Kuvvet komutanları hakkında (4 Kişi İçeride)

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Yasaklı Üye
Vatandaş
Aydınlatacak bir durum yok.
Atamayı yaparsınız red veya kabul edilir.
İkisinin de gerekçesi yazılır.

Yeni ayda atama hakkı sizde oldugunu düşünüyorsanız atayın o halde.
Atama hakkınız bizde olduğunu düşünmüyoruz mevcut gkbde olmadığını seçilecek gkbde olduğunu düşünüyoruz kurallar da net ve açıkken biz yönetimle konuştuk diyerek nasıl kuralları görmezden geliyorlar anlamıyorum

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Atama hakkınız bizde olduğunu düşünmüyoruz mevcut gkbde olmadığını seçilecek gkbde olduğunu düşünüyoruz kurallar da net ve açıkken biz yönetimle konuştuk diyerek nasıl kuralları görmezden geliyorlar anlamıyorum
Madem öyle sen neden son gün atama yapıyorsun onu da sorarlar adama

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
55.donemde secilen msb 56.donem atamasını yapmisti ayni seye geliyor bu:)

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Kuralları görmezden gelmiyoruz

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Aydınlatacak bir durum yok ki kanka orta her şey zaten bu ay nasıl hak senin idi gelecek ay GKB nin hak
İki tarafa da farklı cevaplar verilmiş olabilir.
Bu bilinçli de yapılmış olabilir.

İş cevap ne verilmiş olursa olsun, itirazlara ve wikiye bakar.
Evet oluyor dediğimizde de itiraz alabiliriz.
hayır olmuyor dediğimizde de itiraz alabiliriz.

Karar gelir, karar veririz, itiraz olursa inceleriz.
Bu işlerin işleyiş yöntemini kavramak gerekiyor.

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
İki tarafa da farklı cevaplar verilmiş olabilir.
Bu bilinçli de yapılmış olabilir.

İş cevap ne verilmiş olursa olsun, itirazlara ve wikiye bakar.
Evet oluyor dediğimizde de itiraz alabiliriz.
hayır olmuyor dediğimizde de itiraz alabiliriz.

Karar gelir, karar veririz, itiraz olursa inceleriz.
Bu işlerin işleyiş yöntemini kavramak gerekiyor.
Peki 55 dönem Msb 56 dönem atamasını yapınca aynı mantık var diyoruz burda aksini inkar etmiyoruz dediğiniz gibi talep edeceğiz onlarda talep etti hakkı olan bu ay ataması yapıldı gelecek aya neden karışıyor ki

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Yasaklı Üye
Vatandaş
Peki 55 dönem Msb 56 dönem atamasını yapınca aynı mantık var diyoruz burda aksini inkar etmiyoruz dediğiniz gibi talep edeceğiz onlarda talep etti hakkı olan bu ay ataması yapıldı gelecek aya neden karışıyor ki
İtiraza göre şekillenir denmiş siz itiraz etmediniz

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Yasaklı Üye
Vatandaş
O zaman seni de ilgilendirmez beni atamalarım yok seçime az kalmış yok şu olmuş bunlar bahane bence 😂
İlgilendirir tabi kurallara göre atama hakkınız yok atadığım komutanların akıbeti tabiki benim ilgilendirir yarın atama hakkı bende olmayabilir ama ben yarın da MSB koltuğunda olacağım 😀

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
İlgilendirir tabi kurallara göre atama hakkınız yok atadığım komutanların akıbeti tabiki benim ilgilendirir yarın atama hakkı bende olmayabilir ama ben yarın da MSB koltuğunda olacağım 😀
Seni ilgilendiriyoruz bizi de ilgilendirir o halde İsmail aynı yola çıkıyor dediklerimiz