet öyle kral az okumayı öğren
Roman isimi Yüksel ss GörüntüleriEvet öyle kral az okumayı öğren
Güzel kitap bakayımRoman isimi Yüksel ss Görüntüleri![]()
Pamuk şeker abisi olurVallah abilik bende yapa bilirim sana benden sence abi olurmu![]()
Ben seni takmıyorum sen kat sayı diyorsunSen katsayısı ekranına gelde sayı say biraz bak bakim bende kaç yazıyor iki gözüm![]()
Senden abi olnmaz ya burdan sana yar olamz bence sen yükselende abilik yapPamuk şeker abisi olur![]()