Kanka seçim riskli tetikte olmam lazım vakit intikam vakti olabilirDarbe yapan sensen tam destek kanks![]()

Kanka seçim riskli tetikte olmam lazım vakit intikam vakti olabilirDarbe yapan sensen tam destek kanks![]()
Hocam yeni ay atamalarını aydınlatacak mısınız?İlgili atamalar gerçekleştirilmiştir.
Aydınlatacak bir durum yok.Hocam yeni ay atamalarını aydınlatacak mısınız?
(Korku)Hocam yeni ay atamalarını aydınlatacak mısınız?
Aydınlatacak bir durum yok ki kanka orta her şey zaten bu ay nasıl hak senin idi gelecek ay GKB nin hakHocam yeni ay atamalarını aydınlatacak mısınız?
Atama hakkınız bizde olduğunu düşünmüyoruz mevcut gkbde olmadığını seçilecek gkbde olduğunu düşünüyoruz kurallar da net ve açıkken biz yönetimle konuştuk diyerek nasıl kuralları görmezden geliyorlar anlamıyorumAydınlatacak bir durum yok.
Atamayı yaparsınız red veya kabul edilir.
İkisinin de gerekçesi yazılır.
Yeni ayda atama hakkı sizde oldugunu düşünüyorsanız atayın o halde.
Madem öyle sen neden son gün atama yapıyorsun onu da sorarlar adamaAtama hakkınız bizde olduğunu düşünmüyoruz mevcut gkbde olmadığını seçilecek gkbde olduğunu düşünüyoruz kurallar da net ve açıkken biz yönetimle konuştuk diyerek nasıl kuralları görmezden geliyorlar anlamıyorum
55.donemde secilen msb 56.donem atamasını yapmisti ayni seye geliyor buAtama hakkınız bizde olduğunu düşünmüyoruz mevcut gkbde olmadığını seçilecek gkbde olduğunu düşünüyoruz kurallar da net ve açıkken biz yönetimle konuştuk diyerek nasıl kuralları görmezden geliyorlar anlamıyorum
Kuralları görmezden gelmiyoruzAtama hakkınız bizde olduğunu düşünmüyoruz mevcut gkbde olmadığını seçilecek gkbde olduğunu düşünüyoruz kurallar da net ve açıkken biz yönetimle konuştuk diyerek nasıl kuralları görmezden geliyorlar anlamıyorum
Atama hakkınız bizde olduğunu düşünmüyoruz mevcut gkbde olmadığını seçilecek gkbde olduğunu düşünüyoruz kurallar da net ve açıkken biz yönetimle konuştuk diyerek nasıl kuralları görmezden geliyorlar anlamıyorum
İki tarafa da farklı cevaplar verilmiş olabilir.Aydınlatacak bir durum yok ki kanka orta her şey zaten bu ay nasıl hak senin idi gelecek ay GKB nin hak
Sizi ilgilendirmez ki son gün de olsa hala atama hakkı bendeMadem öyle sen neden son gün atama yapıyorsun onu da sorarlar adama
Peki 55 dönem Msb 56 dönem atamasını yapınca aynı mantık var diyoruz burda aksini inkar etmiyoruz dediğiniz gibi talep edeceğiz onlarda talep etti hakkı olan bu ay ataması yapıldı gelecek aya neden karışıyor kiİki tarafa da farklı cevaplar verilmiş olabilir.
Bu bilinçli de yapılmış olabilir.
İş cevap ne verilmiş olursa olsun, itirazlara ve wikiye bakar.
Evet oluyor dediğimizde de itiraz alabiliriz.
hayır olmuyor dediğimizde de itiraz alabiliriz.
Karar gelir, karar veririz, itiraz olursa inceleriz.
Bu işlerin işleyiş yöntemini kavramak gerekiyor.
O zaman seni de ilgilendirmez beni atamalarım yok seçime az kalmış yok şu olmuş bunlar bahane benceSizi ilgilendirmez ki son gün de olsa hala atama hakkı bende
İtiraza göre şekillenir denmiş siz itiraz etmedinizPeki 55 dönem Msb 56 dönem atamasını yapınca aynı mantık var diyoruz burda aksini inkar etmiyoruz dediğiniz gibi talep edeceğiz onlarda talep etti hakkı olan bu ay ataması yapıldı gelecek aya neden karışıyor ki
İlgilendirir tabi kurallara göre atama hakkınız yok atadığım komutanların akıbeti tabiki benim ilgilendirir yarın atama hakkı bende olmayabilir ama ben yarın da MSB koltuğunda olacağımO zaman seni de ilgilendirmez beni atamalarım yok seçime az kalmış yok şu olmuş bunlar bahane bence![]()
Bana değil sizi görevden aldıklarında itiraz etseydinizHakkın olana neden İntiraz edeyim ki![]()
Seni ilgilendiriyoruz bizi de ilgilendirir o halde İsmail aynı yola çıkıyor dediklerimizİlgilendirir tabi kurallara göre atama hakkınız yok atadığım komutanların akıbeti tabiki benim ilgilendirir yarın atama hakkı bende olmayabilir ama ben yarın da MSB koltuğunda olacağım![]()
Hakkı denildi red geldiBana değil sizi görevden aldıklarında itiraz etseydiniz