Aaa ne kadar ayıııp hiç yakıştıramadımYapıyor yapıyor ama, kendi görevlerini. Ağlama sızlama ss arşiv dedikodu mdmdmd
Aaa ne kadar ayıııp hiç yakıştıramadımYapıyor yapıyor ama, kendi görevlerini. Ağlama sızlama ss arşiv dedikodu mdmdmd
Yakıştıramadın mı? Kızar bak sana simdiAaa ne kadar ayıııp hiç yakıştıramadım
Canın sağolsun hemen helinin hesabımı atayımEmirhandan manevi tazminat istiyorum kalbim kırıldı 10k yeşil taş
Bana kimse kızamaz dksksksksYakıştıramadın mı? Kızar bak sana simdi
Bilgem banlandi mi isim mı değiştiSelam sayın BaşkanOnline oyuncuları bilgem göktürkün banlanması sonucu ablalık görevini üstlenecek sinsi birine ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz bunun için içimizden birisi aday olabilir mi
Sinsi olması şart mıSelam sayın BaşkanOnline oyuncuları bilgem göktürkün banlanması sonucu ablalık görevini üstlenecek sinsi birine ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz bunun için içimizden birisi aday olabilir mi
Muslera gitti çok üzülmüş yerine kaleci bakıyoruz oda üzülmüş zelinka yapmış hırvat kaleciBilgem banlandi mi isim mı değişti
Doktor da olabilir onun herhangi bir özelliğini taşıyan herkes olabilirSinsi olması şart mı![]()
Çimçime burak bulutun kardeşi nerde acabaşaplakçı ümitte dönmüş
Çok şey istiyon amaDoktor da olabilir onun herhangi bir özelliğini taşıyan herkes olabilir
yav herhangi bir özellik nie olsa yeter diyorum kadın olsun yeterÇok şey istiyon ama
Ne bağırıyon be, tamam anladık nefes alsın yeteryav herhangi bir özellik nie olsa yeter diyorum kadın olsun yeter
Oyunun ablası sevimdi zaten ne bilgemiSelam sayın BaşkanOnline oyuncuları bilgem göktürkün banlanması sonucu ablalık görevini üstlenecek sinsi birine ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz bunun için içimizden birisi aday olabilir mi
Bence sen cinsiyet degistir nasil fikir hem s kolleksiyonunda isine yarar. Hem sinsi hem arsivci hem de degiskensin benden daha iyi aplalik yaparsin. @BaşkanOnline Emirhanin profilinin degisikligi mumkunmudur acabaSelam sayın BaşkanOnline oyuncuları bilgem göktürkün banlanması sonucu ablalık görevini üstlenecek sinsi birine ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz bunun için içimizden birisi aday olabilir mi
Aplammm gene geldin mi sen bak huzurevini aradım rezervasyon yaptırdım hadi gitBence sen cinsiyet degistir nasil fikir hem s kolleksiyonunda isine yarar. Hem sinsi hem arsivci hem de degiskensin benden daha iyi aplalik yaparsin. @BaşkanOnline Emirhanin profilinin degisikligi mumkunmudur acaba![]()